40

Анонимен

преди 3 години

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. АМЕРИКАНЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ ПАЗАРУВАТ НА КРЕДИТ, ОТ ТАМ ИДВА ТАЗИ "ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ". ПО ТАЗИ ЛОГИКА И МНОГО БЪЛГАРИ ДЪЛЖАТ ПО 400 ЛЕВА...

39

Анонимен

преди 3 години

До пецата. ами Северна Корея

38

Анонимен

преди 3 години

Що То са една РАТИЯ и нищо повече. Да си обършем челото с нещото за което си продадохте гЪзо

37

пецата

преди 3 години

ама на кого са задлъжняли , ще си потърси ли дълга, защото имат по 2.1 пистолета на глава от населението , всеки 10ти има автомат , 1 на 100 има тежка картечница, кой ще си поиска дълговете от нация с най много оръжия в части лица и най голямата армия в света ??!

36

Анонимен

преди 3 години

самолети няма да видим, пак се обвързахме с грешен съюзник, ех мъка балканска

35

Анонимен

преди 3 години

До33. Да то затова ви купуват кредитите Русия, Япония Турция, Бразилия, Китай и още има Така че не говори много защото и Руснаците ходят на почивки не цяла Америка ходи на почивки.

34

Анонимен

преди 3 години

Най-интересното е как китайците са им купили дългове за десетки милиарди и сега са се вкарали в една спирала. Ако не купуват още Сащ ще фалира и китайците горят. Ако купуват още продължават да се набутват,за да им държат икономиката където пък да си продават ***.те.

33

Активист на БСП

преди 3 години

Ами да събираме пластмасови капачки?!!!

32

Шопо

преди 3 години

Свършило се е зеленото мастило!

31

петичен сектор

преди 3 години

Типична куха икономика, без покритие...по американски!

30

Ха-ха

преди 3 години

Може би трябва да събираме помощи за американците,за да си запазят стандарта?То аслъ-наскоро им подарихме едни 2 млрд. за нещо което не се знае кога ще получим и дали ще е реално наше...

29

Анонимен

преди 3 години

Абе имат кредити ама си карат новата кола,ходят си на почивчици. Боли ги дедовия. Като останат безработни държавата им дава 1200-300 долара за безработица. Руснаците като нямат толкова кредити да не живеят по-добре в техните панелки. Тънат в нищета докато олигарсите пируват.

28

Sk

преди 3 години

Да дойдат в БГ, Боко ще им даде пенсия от 130 лв. на 70 години. Или 400 лв заплата/чисто/. Да, ама не!

27

Хм

преди 3 години

Американците не са задлъжнели по времето на Тръмп,а много по отдавна-още в края на 70-те Америка започва да харчи повече отколкото изкарва.Но истинският бум идва след 2000г когато САЩ произвежда само 60% от похарченото.От къде идват останалите 40%?От задлъжняване и печатане на огромна маса долари,ползването на които се налага със сила.На практика Светът плаща за благоденствието на Америка,а който откаже бива безмилостно бомбардиран!Но...Силата намалява и логичният край наближава.

26

картонени къщи,

преди 3 години

картонени храни, картонена икономика, картонени глави.

25

проф Сливова

преди 3 години

Братята хамери нали си печатат доларесите ? Къф ви е проблема ?

24

Анонимен

преди 3 години

До АзАмериканците нямат външен дълг, имат само вътрешен.

23

Василев

преди 3 години

Парите не са мръсно нещо, и този който може да прави пари не е мръсен човек, важното е да не ги прави по мръсен и долен начин!!!Парите движат икономиките и може да сринат и обезценят валути безкрай, това е оръжие с което се осъществява контрол!А онези африкански народи работят за жълти стотинки!Суровините са също стотинки!А вие селяни прости се наядахте и ви порасна работата, забравихте когато взимахте живковистките стотинки и се редяхте на опашка за кока-кола!Агент Оуен Патерсън!ЦРУ!!!

22

V

преди 3 години

Държавния дълг на САЩ надхвърли 26 трилиарда още през лятото. А защо не давате програмата на комуниста да видят хората кво раздаване на пари планира МУМИЯТА ??? Сега това се дискутира в нета. Че комунизма е дошъл в САЩ и долара го чакат тежки времена .Напишете една статия с програмата на тоя комунист Бай Даньо .Кво се правите .Само вие не пишете за раздаването на долари което предстои

21

кръпел

преди 3 години

заемите са новото робство българите си знаем поговорката,,Всеки се простира според чергата си ,,