38

Анонимен

преди 3 години

След погрома на КТБ отношенията Борисов-Пеевски станаха союз нерушимый. Министерството на икономиката е запазена територия за Пеевски, известно е за Божидар Лукарски. Публична тайна е, че Пеевски взе на концесия квотата на Волен Сидеров. Министър Караниколов защитаваше интересите на Певски. Същият е и сегашният министър Лъчезар Борисов, има връзки с Пеевски от 2008 г. Няма какво да споменавам Горанов. Това каза банкерът Цветан Василев, бивш мажоритарен собственик на КТБ.

37

Анонимен

преди 3 години

В Калифорния в класните стаи бяха инсталирани преносими тоалетни, в случай че учениците трябва да се барикадират в стаята заради стрелец на територията на училището, пише The Sunday Times.

36

Анонимен

преди 3 години

Другите мерки предвиждат увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

35

Анонимен

преди 3 години

Една четвърт от жителите на Ню Йорк не са плащали наеми от март 2020 насам.

34

Анонимен

преди 3 години

Какви са цените в САЩ и какви да в Русия?

33

Анонимен

преди 3 години

За мен лично нема по велик от Ки(у)мчо живи си като бей дебелия и не пуска аванта на гринговците а сънародниците му теглят като грешници ,но са длъжни да го почитат официално хи-хи-хи ...

32

Анонимен

преди 3 години

Вижте отвратителните физиономии в щатите - Олбрайт ,Клинтънката ,вещерската скумрия Пелоси и много други ! Те са като от цирка на ужасите през 20 години на миналият век ! И тези *** как да обичат нормалните хора ,те цял живот мислят лошото на човечеството !

31

Анонимен

преди 3 години

Дементиралия клоун срещу Великия Маршал.

30

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Анонимен 30До вуйчо ,не е случаен произхода на вещицата Олбрайт има чешко ,но от онази станинската раса !О да приятел, и тя, и двойката клинтън, Буш баща син и внучка също, чичо сорос и кралицата са същата раса.И не са само конспирации - в мрежата има бая инфо и клипове и то забежели правени и писани от американци, а не от злобни и завистливи рашки или корейци.Единствената война на Сев.Корея е за обединие с Южна, защото са били изкуствено разделени. Юса имат над 70 войни след ВСВ.

29

Анонимен

преди 3 години

Хаосът във Вашингтон тази седмица е проява на политическото прогниване на Америка.

28

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери и техника от Русия, докато 50 милиона американци гладуват. И пак не могат да постигнат военно превъзходсто над Русия. Скоро американците ще им се наложи да ядат ракети и танкове.

27

Тимбукту енд Сяново

преди 3 години

От Сунгурларе до Турну мъгеларе все е Байден новия президент щатити а пък Тръмп ще бъди най обикновен слуга в затвора

26

православен патриот

преди 3 години

Великият маршал Ким Чен Ун ще разкаже играта на тоя дъртофелник...той и оранжевия клоун беше пратил някакви ръждиви корита да плаши Ким, но бързо подви опашка ....

25

Бау

преди 3 години

до 31Жалят го защото е расист и те се оприличават с него, но за да не изглежда, че за това го харесват - не започвал бил войни ... А той тариката просто използва парите за отбрана да си покрие дебилните инвестиции. (например стената)

24

Анонимен

преди 3 години

До 38Плесница за теб и после още една една

23

Анонимен

преди 3 години

Война няма защото Русия е водеща във високите технологии, а не заради Тръмп. Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес, и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия. Просто не смеят да започнат войма както 2014 в Украйна, дори и тогава не успяха.

22

Анонимен

преди 3 години

До Бауне беше нещо неочаквано Сега процедурата отива в Сената . За да доведат нещата докрай им трябват 2/3 мнозинство на демократите . Дори да се проточи всичко и при новоизбрания Сенат , ще им трябват минимум 17 републиканци да гласуват против Тръмп . По 50 сенатори имат двете партии Кой знае за колко се търгува един глас в САЩ . Не че ще се разбере , дори и да успеят да намерят ,закупят или изтъргуват толкова

21

Анонимен

преди 3 години

Новини без Ердоган не са новини Хвала на Ердоган

20

Фейми

преди 3 години

Плесница за Ким свин Ун ,плесник и за Биден ,който мириши на гоуна и пумия требе да се връглочат един връз другию да се неполюпят тяхната семка неполюпена йок му вар вар бишок алкаклйджам Сени бик бик бшек

19

Анонимен

преди 3 години

"Какво го жалите Тръмп. Какво добро видя България от Трънп? Да не би да отмени визите? Измародерства България да плати рекет няколко милиарда за остарели самолети които няма да бъдат доставени."Ние всички сме земляни, не просто българи. Радваме се , че с Тръмп, Земята си почина за няколко години от американските войни.