112

Българин

преди 3 години

Да се заменят всички издадени БГ паспорти на граждани от С. Македония с тази нова карта, и да се преустанови практиката македонците да се пишат за Българи и после да ни плюят като ходят с БГ паспорта си по света... или поне докато не се осъзнаят и разберат че македонизмът, и македонската нация, и македонският език са дело на коминтерна и са създадени през 1945... иначе нека има и македонци, и македонски език, и македонска държава в която хората са свободни - но всички ...

111

Аз

преди 3 години

Значи ще си българин,ама не съвсем.Поредната простотия на Валерко далаверко.Българите ще се върнат само ако в държавата има правила за всички,мафията изчезне,заплатите станат европейски и ни ръководят умни,образовани и некорумпирани политици.

110

Криско

преди 3 години

Сега кат се напоявят едни цветни БГта. Никога не бих взел тая карта. Аз от гражданството дори съм в процес на отказване :))

109

Sperko

преди 3 години

Не се мразете и не се делете на ИТ-та и общаци, квалифицирани и неквалифицари, бедни и богати. Всички сме един народ под едно небе, и определена група хора се възползват от положението и то за наша сметка. Вземете се в ръце, застанете гордо брат до брата, уважавайки се, и чак тогава България ще се оправи!

108

Анонимен

преди 3 години

А кога ще пише българин и от какъв етнография е. В Америка така ги пишат, там се знае кой от какъв произход е.

107

Анонимен

преди 3 години

И защо българите по произход да не получават директно паспорт--------Какво значи "българин по произход"?Има българи по произход, които даже не говорят български.

106

Яве

преди 3 години

Добре де, как ще ги привлечете тия българи да се върнат? Само с желание и заплати от 500-600 лв. няма как да стане. С голи обещания също.

105

wtf

преди 3 години

аз съм с us паспорт, на мен ще ми дадете ли ? ха ха ха

104

Анонимен

преди 3 години

в мафиотска държава трудно се живее.

103

Наблюдател

преди 3 години

И защо българите по произход да не получават директно паспорт, а трябва първо карта "Българин"? Да не би да избягат и те?!!Спрете да ограбвате държавата и хората ще се върнат. Просто е!

102

Сряда

преди 3 години

Дупетатите, се грижат за работна ръка за бизнесите си. Спасяваме демографията. Ко..

101

Койчо

преди 3 години

След като видя лицата на патриотите не знам защо веднага се сещам за корупцията

100

Анонимен

преди 3 години

Идеята е добра. След като умните избягаха с милиони в чужбина, на робовладелците в БГ им трябват роби. Затова всеки украинец, македонец, молдовец и тн. става "българин"...

99

Анонимен

преди 3 години

Къде ги видя тия 50 или 70 ЕВРО на ден бе, ***....Радваш се на на 10 евро и то ако си късметлия....

98

Анонимен

преди 3 години

Смях в залата ! Идвам си само за празници . Съвестта не ми позволява да оставя около 230? наден и да се върна в пропсднало беге за 50 или 70? на ден . Но, мерси.

97

Анонимен

преди 3 години

Смешна инициатива. Кой ще се върне от уредена западна държава, за да бачка за жълти стотинки за неграмотен български работодател с S-класа, плащащ под масата... Успех, патриотари. Поредната глупост, родена от култовите ви умове.

96

Анонимен

преди 3 години

Да бе, висококвалифицирани специалисти щели да дойдат, ми те лекарите в Македония от студентската скамейка започват с 1000 евро бе псевдопатриотчета. В БГ- 860лв.Някои украински кекс-труженички може маскирани като сервитьорки, може би.

95

Анонимен

преди 3 години

До там докарахте България, че истинските българи, които изгонихте в чужбина, ги е срам да кажат че са българи, а сте тръгнали да вадите карти на всеки дето каже че е българин, за да дойде в kenefa на Европа.

94

Крепостници

преди 3 години

Аха, ключът към евтината работна ръка. Раздайте на украйнците и ги чакате да работят на морето. Хем могат да бачкат унас неограничено, но хем да не вземат гражданство и да бягат веднага за Германия. Ей, хитри, като стадо лисици сте.

93

Анонимен

преди 3 години

Пълен смях, а после паспорт за 5000 евраци. Някой ще ти дойде за 650 лв. да ви работи.