11

Анонимен

преди 3 години

отиде зельето

10

Коментар

преди 3 години

Удивлявам се от злобата и глупостта на част от коментиращите.Наводнения: 1966 г. Згоригор и Враца - 500 души загинали, нито дума в пресата.1986 г. По Петровден София е потопена.2003, 2005, 2007, 2012 с. Бисер - неподдържане на отводнителнитесъоръжения от арендаторите, членове на ДПС, 2014 г. наводнението в Мизия на 03 август, правителството на Орешарски/коалиция ДПС и БСП, подкрепена от АТАКА/.2014

9

Местен наводнен

преди 3 години

Селото е между две реки.През"фашистко", на ръка са прокопани отводнителни канали, успоредни на коритата на реките -Утоки. Проблеми не е имало!При соца, Утоките са затрупани и преорани, за да се ширят "безкрайни блокове" на ТКЗС-то. Над селото са построени и 3 язовира, чиито сток е в тези реки.Почват проблемите от 70-те.Проблемни са 3 точки по коритата и язовирите. Нито една, нито една! власт, от тогава до сега не е направила нещо адекватно за решаване на проблема.Сега предлагат помпи - имаме си!

8

Активист на БСП

преди 3 години

12 години ГЕРБ на власт-12 години потоп !!!

7

Анонимен

преди 3 години

Този път мислете за кой ще гласувате!

6

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от герб, завали дъжда, всичко попада под вода, защото само се усвояват пари на хартия, но действително не се прави нищо. Пътища, тротоари, магистрали, укрепване на скали, всичко направено от тях рухва. Някъде си живеят с пътищата правени от сода, които изглеждат по добре от новите шосета. Петрохан го направиха и след няколко месеца пак за ремонт. Тия са ремонт на ремонта, на ремонта, на ремонта ама шкафчета пълно.

5

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Най важното е че свините на селяните са останали живи...

4

Е

преди 3 години

Кой ви кара да строите къщи точно там !? Тя реката неслучайно носи това име !

3

Анонимен

преди 3 години

Еми толкова си могат герб. След всеки дъжд наводнения. Ади то веднъж може да се случи ,ама при герб три пъти се наводнява само Перник .Къде съм им отводнителните съоражения ?Къде са парите за усвояване

2

Анонимен

преди 3 години

pluvaite bg moriaci i kapitani! ei tam e drazki...

1

SS

преди 3 години

Бг-я не е подготвенна ( то за какво ли е подготвенна?) за изненадващи кризисни ситуации. За това одавна апелирам : Всеки българин трябва да е подготвен за това. Не разчитайте на държавата. Всеки трябва да има храна,лекарства,гориво,ел агрегат за минимум три дни.Какво ще стане ако спре тока,банкомата не пуска пари,и магазините не работят поради ураган,наводнение,земетресение и др.?