21

Анонимен

преди 3 години

А къде са на снимката червените фенери?

20

Питанка

преди 3 години

Тези на снимката са направо професионалистки! Каква им е тарифата?

19

Америко

преди 3 години

Откриха Америка. Децата естествено го разпространяват. Фактите го показват. И въпреки че заразата дете-дете е 10-пъти по-трудна, не забравяйте че децата контактуват много много повече и по-близко помежду си отколкото възрастните. Особено в у-ще/дг където са затворени принудително. Затова и лятото въпреки че някой от децата си играеха заедно навън, разпространението бе сравнително малко. Проблема не са децата а малоумната система от 20век - училище/детска градина. Ново нещо трябва.

18

ха ха

преди 3 години

Някои хора мразят децата! Тия старци са безмилостни :)))

17

Анонимен

преди 3 години

Сериозно ли???? Ауууу Ко ша правим ся?? Нобелова награда за великия откривател!!!! Оказало се,че и децата били хора,а не извънземни,коитоя се заразят,я не. Българииии станахте за смях пред цял свят!

16

Анонимен

преди 3 години

Това с децата вечи го играхме есента и видяхме резултата - хиляди починали.

15

Анонимен

преди 3 години

Не бих се учудил ако младите момичета на снимката имат повече стаж в любовта отколкото дъртите куманисти опоркаджии, които тролят всекидневно в полза на Съвецкия Съюз.

14

Handel

преди 3 години

До ГОЛЕМОТО ОТКРИТИЕНикога не са го отричали. Това е пак скапаната статия на DW. А иначе още от самото начало се знаеше че смъртни случи про деца до 9 години няма. А за "заразяването" - напите мошеници искат да ни накарат да вярваме че "заразени" = "болни". А всъщност става въпрос за вирусоносители, което нищо не означава тъй като всички от нас по всяко време са вирусоносители на хиляди вируси на най-различни болести. И ваксинираните също ще бъдат вирусоносители (освен ако не живеят на Марс).

13

ГОЛЕМОТО ОТКРИТИЕ

преди 3 години

Преди отричаха че не били боледували изобщо децата.Много ясно че боледуват децата както от Ковид така и от ХИВ СПИН

12

Хехе

преди 3 години

Тия от днеса май превъртяха играта?

11

Анонимен

преди 3 години

Защо се притеснявате за децата? най важни са инвалидите, психично болните, старците и малцинствата! В тях е бъдещето на европейския социалистически съюз! Децата са бъдещите роби на тази гнусна организация на рептили...

10

Смех

преди 3 години

Добра шега, но защо не е в раздела с вицове, някои по-заблудени няма да я схванат така. Хареса ми как са псевдоучените са окрили така наречените "наивни Т лимфоцити", сега остава да признаят съществуването и на наивните *** и всичко ще е на шест. :)

9

онзи

преди 3 години

Ковид грипчето премина. Махайте мерките. Малкото страхливи бyдали ще се накажат с ваксината.

8

Анонимен

преди 3 години

Лошото покрай учениците е пълно в градския транспорт с пенсионери които едвам са си сложили маските и носовете им стърчат ! Иголямо тичане по цял ден !

7

Анонимен

преди 3 години

Проблемът идва от поведението на по-големите ученици, които ходят в градския транспорт без маски на големи групи, крещят, лигавят се и плюят. До 8-ми клас, според мен, е необходимо да ходят присъстено, а и горе-долу до тази възраст могат да спазват някакви правила.Не ме засяга лично, тъй като нямам деца, но не виждам как дете 1-ви клас или осмокласник в езикова гимназия, биха могли да учат ползотворно он лайн.

6

падналото чоечество

преди 3 години

срам ме е от лъжи,лъжи,лъжи,план етата на лъжците,и етата са вредни

5

Анонимен

преди 3 години

Щом го пише в дойче веле, значи е лъжа.

4

Пурко

преди 3 години

До 123Що не духнеш в дрегера!? Може и да ти се отпушат синусите и да ти се раздвижи мозъка, *** класически!

3

Анонимен

преди 3 години

Колко ви е норматива от статии за Ковид за деня? 30? 40? Не ги ли изпълните вече, айде пуснете някоя друга плоча

2

Левтер

преди 3 години

С други думи,хайде на ваксинитееее...нали!.Жалки сте.