98

притеснен

преди 3 години

Е, Байдън имаше сми и взе властта. Сега ще наблюдаваме как ще я използва.

97

ГосТ

преди 3 години

А когато Китай и Русия дадат две рамена на Кими, ко стаа ? бясното куче да не яде шутове, А ? Хахахаха

96

Няма проблем

преди 3 години

Новата склероза - президент до два днни ще е забравил с кой трябва да се дразни.Споко!Тия покрай него са опасните!

95

Анонимен

преди 3 години

До Любопитен"Защо смятат , че са върха на сладоледа ?"Защото СА!

94

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ?

преди 3 години

Статията е за отвличане на вниманието от реалните проблеми на "демократичния запад" Личи си и по стила и по формата.Или точно тя е мястото където глутниците тролови кучета да си потренират лая?:):)

93

Любопитен

преди 3 години

Едни прости въпроси : Защо САЩ искат да са военно най-силни и другите да ги слушат ? Защо смятат , че са върха на сладоледа ?

92

Анонимен

преди 3 години

Приятеля на Ким мистър Тръмп си заминава, на негово място идва ястреб който никак не харесва комунистическите диктатори за разлика от Тръмп. За да просъществува режима на Ким в КНДР през следващите 4 години Ким трябва да затегне още повече идеологическите гайки почти до скъсване и да заплашва САЩ с ядрен удар на всеки 2 седмици. Това е единствената възможност за оцеляване на 75 годишния клан Ким.

91

Кармен Златарева

преди 3 години

Уважавам Ким,защото е интелигентен водач и има право - но не и бясното корумпирано куче!!!

90

Тошо

преди 3 години

Оръжията са безумие, особено ядрени. Този лидер по добре да инвестира в екология, щото до 30 г. ще потъне барабар със всичките си бомби и няма да може да гиползва за нищо. Пари на вятъра!Що за лидер е той, не мога да си го обясня, но времето ще покаже, абе не е добре да си без приятели, които да ти казват грешките!

89

Анонимен

преди 3 години

До Боби1. Това го слушаме редовно - разбрахме, че си нагъл и нямаш срам, че не работиш нищо а си прибираш заплатката. Като всички нагли комунисти2. Коментара ми беше сързан с това, че приказките ти нямат нищо общо със Северна Корея, за което е статията тук

88

кореяца

преди 3 години

Без значение кой е на власт в САЩ, истинската същност на САЩ и основните им политики спрямо Северна Корея никога не се променят-в това е много прав затова и укрепва военна мощ за да не се навежда както го правят много други лидери

87

бясно куче!? :))

преди 3 години

По-вярно е "бесен посерич"!

86

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Целта на Ким е САЩ да си обнови ядрения арсенал"Пий си хапчетата и отивай да вършиш работа за която ти плащаме от нашите данъци, вместо да тролиш по форумите.

85

ку рами янко

преди 3 години

До Атанас Велмазов Да живее другаря Тръмп!

84

Атанас Велмазов

преди 3 години

Да живее МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН !!!!!!!!!!!!!!! Най-великият държавник и ръководител в сета ! Единственият, който не се надупи на кра..варите !!! Мачкай Маршале

83

Калеко Алеко

преди 3 години

Иновационното развитие на Грухчо, рано или късно ще приключи така, както приключва развитието на всички диктатори ... Що се отнася до подчиняването на Щатите, Западна Европа и свободиня свят, ако това се случи някога жална им майка на тези които си го пожелават ... !!!

82

kireza

преди 3 години

Ще е интересно....Северна Корея наистина създаде балистически ракети,с които оборудва подводниците си...Сега Ким строи и атомна подводница и тя спокойно може да се промъкне по-близо до САЩ...И ако САЩ реши да плаши Ким,може да го изнерви така,че той наистина да изстреля ракетите...Ще поживеем и ще видим....

81

До 118

преди 3 години

Към твоя списък с комунисти добавям и Бойко...истински комунист.

80

Анонимен

преди 3 години

Докато хората му умират от глад и страдат от болести свързани с недохранване (слепотата поради недостатчъно прием на хранителни вещества е често срещана в С. Корея), Кимчо си прави костюми в Швейцария, внасят му се най-скъпи храни за него и кликата му от цял свят и се вози в Майбаси: прогнилите комунисти навсякъде по света са еднакви. Едно говорят, а като се обърнат вършат точно обратното. Както Путин, както Корнелия, Както Чавес и т.н.

79

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтТе на България не можеаха да видят сметката, дето е една плюнка територия. както обикновено русофилите живеят само от илюзии.