28

Путьо Маринкин

преди 3 години

Вируса си е ходил по хората много преди китайците да му обърнат внимание и даподпалят чергата.

27

;(

преди 3 години

До От Бирмингам: Вече няколко близки и познати ги отнесе. Не е по-добре тук за съжаление.Но много го изкараха и по-леко.

26

кръпел

преди 3 години

то се знаеше че го има в Европа /може би и сашт / мнооого преди да набедят китаеца че е изял един прилеп

25

Анонимен

преди 3 години

А обяснение защо тогава нямаше такава смъртност има ли?

24

ГосТ

преди 3 години

Разбира се, че само Китайската Комунистическа Партия знаят кога и как тръгна тази пандемия. Нали те изолираха,секвенираха и класифицираха вируса, така че целия свят да може да го детектира. Не случайно казаха,че тръгна от Италия. Но както казах, това е най старата цивилизация на планетата и са великодушни. Отново ще подадат ръка на Италия. Трябва обаче да помислят наистина дали краварите не са първоизточника.

23

Истината

преди 3 години

Нормално е да е така - доказано е, че мърлячите китайци се опитаха да замажат още в началото на Декември, така че само китайската комунистическа върхушка знае иситната кога е тръгнал вируса.

22

ГосТ

преди 3 години

Сред средиземноморските държави Пекин събужда спомени за разцвета на търговията и времената на стария "Път на коприната". Зад старата романтика стоят реални бизнес интереси, например това кои пристанища в Европа ще поемат един ден търговския обмен с Китай. Защо контейнеровозите от Далечния изток да пътуват до Ротердам и Хамбург, ако могат да бъдат разтоварени още в Италия и Гърция? В краткосрочен план това изглежда може би илюзорно, защото инициативата "Нов път на коприната", която има претенцията да преначертае картата на световната икономика през 21 век, е дългосрочен проект.

21

ГосТ

преди 3 години

Аве ? Ко значи "бедния север" ве ? Милано ? Хахахаха Иначе, да ,китайците обичат да ходят в Милано, но предпочитат Рим. Там е историята. А както казах, от Поднебесната уважават хората с история.

20

ГосТ

преди 3 години

И пак казвам, всичко тръгна от сащ. Това го казаха и японците. Единствено плебса в сащ притежават всички корони,които ходят по хората и в самото начало бяха хванати всички хаплотипове на вируса по света, както и един уникален само при тях. Просто преди да се намесят учените от Китай, плебса си мислеше че мре от електронните цигари, явно не се бяха допитали до всички китайци, които им правят науката там.

19

Анонимен

преди 3 години

Добре, как така си ревизират проби от лани? Значи си съхраняват при подходяи условия и си повтарят изследванията, така ли? Колко време е задължително да се пазят дадените проби в лаборатория? У нас прави ли се такова нещо? Това все пак е Италия, не са най-добрите организатори, но явно и те са много над нас

18

Анонимен

преди 3 години

Айде сега пък кожни проблеми от ноември 2019. Сега ще се появи някой дето ще каже, че от октомври 2019 го боли фъншуя.

17

ГосТ

преди 3 години

От Поднебесната обаче са великодушни. Ще простят и както направиха в самото начало, ще подадат отново ръка на Италия да се измъкне от хватката на търгашите (простолюдието) в ес и отново да върне славата и величието си. Освен това, за Китай този вирус не беше никакъв проблем за разлика от сащ и плебса обитаващ иначе тази хубава територия. От Поднебесната уважават хората с история.

16

Анонимен

преди 3 години

Всички "МАДЕ ИН ИТАЛИ" модни дриплички се шият от китайци. И доста от фабриките са в бедния север. Има стотици хиляди китайци в Италия. Пътуват постоянно напред-назад до Китай и обратно.

15

"БИРМИНГАМ"

преди 3 години

Всеки ли познава починал от ковид в Англия, а? Да не лъжеш, ***? По данните, 82 000 починали на 68 милиона население? Един на 830 е това! Явно, всеки в Англия познава по 800 души!

14

Смях

преди 3 години

Абе кви са тия простотии? Биопсията показала в кожата и генетични последователности, които показали пръстовия отпечатък на Ковид-Сарс 4005, чрез метода за наличие на РНК. Дрън-дрън-дрънТова на какъв език е и какви са тия глупости? Стига толкова научна фантастика

13

от 11

преди 3 години

пардон Форт Детрик

12

Анонимен

преди 3 години

Да разбирам, пристигнаха ви парите от Китай.

11

Анонимен

преди 3 години

2019 лятото в САЩ бая народ умря от поражения на белия дроб уж от електронните цигари, да не се окаже че е било вирусчето изпуснато от форд Дейлските лаборатории и сега носещо името Ковид-19

10

ГосТ

преди 3 години

Всичко тръгва от сащ.

9

Анонимен

преди 3 години

България е по-зле от Великобритания.