182

Анонимен

преди 3 години

Ако само у нас хората не искаха да се ваксинират, добре. Ама я тоя доктор да обясни защо в Германия процента на ваксинираните е 0,07 във Франция 0,01.........Имам роднини и приятели които изкараха тая гадост. И то не съвсем леко, всичките развиха пневмония и т. н, един приятел още се лекува, вчера говорих с него и каза че два дни по рано му минало през главата че е до тук. Толкова зле било положението. Обаче всичките ми казват ча ако сега се върнели от начало и можели да се ваксинират нямало

181

Анонимен

преди 3 години

До 202 ЧебурашкаА ми *** и се ваксинирай за да дадеш пример а не да тролиш тука

180

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Лекари!

179

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Ако слушайте истинските макари нямаше да има пандемия, нямаше дори да се говори за Коронката и аз щях да си работя в нормален график, а сега денонощно полети, то ЮАР, то Бразилско, то Устата, то Бг, сега и Джапана. Няма почивка!

178

Онзи

преди 3 години

Аз не вярвам в митове, а в личният ми доктор, който ми каза да не се ваксинирам докато:1. Не доставят поне 3 ваксини.2. Не се тестват, понед 3-4 месеца, да се видят страничните ефекти и спрямо здравословните ни проблеми, коя ваксина да си сложим.

177

Анонимен

преди 3 години

Може ли една ваксина да има предупреждаващ надпис, че носи странични ефекти? Коментара го оставам на Вас.

176

Анонимен

преди 3 години

Преди тези ваксини да покажат дали са ефективни, се разбра едно група хора могат да водят почти цялото население на земята за носа! Някои правят пари за сметка на здравето на останалите и въведената насилствено пандемия ще доведе до дълбоки икономически последствия, които лакомниците не предвидиха. Защото гладът е по-силен от тока и това в най-скоро време ще проличи.

175

Глупости на търкала!

преди 3 години

Само трябва да уточня: Не вярвам на някои български институции, които по необясними причини (Може би е случаен пропуск?) премълчаха информацията, че ваксината на Pfizer е с издадено УСЛОВНО разрешително за 2 години!Ама който се интересува си чете информацията която е официална и публикувана на сайта ema.europa.eu - на тази институция вярвам!

174

бекането

преди 3 години

Аз като лекар не вярвам на фармаиндустрията и *** които ме заливат с инфо колко е безопасно да се ваксинираш. Иначе като работил 15 години в клиничните изпитвания-прочетете за Vioxx на Мерк.

173

Глупости на търкала!

преди 3 години

Вярваме на лекарите разбира се!И ние не ручаме доматите с колците!Като гледаме колко лекари отказват да се ваксинират...На институциите също вярваме!Вярвам на Европейската Агенция по Лекарствата, която издаде УСЛОВНО разрешително за ваксината Tozinameran на Pfizer! Като през следващите две години условието е производителят да предоставя информация както за страничните ефекти от ваксината които още не са известни, така и за ползите от нея! А никой не може да спре желанието на опитните мишки!

172

Анонимен

преди 3 години

Вярвам на липсата на тестване!Вярвам, че когато нещо се рекламира денонощно и агресивно, и нищо лошо не може да се каже за него, не е читава работата!

171

Анонимен

преди 3 години

Разказите от хиляда и една нощ са на т. н. дофтори, повтарящи като папагали едно и също и действащи повече като наркодилъри, отколкото като лекари.Позволете ми да живея свободно и да имам мнение. Исината не е монопол на дфторите.Особено, когато се касае за моето здраве и това на децата ми.

170

Анонимен

преди 3 години

тоя не е доктор, той е бивш директор!А директорите, както знаем, в БГ от нищо не разбират!

169

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРА ДОЦЕНТА, ОТ 100 000 ДОКТОРА СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ 14 000!ДА ТА ЕА У ДОКТОРА!

168

Анонимен

преди 3 години

За кренвирхи "Леки" ли говорите?Как да вярваме на ваксините, когато в държавата е пълен хаос и "управлението на кризата" е в дълбока криза?!

167

Анонимен

преди 3 години

айде пак ние виновни!*** тъпанарте!Как да ви вярваме бе? Кат знам къв съм инженер, ме е страх да ида на доктор!

166

Анонимен

преди 3 години

80% от медиците в америка отказват да се ваксинират

165

Анонимен

преди 3 години

Вярваме на лекарите. Те не се ваксинират.Който иска да се боцка - никой не го пък спира.

164

Анонимен

преди 3 години

Мен пък точно личния ми лекар ми каза да не бързам да се ваксинирам. Да изчакам година.След това да му благодаря.Незнам какво имаше в предвид.

163

Анонимен

преди 3 години

Лекарите точно, тези, със здравия разум, не се ваксинират с неизпитани до край ваксини на по няколко месеца.