48

старото

преди 3 години

До ДарвинИма един надпис на едно място над входната врата на Централните Софийски гробища,а той казва- И ние бяхме като Вас и Вий ще станете кат нас...Извода останам за теб УМНИКО.

47

Берлинер

преди 3 години

Не звучи добре, но нещата могат да се променят и към добро. Засега радиусът на свободното движение е само 15 км.

46

Анонимен

преди 3 години

Демек да очакваме и у нас да пеодьлжи до април

45

Дарвин

преди 3 години

Интересно какво целят тези не разбрах???Ще продължат безмисления живот на няколко старци в домовете и ще разбият бъдещето на цяло едно поколение: дългове, безрабтица, разбито здраве с ненужни ваксини....Това не го разбирам. Нормално е в природата старото да си отиде и да направи път на младото.

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя нафталин да се маха вече. Съсипа Европа от неадекватни решения. Пусна куцо и сакато имигрантско да влезе, сега спря работата. Кой ще и издържат паплачите които се изсипаха с чували

43

Stalinista

преди 3 години

След като в Германия е до април, това ще стане в цяла Европа. Въпрос на време е

42

УМЕН

преди 3 години

"Меркел очаква локдаунът в Германия да е до април"АКО ДОЙДЕ НЯКОЙ НОРМАЛЕН НА ВЛАСТ В ГЕРМАНИЯ, ЛИЧНИЯТ И ЛОКДАУН НЕСЪМНЕНО ЩЕ БЪДЕ ДОЖИВОТЕН СЪС СТРОГ РЕЖИМ, РАЗБИРА СЕ.

41

Анонимен

преди 3 години

Въобще отървахте нещата .дъщеря ми има бизнес в Германия.още не са превели болничните на болните от Ковид.от по 1 месец по сметките им. какво ми ги показвате. лъжете.и ваксини няма.зъболекар е и още не е ваксинирана.пълна анархия

40

КАНЦЛЕРЪТ ЕКСПЕРТ

преди 3 години

...канцлерът е прогнозирала,... !!!!Боже пази създанията си!

39

Брио

преди 3 години

По-скоро че умреме от глад 🙄

38

Анонимен

преди 3 години

А как очаква много хора да оцелеят без работа вече година. Тя си има работа ,заплата ...дреме и.

37

православен патриот

преди 3 години

Ами така ще е до задължителната ваксинация, фашисти долни...

36

11

преди 3 години

Айдееее, до април, ама коя година?

35

МАТЕМАТИКА

преди 3 години

Все още никой не знае ,но от Бразилия идва другата седмица новия мутант щам ТИК-Ге-23 SARS -ШЕВ 21 ГРО- QR-Б ,който е 560% по-заразен ,поразява мозъка на избирателите на Гроб и води до политическа импо-тентно-ст ,пневмонии и куп страхотии!СТАХУВАЙТЕ СЕ БЕ ,Многото страшно иде другия месец!Всеки трябва много да се страхува и да се чипира ,опа ваксинира веднага!СТРАХ МУ Е МАЙ-К-АТА!

34

Програмист

преди 3 години

Така ще е :) Ще поседите малко гладни и затворени, докато се научите на уважение и дисциплина. Досега живяхте на кредит, сега е време да си платите вноските.

33

Анонимен

преди 3 години

до 34На някои като теб до ден днешен не им стана ясно,че в България всички партии са БКП и трябва да минат поне още 20-30 годинки за да дойдат истински демократи и да започне капитализма.Нищо не сме сменили през 1990г. същите са си на власт!

32

Анонимен

преди 3 години

до 34Коя е Корнелия Нинова,че да си искам ваксина от нея ***?!ГЕРБ и БСП са БКП къде ме пращаш ти?!Всички са комунисти!

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩо не си поискаш ваксина от Корнелия Нинова бе?

30

Анонимен

преди 3 години

До април ,ама коя година никой не казва!

29

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираме в БГ по около 700 души на ден.Ако това темпо се запази за една година или 365 дни ще имаме 255 500 ваксинирани.Следователно ще са ни нужно 10 години за да се ваксинират 2 милиона и половина души.БРАВО НА герб!ЧЕСТИТО НА ЧАКАЩИТЕ СПАСЕНИЕ !