25

а

преди 3 години

Работа има много, но благодарение на алчността, цялото производство се премести в най-неподходящата държава-Китай. Обучиха ги, дадоха им ноу-хау и машини и сега не могат да върнат нищо назад, САЩ, Европа, Русия, даже японците всички се прецакани. Сега безработицата ще се вдига, докато засегне всички и ще изчезнат някой професии, други ще се появят. Ние сме си оставили най-рисковите сектори за гръбнак на икономиката-далавери, туризъм, барчета, сергии, услуги като заварки с Аргон или манекюр.

24

Анонимен

преди 3 години

A, няма страшно. Бат Тиква каза, че икономиката ни е 6, няма инфлация и България е отличникът на Европа. Я да ги махате тия платени статии, не ви е срам, да петните името на вожда. Освен това, той дава пари на пенсионерите и безработните, от спестяванията на родителите си, не от нашите данъци. Да не си помислите, че нещо...

23

Малкият Рук

преди 3 години

Поне банани изкарват ли редовно на пазарите

22

van zant

преди 3 години

Още го търпете другаря Борисов,има какво да краде и да се вали как добре живеете.

21

Валю Мънито

преди 3 години

Дръгарят Борисов ще ви оправи!

20

Анонимен

преди 3 години

Създадоха световна криза и безработица / с обикновенния вирус грип/.Хора с висше образование безработни или чистачки. Защо тогава са тези университети в които сме учили - да ги затворят, като след това няма работа и развитие. Ниски заплати ,а големи изисквания.В България всичко става с връзки!

19

Анонимен

преди 3 години

ами запчова се ....

18

Анонимен

преди 3 години

Противните гастарбайтери които плюеха години по България се връщат и се записват директно на борсата, защото са свикнали да точат социалните системи на запада.Кризата ще се задълбочава и още повече ще бъдат изгонени от Англия, Германия, Белгия и другите дестинации където работеха неквалифицираните, некреативните и нагли "българи"Скоро с кеф ще изкупя доста неща от тях на безценица.

17

Койчо

преди 3 години

Как няма да се увеличават като нас най добре ни управлява простия

16

42

преди 3 години

Важното е, че ГеЕРБ уверява, че са единствените способни да управляват. Той и Нерон си е мислел, че е единствен и неповторим.

15

Анонимен

преди 3 години

Сивия сектор загива! Сервитьори, бармани, бакшиши и всякакви тарикати, които никога нищо не са декларирали сега не получават никакви помощи. Записвайте се да карате курсове за преквалификация и се хващайте на работа!

14

Бау

преди 3 години

продължавайте да треперите от ваксината и това ще продължи.

13

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

При ГЕРБ безработни няма!!!

12

Любо питен

преди 3 години

От кои браншове излязоха тия безработни?

11

мадрид

преди 3 години

До 10. Е че те пуснаха

10

SS

преди 3 години

Въоръжавайте се нищо хубаво не ни чака.Не бъдете овце. Не чакайте държавата да се погрижи за вас.Скоро няма да има и къде да се емигрира.Прогнозирам анархия.

9

Анонимен

преди 3 години

Днеса - някоя имотна статиика няма ли да ни пуснете днес? Как цените на панелките много се качили от началото на годината?

8

Анонимен

преди 3 години

60на 40 като свърши март безработните може и двойно да скочат

7

а програмистите

преди 3 години

а програмистите продължават да гмуцат пари.вижда им заплатите - "varna24 най-добрите български програмисти доходи"

6

Ще изпукате от глад

преди 3 години

овце покорниносете си парцалите на лицата и *** от глад роби жалки страхливи !!!