202

Юруш на ваксините

преди 3 години

Боцнахте ли се, че да повтаряте

201

Анонимен

преди 3 години

Еми вярваме на митове...Затова и сме на това дередже !

200

Анонимен

преди 3 години

Престанете да казвате че няма желаещи да се ваксинират! Аз искам да се ваксинирам но такава опция в Бг за нормалния човек просто няма!! Не се очертава и да има - ще има за психично болни за старци и т.н но за хората коиъо плащат данъци и гледат деца няма в обозримо бъдеще...

199

Анонимен

преди 3 години

Айде спрете да обиждате хората.Много ми е интересно мога ли да заведа дело за клевета към автор на подобна статия. За пореден път ни се прикачат какви ли не негативни етикети.Смятам че е крайно време нормалните хора да се откажат от услугите на електронните медии.Можете ли да си пресметнете загубите, ако спра да ви предоставим вниманието си напълно безплатно?

198

Анонимен

преди 3 години

Митовете ги тиражирате вие, журналята.А и това, че каните и цитирате само лекари, които поддържат правилната линия на мислене и тотално отказвате трибуна на алтернатива или опозиция по темата ни води заключението, че сте манипулатори.Други въпроси?

197

Reptile

преди 3 години

Мишоци, какво става, ве?! Иде ли 5G-то да ви мори в комбинация с ваксината?!Сега, като ми тръгнеъе на гурбет и ша обърнете палачинката!

196

Сата НАТО

преди 3 години

Ми те навсякъде по света излекуваните са 98%, само нашите доктори се престарават с убиването. Спокойно, нема да ви избегат 1000-та кинта, по-кротко го давайте, български лекари! Придържайте се към 2% смъртност и сичко е 6.

195

Ква вяра бе човек ?

преди 3 години

Световни рекордьори сме по смъртност ,кви лекари кви болници ? Ако щете се сърдете, каквото искате правете фактите са това ! Вие говорите по цял ден ,НО фактите показват за какво става дума ,пък и нямате никакво чувство за вина.,...

194

Анонимен

преди 3 години

Ами то е показателно в япония където населението е силно застаряващо и имат хиляда столетника излекуваните от вируса са 98%

193

българин

преди 3 години

До: номер 211Истински добрите лекари винаги казват "не знам" когато съм ги питал за нещо извън тясната им специалност!Освен това, те не ходят костюмирани, напарфюмирани и със стилна прическа, а с бели престилки и често със зачервени от умора очи!

192

Анонимен

преди 3 години

Лекарите също вярват в митове! И повечето от тях не са добре подготвени за да лекуват! Напоследък стават арогантни! Те имат отговор за всичко и всичко разбират, само дето ще получиш 6 различни диагнози от 3 лекари! Те никога не казват "не знам"! Но когато стане напечено, се изнизват по терлици! За масовият лекар говоря!! Има причини хората да не вярват на днешните търговци - лекарите!!! Малко са призваните! Другото е плява, некадърници и убийци!

191

Анонимен

преди 3 години

Защо не вярвам в лекарите.. Хммм,ами може би, защото вместо вкъщи жив и здрав,изпратихте баща ми в кочег на 2 метра под земята. Не ви вярвам и няма да се ваксинирам с менте ваксини от сащ

190

Що ли?

преди 3 години

А защо хората не вярват на лекарите? Да не би заради сериозния процент търгаши сред тях? Има много читави и свестни лекари, но има и много, които просто си измислят заболявания и лечения за да точат от касата и от пациента. Именно защото тези търгаши не са лишени от права всички тези години и сега доброволно ваксиниране на населението ще стане на кукуво лято. Цялата 2021 ще сме 'отворете-затворете'

189

Моят доктор:

преди 3 години

Няма да си вкарам в организма нещо , което не е изпитано поне няколко години за страничните му ефекти.Аз не съм опитен заек!Вярвам му!

188

анонимен

преди 3 години

В ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО НА БИЛ ГЕЙТС ТОЙ КАЗВА, ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ВАКСИНИРА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА ЩОТО СТАНАХМЕ МНОГО И ЧЕ СЕ ЗАДАВА ОЩЕ ПО СТРАШЕН ВИРУС КОЙТО ТОЙ Е СЪТВОРИЛ. МНОГО ОТДАВНА ИЛЮМИНАТИТЕ СА РЕШИЛИ, ЧЕ НА ПЛАНЕТАТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ 500 МЛН. ЖИТЕЛИ А ВСИЧКО ОСТАНАЛО УНИЩОЖЕНО. Е ДОЙДЕ ТОВА ВРЕМЕ.

187

Анонимен

преди 3 години

А на какво основание може да вкараш "елемент на задължителност" за един грип, който нито е по-заразен, нито по-смъртоносен от обикновения?

186

кожената спринцовка

преди 3 години

да не забравите да се боцнете

185

Reptile

преди 3 години

Рошльовци, колко са тези лекари, които отказват да се ваксинират, че аз такива НЕ познавам. Лекарите се ваксинират и нямат никакви проблеми!Който иска да пътува също ще трябва да се ваксинира! Това значи, че лятото, като ми затръгвате за Гърция, ще чакате на опашки да ви ваксинират, и ша квичите, че Бойко е виновен!

184

Reptile

преди 3 години

Щом искате пневмонии и да *** ЯКО, не се ваксинирайте, ве, ***, кво само пълните форумите с легенди от ФЕЙСА?!Брат ми се ваксинира - никакви реакции, нищо! Тази ваксина няма повод да се мисли, че ше се появят проблеми след години.Идете до кварталния магазин, па си купите ракия и салам, в които няма нито ракия, нито месо, па ги излапате, па ми дойдете после тука да ми умувате за вредите от ваксините..

183

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДа така е, всяко лекарство има някакви странични ефекти но за тях се знае какви са, за колко време отшумява... защото са наблюдавани с години, докато набързо скалъпените ваксини не е така, това е разликата. Освен това предназначението на всяка ваксина е да не се разболява а не да изкараш болестта по леко, евентуално. Ти като си ваксиниран с бцж по леко ли изкара туберкулозата или изобщо не се разболява от туберкулоза?