134

божкоф

преди 3 години

Р.Р. най-корумпирания президент в света тото наддаването продължава да определи дата на избори или иска ГЕРБ да управлявя до 2025 г.

133

До Чебурашка

преди 3 години

Хайде де т'рол,разясни на нас неуките? Как БАЦЕ се е "подсигурил" - НАСАДИЛ?? А записванията за "Вечерните училища" ги запази за феновете на твоят крадлив гуру!

132

Безполезен Радев

преди 3 години

Безделникът Радев една дата за избори не може да определи вече два месеца -Безполезен и некадърен лентяй се оказа Фигурантът в Президентството !

131

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... ти се е подсигурил на Запад(метрополията... Щом не питаш как се е подсигурил на Изток значи ти е ясно. А за подсигуряването на Запад ще ти поясня ако се запишеш на неделно училище за ограмотяване.

130

Анонимен

преди 3 години

Чебурашке"приятелю"я ни кажи как Баце-то ти се е подсигурил на Запад(метрополията)

129

ХПредполагащ

преди 3 години

Байзън идва на власт, а ной не долюбва това правителство заради Балкански поток и заради Македонците. Искат Служебното правителство да опере пешкира. Времето започна обратния си ход. Оставането на власт на настоящите управляващи след Инагурацията на Бяйдан става опасна.

128

Чебурашка

преди 3 години

До ивоДруги хора искат да видят фигуранта в затвора за опит за метеж и национално предателство. А всяка кифла иска да има световен мир, приятелю. Нали знаеш, че едно е да искаш, друго да можеш и трето и четвърто да го направиш. БАЦЕ така се е подсигурил и от Изток и от Запад, че още не е построен затвора, в който ще влезе.

127

мтематик

преди 3 години

Радев запомни м. Март има 31 дни не се мъчи да мислиш.

126

иво

преди 3 години

Не знам какво искат мутрокомунистите от Герб,но хиляди в момента искат оставка,съд и затвор за Бойко Методиев Борисов.С избори или без,но Тиквата трябва да отиде там където му е мястото-в затвора.

125

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, нали са неграмотни, до сега една Конституция не са прочели. Ми в нея пише кога и в какъв срок се определя дата, по какъв начин и от кого. Натискът им освен неграмотност, друго не издава. А на онова там, Симеонов, днес като му слушах личните нападки, съвсем ми се отщя да гледам политици. Много се изложи това, наистина, изключително некултурно, неграмотно и злобно поведение. В контраст с това, на Радев, който запази самообладание, не расеше лични обиди и поне познания на Конституцията показа

124

Анонимен

преди 3 години

Абе да ви питам,ще я бъде ли Гепи-груп без Вожда?

123

КПСС, БКП, 6 -то УБО

преди 3 години

Др. Радев се оплете. сега се чуди накъде? Ами към Путин бе др. резидент. Там се устрой да живееш.

122

ГЕРППП

преди 3 години

НОВЕТО ЕНТЕЛЕКТУАЛЦИ ЧЕ НИ СМЕНЯТ

121

До обективен

преди 3 години

Повечето от тях не са престъпници,просто са малки душуци готови да продат и майките си за шепа грошове,за което Господ ще ги съди,ами виж за Гурото им трябва да има възмездие и то тук на Земята!

120

Анонимен

преди 3 години

До обективен: "Младите българи масово бягат"БЯГАНЕТО ЗА ЗДРАВЕ Е ПОЛЕЗНО!

119

Трууудно

преди 3 години

Да определи дата, ама Радев е само един Фигурант и не може сам без началниците си от Позитано 20 да я определи !

118

Анонимен

преди 3 години

Слагай им последната възможна дата - края на май. Докато не се стопли времето, никакъв политически живот не може да има.

117

До обективен

преди 3 години

Няма смисъл чак от такава злоба,просто трябва да се вземе главата на крадеца,а ТЯ вече е на дръвника и нещата ще си дойдат по местата!

116

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на феновете на крадеца да направят една "виртуална инаугурация " защото той власт вече няма да види!

115

Анонимен

преди 3 години

Метежника иска диктатура,а не избори!Той само за това работи!