122

Анонимен

преди 3 години

Ама те лекарите не вярват бре, стига с тези лъжи от болница с 240 медици нито един не иска да се ваксинира, защо ли??!?!?!

121

Анонимен

преди 3 години

До 103.Всеки да се спасява, както може, казваш. Казваш още, че си лекар и се чудиш що за бас ни тресе всичките.Първо, вие лекарите ни пречите да се спасяваме, както можем, а не обратно, защото вие лекарите налагате Ковид затворите в името на здравната ви система, която нямало да издържи. Второ, бяс наистина ни тресе и той е провокиран пак от робовладелските лекарски амбиции да превръщат личното ни здраве в публична държавна собственост, а после да се грижат за него.

120

Сата НАТО

преди 3 години

Що аз да съм отговорна ако пукнеш? Няма да е честно.------А честно ли е да ти плащам заплата от моите здравни осигуровки, след като си такава простакесса и не желая изобщо да те виждам?

119

Германец

преди 3 години

Днеса, това новина ли е? На всички ни е ясно, че протопитекът балкански ни се води ни се кара.

118

Анонимен

преди 3 години

До SALTМа ако искаш ми се доверявай. За какво ми пациент, който не ми вярва? Ще лекувам само хора, които имат вяра в мен. Ти за моята преквалификация не се грижи , по - скоро се грижи да не се преквалифицираш в мумия. Това е най - важното в момента. Пък и така ще ти дам свободата да бъдеш какъвто искаш и да правиш това което искаш. Но ще оставя и отговорността на теб. Що аз да съм отговорна ако пукнеш? Няма да е честно.

117

Анонимен

преди 3 години

залогът е много висок - или живееш или мреш.------Мреш в 0,2% от случаите.2 на 1000...Възрастнк и болни, които така или иначе са пътници. Това не е болест, а някакъв фалш. Повече народ умират от токов удар, отколкото от ковид.

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Брей, а сега е редно да ни пратиш снимка неадекватно ухилен че да се убедим че всичките ти зъби са на мястото си и че устата ти не е вонящ кратер. Виждаш ли колко трудно е да вярваш. Ти не искаш да вярваш във ваксините защо аз да вярвам на това което говориш. Значи изводът какъв е - в интернет всеки лъже и маже измисля си самонавива се и се опитва да навива и другите. Тъй че това с вярата работата е много наникъде.

115

епидемиолог

преди 3 години

На никакви митове не вярваме. Хората си имат акъл в главите да мислят сами. И да разбират кой лъже и манипулира статистики, научни данни и корумпира лекари и журналисти, а и политици.Додрапаха глобал-мафотите с лъжи, манипулации, локдауни и маски до така жадуваните безплатни ваксини. Платиха ги вече ама не от собствените си джобове. Милиарди дози. И пак не мирясват. От любов към човечеството .

114

SS

преди 3 години

Здравият разум ми казва да не се ваксинирам с нещо неизпитано достатъчно и набързо създадено предвид ситуацията с коронавируса ! Сега всеки си носи глава на раменете и сам си решава. Дразни ме постоянната агитация към ваксиниране .Защо ? С каква цел?

113

Анонимен

преди 3 години

103, тая кукувица такива яйца е снесла в тоя пост, че е трудно дори омлет да си забъркаш

112

SALT

преди 3 години

о 103:Ти, ако си лекар си длъжна да ме лекуваш, без значение дали аз ще се ваксинирам. Отделен е въпроса, дали аз ще ти се доверя.И съвсем отделен е, дали ти ще продължиш да искаш да си лекар, когато ти стане тегаво от пациенти.Винаги можеш да се оттеглиш и да се преквалифицираш в хоум мениджър.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Я дай да видим откъде ти идва информацията, че ще има само толкова до септември.И не ми "мажи". Направо казвай къде го прочете.

110

Анонимен

преди 3 години

Конспирация на световната клептокрация.

109

Анонимен

преди 3 години

Надай се за след две години! До септември т.г.ще има ваксини за малко над 10% от народа.Лошото е, че повечето управляващи са бивши тройкаджии по математика и не могат да сметнат, че това значи обхват 80% след 7 години.

108

Анонимен

преди 3 години

Има два вида ***. Едните вярват на всяка конспиративна теория, а другите не вярват на нито една.

107

Анонимен

преди 3 години

До 103.Дори и в това не съм убеден, че насила няма да ме накарат да се ваксинирам. Вие лекарите сте способни на всякакви престъпления против човечността в името на самозваното ви самомнение на хора над останалите хора, които имате право едва ли не от Бог да ни малтретиране като стадо и като второ качество човеци. А за свещичката в църквата не ми давай акъли, там пред съда на Абсолюта дори и лекарите са безсилни.

106

3th gen. рептил, ФАЩ

преди 3 години

Колеги, не сте разбрали. Ако требва и насила ше ги ваксичипираме, това не е проблем. Макар че като тръгне 5жи мрежата ше ги хипнотизираме и няма да има нужда от насилите, сами ще си искат ваксинките. Гарантирано от Сорос, Зукерберг, Ротшилд и останалите рептили от ФАЩ.

105

Анонимен

преди 3 години

Нали има ограничения за хората, които могат да се имунизират в момента по професия, по възраст. Аз може да искам да се ваксинирам, но никой не ме пита, реда ми ще дойде най-рано след две години ако продължават с това темпо.

104

Анонимен

преди 3 години

30%?Дори на 5% ще перете кючека от радост.

103

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво насила никой няма да ви накара да не се ваксинирате. Като искате добре. Направо не мога да разбера що за бяс ви тресе всичките.Обаче просто идете в някоя църква и запалете свещ да не ви пипне чичо ковид ваксината. Аз ако съм лекар и съм предложила да не се ваксинрате и сте си я сложили а след това сте се разболели ще ви оставя да се оправяте сами. Така и така си нямаме вяра. Всеки да се спасява както може.