32

иванчо

преди 3 години

Ще дойдат да работят тук ,когато на дедо меки-ят се втвърди !!

31

пияница мистик

преди 3 години

Пълна глупост. Ако аз имам примерно германско гражданство за какво ми е тази българска карта? С немски паспорт мога да пътувам навсякъде по света, а ако се върна в България нима някой български работодател няма да ме вземе на работа, ако реша изобщо да работя в България де, защото съм с немски паспорт?

30

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Да дойдат да работят на мутрите ?!Ами те и полуграмотни роми избягаха навън.

29

Анонимен

преди 3 години

Значи скоро мислят да махат двойното гражфанство тия предатели!

28

Анонимен

преди 3 години

До генетикТова не е вярно. Измисляш си илюзии

27

До Чукундур

преди 3 години

За "българина" като теб със сигурност!!!

26

ГЕНЕТИК

преди 3 години

Всъщност повечето българи много бързо се претопяват в чужбина и след второто поколение вече не са изобщо българи. Но пък като се омешат със другите се освежава генетичния фонд на съответната държава. Не е нещо ново. Естествен процес е. И е полезно , иначе ако хората се чифтосват само в рамките на едно племе това води до уродливост.

25

Анонимен

преди 3 години

До чykyндypТози 'българин' очевидно е имал дълбоки душевни проблеми. Да не си имате работа с такива типове.

24

Иван

преди 3 години

За да вървят нещата добре в България, първо трябва да махнем Фигуранта!

23

Анонимен

преди 3 години

До 21Такива готованци изобщо не ни трябва да се връщат. Да си стоят където са и да си цоцат от социалните системи там

22

Анонимен

преди 3 години

До чукундурТози 'българин' очевидно е имал дълбоки душевни проблеми. Да не си имате работа с такива типове.

21

Анонимен

преди 3 години

Въведете изходни визи. Когато бягането навън спре да бъде пътя с най малко съпротивление няма да имаме друг избор освен да си оправим вътрешните проблеми сами. Ученик, който не си е написал домашните не може да излиза да играе навън с другарчетата!

20

Чукундур

преди 3 години

Каква карта *** бре аркадашлар ? Кой иска да е прокълнат ? Това да си българин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.Това ми го каза един българин в Германия през 90-те год.Завалията беше намерил един глобус и с ножчето беше изтрил БГ-я от нея.

19

9

преди 3 години

Качестве кадър, с левове няма как да заблудиш. *** дето раздаваше надежда с 1500 лева заплата за качествен кадър умря. Тук не става въпрос за заплата само а за Стандарт на живот, който е част от обкръжаващата ти среда, която в България я няма и няма как да я има с под 2800 евро заплата на нормален човек. Жалко за България, но реално връщане -няма.

18

ИСТИНАТА

преди 3 години

ДОКАТО ОПГ бсп-дпс са във властта все ще сте зле!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Държавата гони нормалните и образовани Българи а ще им издавате *** документи, нормални ли сте?

16

Анонимен

преди 3 години

Те българите в чужбина, особено във Валенсия, виждат много добре какви са българите в консулствата, че да не се връщат. Във Финландия имаше консул жена с неврологични проблеми. Българите ще се върнат, когато видят по телевизията арестите на Борисов, Цацаров, Пеевски, Гешев, Йордан Цонев, Веселин Марешки, Далавери Симеонов, аамет Доган и т.н.

15

Родолюба Б

преди 3 години

А защо насила ще връщате хората ? Ами ако не искат ? Повечето българи напуснали родината не са напуснали от хубаво и нямат добри намерения към бившата си родина. Особено които са се устроили в чужбина с добър бизнес, къщи, имоти за какво да се връщат в бившата си родина ? Българите не са единни и много бързо се претопяват в чужбина. Няма смисъл да се харчат едни пари за загубени каузи.

14

...

преди 3 години

То ние изгоднихме над 2.5 милиона българи за тия години на демокрация, сега ще търсим българи от ... македония явно!? ко да ви кажа зарад таз македония изтървахме територии и българско население колкото за 5 македонии! Ама то е так всичките политици в софия от 1890 насам се с македонски корен и са си мечтали да се върнат на бял кон в селата си! И така гбим добруджа, странжда сакар, беломорска тракия, димитровград в сърбия! Все пълни с българи земи! И сега пак същото!!!!! Карта "българин"!!!???

13

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам,кой ще удостоверява ,че човека е българин?И ако пак ще се изискват документи за произход и редене по опашки пред бг институции,каква е разликата от даване на паспорт?