94

просветление

преди 3 години

Сега се сетих защо боко се натиска за прецедент.Защото тази работа няма никакви правомощия и отговорности,а само фръцкане и фукня.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95За да не храним безполезни чиновници.

92

Анонимен

преди 3 години

До ѝуу: "Къде са машините за изборите?"ВЕЧЕ СА ТУК, В МОМЕНТА ГИ МАНИПУЛИРАМЕ ...

91

Анонимен

преди 3 години

Единствената работа по закон на президента е да даде дата за избори. Тези консултации дето прави са безсмислени, защото резултат от тях няма да има, ако мнозинството не се съгласи. Разбира се, Радев е наясно с това, но търси политически дивиденти.

90

Чиновник

преди 3 години

Радев много се беше наежил в началото на декември и каза, че изборите ще са на 28.03. После нещо се спихна и пак започна да мрънка и да увърта като ученичка. Много е долен тоя фигурант и ще яде дървото. Тия к**венски номерца, които върти няма да останат ненаказани. Гешев вече ясно му показа, какво го чака наесен, като му свърши имунитета.

89

ѝуу

преди 3 години

Тия герберуги са много нахални, прости,некадърни. Къде са машините за изборите? Кажете дата, за да каже и президента Радев. Няма дата, щели да дойдат преди изборите, ама кои точно избори?

88

гуд бай

преди 3 години

Тъпанарско е да мислим,че национален чиновник ще ви помогне да се оправите в трудно време.

87

Анонимен

преди 3 години

Божков ще ви оправи всичките!!

86

Анонимен

преди 3 години

Не си спомням Радев да е направил нещо за българите, а 15 000 лева вървят всеки месец.

85

Мъдрец

преди 3 години

Народът е казал : "Ти нахрани гладния, не му казвай къде да с.е.р.е !"

84

Анонимен

преди 3 години

хаха, сега се разбързаха, а цяло лято като им протестираха с искане за предсрочни избори се криха като плъхове!

83

Анонимен

преди 3 години

Бързат ли бързат. А датата можеше да бъде и още по-рано, веднага след "Мутри вън" и фейсбук сълзиците посред нощ на Борисов.

82

Анонимен

преди 3 години

5 милиарда взети, за да може Герб да си направи предизборна реклама. Всичко завоалирано като грижа към хората. Кой ще ги връща тези пари? Кой?

81

Анонимен

преди 3 години

Абе много хора му викат "фигуранта" ама истината е че все истини им говори на онези хрантутници и крадци и те затова го плюят. Когато говориш истината, винаги започват да те плюят яко, защото от нея най-много боли.

80

Наблюдател

преди 3 години

Марешки показа на България как се скубе краставо псе ! Фигурантът се усукваше като червей докато Марешки го "обработваше". Фур.ажката излезе от кожата си и почна да тропа по масата , защото толкова му е акъла !

79

Анонимен

преди 3 години

Дали му подсказаха, дали сам се светна Радев ама... Всеки ден отложени избори им носи огромни финансови загуби. Кабинетът е до март, след това служебен до изборите. През това време няма кинти, поръчките са на изчакване, не могат да купуват, не могат да продават, не могат да крадат нито да усвояват. В същото време недоволството расте и се трупа критична маса за която ще трябват още повече пари за купуване и фалшифициране на изборите...

78

Анонимен

преди 3 години

Ще плачете за "опозицията"бесепие.Такава опозиция ще ви спретнем,че ще ви се стъжни корумпета и простакета.

77

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно хазната е пълна, защо мислите че БСП са обесили по един метър лиги и драпат за власт.

76

Учител

преди 3 години

Фигурантът е толкова невнятен ( негов израз) , че дори една дата не може да запомни ! Кой ни натътрузи този невнятник на главите ???

75

Що?

преди 3 години

Фигуранта нали вика,че народа бил против Борисов и затова протестирал.Хубаво де, ето ти шанс-колкото по -рано насрочиш изборите, толкова според фигуранта, народа ще избере сестра Галева и или кредитната 18 годишна милионерка- Нинова,барабар с Копейкин,и за десерт-тримата ***! Убаво де-кво е толкоз сложно,а що сега се върти като....Иначе с оня аптекаря-спретнаха си веселба и Марешки го халоса здраво ,а фигуранта само едни о също повтаряше на всички-конституцията,конституцията...***!