142

Анонимен

преди 3 години

Искам руската ваксина.С тези на гейсъюза не възнамерявам да експериментирам.

141

Додо

преди 3 години

20 лева за ваксина на лекар- йезуитски подход за легализиране на подкуп! Да се инсентивира за продажба на ваксина, за която е платила хазната, демек данъците, си е порочна и абсолютно незаконна практика. Колко са нагли и безочливи само, демек, дават подкуп на лекаря, да убеди пациента да се напълни с джуса на Бил Гейтс. По този начин лекарите стават абсолютно негодни за една безпристрастна консултация "за" или "против" ваксиниране, защото умишлено се създава финансов конфликт на интереси!

140

vivian

преди 3 години

Само се чудя, с какво подлъгаха евреите, че така масово се ваксинират в Израел? Конспираторите как биха обяснили това :)

139

Чукундур

преди 3 години

Спете бре раята ! Ида сте ваксанирани и да не сте ваксанирани файда йок от вас.Какво само говорите против хекимините (докторите).И те като заптиите каквото им наредят това говорят и правят.И те са рая само че малко по горна от вас.Спете че утре ще ви направят камбур (гърбави) от работа за 500 евро на месец.

138

Додо

преди 3 години

Митовете не убиват хора, лекарите убиват.

137

ще се ваксинирам...н

преди 3 години

с това че ще дават по 100 лева на докторите да ни боцкат на практика ги превръщат в търгаши, не че вече не са, откакто драгалевският мургавец ги направи от хуманни в едноличнитърговци

136

препатил

преди 3 години

У нас може и да са останали лекари, но в огромната си част са търговци с бели престилки, а определено на търговец вяра не може да се има.

135

3

преди 3 години

Докато няма един доклад с "ползите" и "вредите" от техните ваксини, в случая това което тези доктори и доценти ни вменяват са приказките от "1001 нощ". Реални са опасенията на всеки нормален човек , да е лабораторна мишка. Голямата смъртоносна епидемие с 99.9% процент на оцеляване....Който има сериозни заболявания или е над 70 години да се ваксинира, за другите е много спорно решение, особено без нужната информация

134

2

преди 3 години

И с какво право някой ще решава аз какво да си инжектирам или не. Нито е по-информиран (данните на ваксината са публични), нито има повече право на живот, нито някой го е избрал за каквото и да е. Дали ще реша да си сложа ваксина, която на мен не ми трябва , за да помогна на "слабите и болните" си е мое решение и никой не може да ме задължи да съм солидарен ( то в момента и няма нужда, защото пак се разболяваш и след ваксина, така че го няма социалния фактор).

133

1

преди 3 години

"вкарахме добровеолен принцип". Този арогантен господин много нагло залага основата за задължителност на една неизпробвана досега неработеща отрова, която не те предпазва от заразяване и не спира разпространението на вируса. Да ни ваксинира задължително, но без декларация и като се появят страничните ефекти да плаща компенсациите от неговия джоб. И реални компенсации, не смешни такива. Като се наложи цялото му семейство до 100 поколение да плаща, по-друг начин ще ни третира.

132

Ваксините

преди 3 години

не ни интересуват.

131

XuTbP5bP

преди 3 години

Казустът с "модерният" журнализъм: Вяраваме на "спусната" информация, не на факти. - 5-тa Сливова.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141"Като онези 90-годишни старци "без придружаващи заболявания", дето ги пишете умрели от ковид ли?"Не, като 4та с които лежах в болницата миналото лято между 45 и 65 години, които имаха най-различни болежки, повечето от които от тотално занемаряване на здравето им и защото те "знаят най-добре". Даже и в болницата се опитваха да дават акъл как да ги лекуват.

129

Анонимен

преди 3 години

С такива като тоя са пълни болниците: не ходил с години на лекар--------Като онези 90-годишни старци "без придружаващи заболявания", дето ги пишете умрели от ковид ли?

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Нищо не "знае". С такива като тоя са пълни болниците: не ходил с години на лекар, болестите и проблемите си се трупат и после става супермяу и му спасяват кожата, доколкото могат с напредналите му проблеми. Тия всичките си мислят, че са безсмъртни, щото са между 15 и 45. Като минат тая възраст и ще почнат полека да разбират каква е истината за техните "възгледи".

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135надявам се твоята самонадеяност да има някакъв резон. Наистина си много нахакан да вярваш че сам можеш да се лекуваш. То ако всички знаеха... Обаче ако не стане и допреш до нашего брата лекаря тогава какво? Той ще не ще ще трябва да ти помогне така ли? След всичките тези тиради срещу него? Не знам, не бих била сигурна. Няма проблем, поеми си отговорността и не разчитай на лекари които си обиждал. Никой не обича да го обиждат.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131 Направо съм изумена от това колко малко вярвате на хората които иначе твърдите че са длъжни да ви лекуват. Защо при това положение да са длъжни? Оказва се че процесът трябва да е двустранен, ако ти ми вярваш и аз ще ти помогна. Иначе какво всъщност искаш? Да те лекувам? Не мога, с неверието си ти самият отказваш . Ваксината не е лечение тя е превенция Така ми помагаш. Но и нея не щеш какво тогава? В тия ваши дрънканици няма никаква логика. Само желание да се противоречи

125

мак

преди 3 години

До 103. Същият бяс тресе създателите на ваксина, баце и всички, които смятат, че сме длъжни да се ваксинираме поголовно. Ковидваксърите срещу антиковидваксърите. И едните и другите си имат свои съображения.

124

Анонимен

преди 3 години

До 128."Ще остава отговорността на теб."Най-после, лекарите ще ме оставят да нося отговорност за собственото си тяло и здраве. Аз също обещавам повече да не припарвам до кабинетите ви, а за болници въобще и не мисля. Не желая да имам нищо общо лекари повече, нито като здравни осигуровки, нито като здравни услуги. И колкото ми е дадено, толкова ще живея. Пито, платено.

123

ЦИНИК

преди 3 години

Мене ваксина ми ни требе.Иам 180литра 55градуса.Сяка вечер удрям по 200грама ваксина и съм си здрав кът чук.