37

Снимките показват

преди 3 години

На снимките нито един няма нормален, кой от кой по луд, приличат на тези дето нападнаха Капитолия , в по мек вариант

36

Пян Гъ

преди 3 години

По-брутално неадекватен на епохата (бесилки, ковчези, чували!?!) и безсмислен (оставка на ББ3!? и Гешев!?) "протест" човек трудно може да си представи. Тотално скудоумие и безсилие на спонсорите. Нулева възвращаемост. Перфектното определение за соц милиционер - безкрайно *** и не по-малко упорит. Със същия нулев успех могат да протестират с/у слънчевата радиация или с/у G 9.81. Go figure.

35

системата ги убива

преди 3 години

МОТО-ДЕВИЗ на новото ОФ срещу ББ:НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ БОЙКО С НАШИ ПЕСНИ И ЦОЦАМЕ ОТ ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!

34

Фиго

преди 3 години

Фигурантинът да си прибере фигурантчетата от площада. Пари нема - Али Баба дубайски не дава. Студено е - ще измръзнат и ще настинат.Времето е много вирусно - и да си запалят маските , няма да помогне - отиват във ВМА на командно дишане.

33

Ушо Пернишки

преди 3 години

Вярно ли в Перник има нацистки Концлагер по поръчка на Правителството?

32

Вижте ги

преди 3 години

Вижте ги половината са роми, плюс Ренета Инджова, нали ще има избори, скоро, каква оставка, тези искат служебно правителство на Радев, двайсет пенсионери и роми

31

Анонимен

преди 3 години

*** - Радев каза че ви затваря фабриката. Ще връщате пари:))))))))))))

30

Анонимен

преди 3 години

И кой им е организатора?Партия АБВ, и майките от "Системата ги убива".

29

пияница мистик

преди 3 години

КАкто винаги, полицаите повече от метежниците, които, ако питате гей тройката и сестра Галева са няколко милиона :))) И тук всеки луд с номера си. Пича от снимка две казва, че Руси иска оставка, ама на кой, не е ясно. И хубав шрифт са му сложили тези, дето са поръчали плаката в някоя рекламна агенция - Verdana. Мой любим. А ето момчето от снимка 6. Той пък иска да се спрат международните осиновявания, не е конкретно срещу Гешев или Бойко....хахахахахахах :))) А майките какво искат, само Мая знае

28

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова с дългото кожено палто, лично Бойко я направи шеф на НСИ, след като я уволниха от Токуда и му ревеше, че е без пари, сега и тя протестира, черна неблагодарност

27

Анонимен

преди 3 години

До ЛелеКак е възможно още никой да не те е призовал да спреш дрогата?????

26

Анонимен

преди 3 години

Тия хора верно са много зле. Всички им се смеят, а те горди:))))))))))))))))))

25

Лелеле

преди 3 години

Как е възможно в Европейският Съюз България Перник да съществува нацистки Концлагер за неудобните на Борисов, Гешев и Соколова!?Дори в Тимор Лесте не могат да повярват, че сектанти от Перник нарязват хора с моторни резачки по поръчка на властта!

24

Анонимен

преди 3 години

Абе *** на фигуранта- метежник- бъдете съпричасни- излезте и вие на там на бъхъра:)))))))))))))))). Дайте им на хората по 10 лв. от субсидията дето РАдев ви плаща- погрижете се за тях

23

Демократ

преди 3 години

В САЩ при демокрацията такива полицията ги убива.

22

Дядо Петър

преди 3 години

"Нов РАБОТЕН сезон за дупетатите".Кис, кис, кис!Дупетат и работа?!? Защото тяхното е единствено слушкане и гласуване на идиотщините, предложени от т.нар. "правителство".Но преди всичко - далавери и сделки на тъмно.

21

Анонимен

преди 3 години

Типично за България- фенове на Нищоправещия- си упражняват професията:))))))))))))))))

20

Сат Н

преди 3 години

Съмнявам се, че в това време някой ще излезе да протестира срещу международните осиновявания. Вероятно са платени от Боко имитатори на протестъри.

19

Анонимен

преди 3 години

Ей сега му е майката довечера като станат -20 градуса да си направите палатков лагер:)))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 3 години

Оле мале. Тия мили същества и-ди_оти ли са:)))))))))))) може би са и пълни о-ли--го-ф-рени. Заблудени овце от Нищоправещия метежник и шайката му.