58

До 53

преди 3 години

В сферата на фантастиката е че в Русия дават такива пари за първо или второ дете... Няма такова нещо.

57

Отечествен Фронт

преди 3 години

Е как така бедните корейци не плащат данъци защото държавата е поела тези грижи да помага на хората .А аз който редовно гледа тяхната държавна телевизия виждам как Северна Корея има работеща икономика и земеделие и здравеопазване и образование за които ние само можем да си мечтаем .Там за пръв път видях детска предучилищна градина на четири етажа и във нея да се обучават стотици талантливи деца ,утрешният ден на държавата . Ние никога няма да ги стигнем корейците по никакъв начин .

56

Анонимен

преди 3 години

За това ли министърката на туризма ходи всяка година в Москва да се моли за руски туристи с ниските серезета да идват на черноморието за да мога българите с големите серезета да им слугуват и да им сменат чаршафите да си изкарат големите серезета да не гладуват.

55

Анонимен

преди 3 години

В Москва хлябът е 50-60 рубли, средната заплата е 150-200 хил рубли.

54

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ще ти отговоря за да ти изкарам някой и друг ръждив грант ,нали и ти душа носиш .Във Русия пенсионерите са освободени от данъци и не плащат сметките за ток вода и газ .Става въпрос за тези след 70 сет години .А кажи ми сега кога това ще се случи във България .И друго заплатите на хората който живеят във Сибир и работят там са от порядъка на 7-8 хиляди евро .Ама откъде такива мър@ ди като теб да ги знаят тези работи .

53

Анонимен

преди 3 години

До 64 Лошото е ,че определени хранителни продукти в България са с по-високи цени от същите в Западна ЕВропа .А за отоплението да не споменаваме Доходите ги знаем , какви са тук и в онези страни

52

Анонимен

преди 3 години

Хлябът в Русия е 30-40 цента, в САЩ хлябът е 4 долара. Не случайно 50 милиона американци гладуват.

51

Подчиняване на САЩ!

преди 3 години

Да си въобразява някой, че ще подчини космическа Америка, означава, че този някой не е със всичкия си. Аман от фантазьори...

50

Анонимен

преди 3 години

Докато се занимавате само с Бойко,гледайте да не ви го сложи и Цветанов в *** и двамата пак да си играят на доброто и лошото ченге,тези,заедно с герберите трябва да се махнат от българската политика,много са вредни за България,много!

49

SS

преди 3 години

В Северна Корея няма как да стане мирен преход както в Бг-я и комунистите за една нощ да се пребоядисат и да станат демократи.Всяко разклащане на режима ще доведе до проливането на много,ама много кръв.

48

Анонимен

преди 3 години

Бясно куче?! За Памперса ли става въпрос?

47

Анонимен

преди 3 години

До РАДИО ЕЛТО 62 Да , Чен Ун си наложи невъобразимо тежки икономически санкции . На Израел санкции кога?Никого не са питали , като си създаваха ядрено оръжие

46

SS

преди 3 години

Не мога да разбера едно.КНДР е все под ембарго.И режима не пада.Питам ? Кой ако не обикновенния севернокореец страда от това?.За партийният елит винаги всичко е имало и ще има.И колкото повече има глад,токова повече ще се харчат пари за оръжие.Режима се страхува. Това е закономерност в авторитарните страни.

45

Анонимен

преди 3 години

Какво ни интересуват нас чуждите държави,нашата държава се е превърнала в концлагер,те другите държави гледат,Александър Сталийски,който е нацистко-фашистки наследник е доверено лице на БорисовИскаме си БСП обратно,не щем герберските фашисти!

44

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

КИМ е садист обричащ КНДР на глад мизерия бедност

43

Анонимен

преди 3 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 120 евро.

42

Анонимен

преди 3 години

От Сан Франциско съобщават за солиден чувал с екскременти с тегло 10 кг., който някой е изхвърлил на улицата. Подозират се бездомниците или жителите с изключена канализация такива в града са много хиляди. Характерен коментар на градските власти: "Купчини екскременти на улицата стават обичайно нещо, но тук имаме не съвсем типичен обем".

41

Ае

преди 3 години

Фани единия, че удари другия !

40

Анонимен

преди 3 години

Кои много неща по-точно в Русия са по-скъпи от САЩ? Кои храни в Русия са по скъпи от САЩ - месото, хляба, млечните продукти са поне 10 пъти по евтини от САЩ. Може хайвера да е по скъп от САЩ. А наемите в Русия са 100 пъти по ниски от САЩ.

39

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

БАЙДЪН е марионетка на СОРОС Ь БОГ е създал АДАМ и Е В А а не АДАМ и АДАМ да на нормалноста