26

Бек

преди 3 години

Кой...кой...кой-КОЙ ще лапне поредната "Обществена поръчка"...нова тодина - поредното чекмедже за пълнене...И всичко това щот "са загрижени" баба и дядо да имат интернет...Не че доизживяват дните си с мизерни пенсии след цял живот тежък труд...с липса на елементарни битови условия като здравнообслужване, аптеки, транспорт и т.нНо ще имат интернет - за да може някой "да намаже", поредната филия с мас

25

el_barbudo

преди 3 години

Където е имало търсене, доставчиците отдавна са пуснали линкове. Отделно 4Г-то е масово. Щом това се реализира от шайката от сега е ясно, че парите ще се откраднат и няма да стане нищо.

24

Der alte Spinner

преди 3 години

По стечение на известни обстоятелства съм в курс какъв е обема на работа и какви са инвестициите при изграждането на широколентов интернет в определен район в Германия. И сравнявам района , който добре познавам с един добре познат район в България! И ако приемем че изграждането в България ще е по немските стандарти (виж ЕС) и бъдат наети същите специализирани фирми (Естония, Литва, Италия) и ако игнорирам кражбите..? Прах в очите на незнаещите, тази сума е само за 2-3 родопски общини...

23

ПроСоТо

преди 3 години

До Чебурашкапа има и друго,но понеже си сложила тенекиените гербоочила,са праиш,че не си го забелязала:-НЯМА дом на село,в който да няма стационарен телефон!../ резултат от "човеконенавистническата политика" на режима преди 89-та/..Та:-Който иска,ВЕДНАГА може да получи интернет !..Само трябва да го заяви!НЕ СА НУЖНИ НИКАКВИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ,които ЩЕ ПОТЪНАТ в джобовете на ОБКРЪЖЕНИЕТО на Шайката!

22

ПроСоТо

преди 3 години

До Чебурашкаизобщо НЕ съм "злобно"!!!!..Просто разсъждавам "на глас"...Обаче айде ТИ ми "обясни" следния ФАКТ:-По селата НЯМАТ най-обикновени МЕДИЦИНСКИ пунктове,НЯМАТ АПТЕКИ,нямат магазини за елементарни ежедневни нужди,..но вместо да помислат за това,МАФИОЗИТЕ са решили да УСВОЯТ едни милиони за.."тоя дето дууууха"!..Това е ГРОЗНО,НЕМОРАЛНО и противно!!!!И САМО ОТ герп СА В СЪСТОЯНИЕ да го измислят!!!!

21

ПроСоТо

преди 3 години

велики са!!!!ХОРА в селските райони НЕМА,но..интернет ще има!..Велика КРАЖБА!!!!!по селата основно разполагат със стационарни телефони..А Виваком предлага сравнително евтин и ..макар и не много бэрз, интернет..Само трябва абоната да го заяви!На кого ще прокарват "оптични кабели"?..-На двадесетте жители на селото?!...Стават вече ужасно противни с тия ГРУБИ и ЛАКОМИ ДАЛАВЕРИ!!!!!..И никой нема да им потърси сметка после,защото според К. "Политиците не носят отговорност за действията си

20

Анонимен

преди 3 години

Първо беше проекта WiFi4EU и се откраднаха едни милиони, а безплатни Интернет точки са под 50. Кражбата продължава с нова схема.

19

ааа

преди 3 години

Супер. Най-вероятно ще се ползва колкото фитнес площадките, които направиха по селата. То в селото има 30 старци дето едва държат пътя и в най-добрият случай имат мобилен телефон на 10 години, които не поддържа въобще интернет.

18

Анонимен

преди 3 години

ПОРЕДНАТА СХЕМА ЗА ИЗТО4ВАНЕ,ПРЕДИ 15 ГОДИНИ ПАК Я ИМАШЕ,ТАЯ СХЕМА ДО КОЯТО СЕ ДОБРАХА САМО НАШИТЕ ХОРА

17

Chukan Kirilov

преди 3 години

Да не забравите в Дръндар да прекарвате широколентов Интернет, ей. Иначе лошо ви се пише. Повелителя на порциите трябва да си командва Сараите оттам. 🤔

16

Иван

преди 3 години

Ще пада голямо крадене ... жалка история. А с тези пари можеха да се построят болници или най-малкото лекарски кабинети ... да се купят линейки, да се назначат лекари ... хората на село си имат Интернет и сега.

15

Мен

преди 3 години

Смях. В 21 век канализация няма никаква по селата (че и в София), те интернет ще пускат... Да им имам приоритетите... Всяка година Евростат пускат графика кои страни нямат вътрешни тоалетни. Познайте БГ на кое място е. И после искаме да ни зачитат за нещо в Европа. Не трети, ами четвърти свят сме.

14

АйТи

преди 3 години

Браво ! Само така ! За да можем да си работиме от селата.

13

Анонимен

преди 3 години

Как така ще има интернет ... не клатете стабилността на изборния процес. Баце може да бъде заснеман как спи, ама как се броят бюлетините - в никакъв случай!

12

Койчо

преди 3 години

Щом ще има милиони ние сме готови на ги гушнем.Първо ще прекараме интернет в тези четири села в които живеят 6 човека.Даваха ги по телевизията.А за овцете и кравите направихме едни чудесни селски стадиони по 5 милиона.

11

Анонимен

преди 3 години

то в България нема село без интернет, поне на мен не ми се е случвало да попадна в такова, а доста пътувам из страната, така че незнам къде ще отидат тези пари

10

ГРОБар

преди 3 години

Ако нямате деца-и деца ще ви направим. Стига квичахте.....

9

Анонимен

преди 3 години

То вода няма, те интернет ще пускат

8

Анонимен

преди 3 години

Народа няма за хляб , как пък няма ви плаща и за интернет после

7

ПорЦелан

преди 3 години

Работех преди десетина години в една израелска компания която доставяше интернет и телефония в Перу и Колумбия. Беше спечелила търг от Министерство на Образованието и др. Само че се оказа че дечицата вместо Уикипедия точили горно като пъзове и министерството спря проекта. :)