37

До калеко

преди 3 години

Каква базова грамотност за *** да се изисква ?Ами той примитива Борисов, който се изживява като премиер е полуграмотен както и цялата Герберска клика.А това недоразумение Калеко Алеко си е обикновен платен Герберски драскач.Утре като спечели друга партия ще подкрепя нея, винаги е имало такива дребни прадажни душици като Калеко Алеко!

36

Анонимен

преди 3 години

До 32Ти да не си завършил Българска филология? Взимай си парите от Радев и бягай с него на село, че трябва да се копае

35

:))

преди 3 години

До AZ22С крясъци не става бе,тропчо!

34

AZ22

преди 3 години

Избори до дупка! Мутри вън!

33

Анонимен

преди 3 години

Без съмнение ГЕРБ ще са пак първа сила и това го знаят всички.Въпросът е останалите как ще се разпределят.Затова са изборите за да се реши освен ГЕРБ кои други ще са в парламента.

32

ЦСКА

преди 3 години

На тези избори ще има много изненадани. Особено от котилото на БСП - Да България, Мая Манолова и Слави Трифонов. А най-изненадан ще остане президента на републиката.

31

Анонимен

преди 3 години

Божков одобрява това.

30

Боко бил пътник!?

преди 3 години

Я посочете алтернативата,пък тогава пак ще говорим кой е пътник и кой не чак толкова!Кауни!

29

До калекото

преди 3 години

Не се ли изискваше базова грамотност за да си ***?Гербавите съвсем са го подкарали през просото.Имаш грешки, характерни за третокласник в изказването си.

28

Анонимен

преди 3 години

Този, се опитва да внуши, че гербавите ще спечелят.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами допуснахте години наред да се формира едно поколение гербаджии,които си мислят,че това е нормалното,така трябва да бъде и така е правилно.Сега как ще ги отучите незнам?!Това с избори и по мирен начин е невъзможно да се изкорени вече!

26

Vip

преди 3 години

Тези избори ще са така непредказуеми както и пандемията.. Току виж някой сигурен играч остане зад борда защото примерно избирателите им не са излезли да гласуват...

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Провеждането на парламентарни избори не е като окупирването на Орлов мост от шепа клошари и катунари почрепени с бира Ариана ... нито е като късометражен филм прожектиран на фасадата на МС от Отровното трио ... Тия чиито речник се изчерпва с две думи "Мафия" и "Мутри вън" нямат капацитета да провеждат парламентарни избори, а и трябва заначително да обогатят речниковият си запас, защото управлението на държавата не е бутафорен спектакъл ликосан с пъдпъдъчи яйца и свински ушички ... !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Като чета изказването на Първанчо, и целуването на *** на ГЕРБ се е засилило.

23

Време за промяна

преди 3 години

До гражданин: Един и същ номер два пъти не минава. На гърба на протести на младите и красивите срещу Орешарски и със задкулисни договорки с ДПС Бойко успя да се върне пак в Министерския съвет. Този път май няма да желаещи да го спасяват. И никой няма да иска да се коалира с него. Времето му изтича.

22

Анонимен

преди 3 години

Горкият Първан...Да работиш почиствач с език за една проста и нагла мутра е ужасно!

21

''нямало д

преди 3 години

Глупоти , в Бг вече нормално е да има крадене , корупция , неграмотни държавни институции , да няма здравеопазване , вече всеки 1-ви , а не всеки 2-ри , да е неграмотен , няма да има пак отново на КОЙ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ ..., И ОЩЕ КУП ''НОРМАЛНОСТИ'' ..Е , ТРУДНО ЛИ Е ?

20

пияница мистик

преди 3 години

Боко да посмали малко егото, че заради неговото самочувствие и увереност, че каквото той посочи, народа ще го избере, сега имаме един Фигурант за Президент, човек на мафиота Череп със съветници мутри от всякакви групировки.

19

Анонимен

преди 3 години

Как няма да се засили - БСП вече са изкрейзили за власт.ЕС почна да ни отпуска и повече субсидии и не мога да дложат ръка на кокъла.. А те са свикнали да разполаат.Всичките тя компромати, всичските тия ьяйца и развалена риба и юмруци - всичко това за какво беше да свалят легитимно правителство и да се намърдат те.А колко диобре ще ни управляват - помним и Луканов, и Виденов и Станишев.

18

man

преди 3 години

До сега БСП не са довършвали мандат, пък да видим. Народа ***, вярва им.