7

Коментар

преди 3 години

Проблемите със канализацията не са от последните години.Проблемите са заложени още 60-70 години, когато започнаха да строят без да мислят и бяха заложени много направо грешнипрактики, които се задълбочиха след 10 ноември 1990 г., коетоне е за учудване, защото строителните фирми са в ръцете на бившата партийна номенклатура на БКП/БСП.

6

Курортно селище

преди 3 години

След милиони за ремонти на канализацията положението отново е в нюанси кафяво, обаче цъpвyлитe в общината са толкова алчни, че не оставиха дори парцел за гробище и умрелите във Виница ги заравят в гората на един баир над селото(квартала) и сега освен л***на, по улиците може да се появят и скелети.

5

pesho

преди 3 години

Видими резултати

4

селтак

преди 3 години

Направо шведите може и душ да си вземат !!

3

Анонимен

преди 3 години

Съдбата ни е да сме заложници на ограничено, мързеливо и крадливо ръководство.Ако други народи, живеещи при несравнимо по-тежки климатични условия (например руският) имаха толкова лошо и некомпетентно управление, досега да са изгинали до крак. Нас ни спасяват само и единствено райските условия на 44 -я паралел.

2

Анонимен

преди 3 години

Че кой трябва да контролира строителните обекти не е са ли службите към общината или както винаги те са света вода ненапита???

1

Анонимен

преди 3 години

Лелеле, шадраван си направили!