8

Анонимен

преди 3 години

Е затова българите живеем повече от хората от другите държави. Нас не могат да ни излъжат с накакви си ваксини и менте-лечения! Ние сме втората най-умна нация в света, след евреите.

7

Пепе

преди 3 години

Няма да е задължителен, но процентът вярващи във ваксината и ваксинирани ще е много по-голям, отколкото в България. Неумни Германци, срещу Болгар, Болгар......

6

Анонимен

преди 3 години

Не знам за какво се притесняват всички - в България ваксинация няма - нито доброволна нито задължителна, защото просто няма ваксини. Чакаме първо да ваксинират Първия свят а междувременно вожда говори как да си стоим по домовете, докато те взимат заеми за да изхранят пенсионерите. Това е.

5

Анонимен

преди 3 години

С какво старание ни осведмявате какъв е броят на регистрираните днес 19 600 нови случая на заразяване с коронавирус? Същото е за България. Но защо винаги пропускате да ни информирате за броя на излекуваните? Може би защото не можете подобно на Русия гордо да обявите, че днес броят на регистрираните нови случая на заразяване с коронавирус е23 000 и малко и броят на излекуваните и изписаните е 23 000 и малко?

4

Анонимен

преди 3 години

Егати и демокрацията. Германският здравен министър Йенс Шпан отново отхвърлил идеята за задължително ваксиниране срещу коронавируса. А пък лидерът на "режима" Кремъл още през лятото на 2020 г. заяви твърдо и категорично, че ваксинацията на руските граждани ще е доброволна и безплатна. От летото до сега Русия доброволно и безплатно ваксинира повече от 1 000 000 свои граждани и от началото на февруари зашпочва масово производство на "Sputnik V".

3

отново и отново

преди 3 години

"Германският здравен министър Йенс Шпан отново отхвърли идеята за задължително ваксиниране срещу коронавируса"Нромално е, но следващия път едва ли ще посмее отново да отхвърли.

2

БРАВО !

преди 3 години

Браво на Германия ! Това е начина ... Но тоя Зьодер , явно доволни пари е лапнал , за тези *** идеи!

1

Ямболски цървул

преди 3 години

Трябва да са луди да си предизвикат гражданска война.