35

?$

преди 3 години

Когато аналиев и този преди него влязат в затвора, тогава може да се преговаря за влизане в антрето на чакалнята.

34

Анонимен

преди 3 години

Кака ще се завъртят заплатите и спестяванията на хората. Ако всичко е на половина освен цените в магазина значи ще стане война

33

от БСП Кюстендил

преди 3 години

Като станем с евро всичко ще поскъпне двойно и тройно и пенсионерите ще ровят по кофите за коричка мухлясал хляб

32

мак

преди 3 години

Не всички искат евро, наскоро писаха за Чехия например. Защо баце напира, щото е амбициозен и иска да го запомним с вкарване на мечтаното /от него/ евро?

31

Анонимен

преди 3 години

До 36 ...тия държави не искат и еврото )но герба искат евро ако се случи ,че ядем картофи и лук )

30

malart

преди 3 години

Когато Чехия, Унгария и Полша влязат, тогава. Явно са по-глупави от нас

29

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Ша влезнете у еврозоната ама после ш пищите ама ш бъде късно!?... Ш видити защо.

28

Анонимен

преди 3 години

Оптимистично 2024, реалистично към 2028 - 2030. Вижте последните членове на еврозоната с валутен борд и сравнете.

27

Анонимен

преди 3 години

2025 г. ЕС ще фалира и ще въведе лева. Еврозоната са фалирали държави които печатат пари за своите богаташи и не дават на другите.

26

да,да ама не

преди 3 години

До АНАНИЕВ е ДПСБрат на баща му?! А какви братя са: едноутробни от двама бащи или събрани/доведени/след брак на овдовели родители! Не за наследството питам, а защо са с различни фамилии!?

25

да,да ама не

преди 3 години

Цитирaм aнoнимeн кoмeнтaтoр пoд другa cтaтия нa друг caйт: "Нaврeмeтo Кирo Aнaниeв зaмитaшe cлeдитe oт крaжбитe нa Ивaн Кocтoв, пocлe тeзи нa "цaря". При Бoриcoв нe знaм зaщo ce прaви чe рaзбирa oт мeдицинa и прeвeнции нa инфeкции, aми нe cи пoдaдe ocтaвкaтa, чe дa мoжe дa ce нaзнaчи някoй дeтo нaиcтинa рaзбирa oт тeзи нeщa" Cъc здрaвeoпaзвaнeтo видяхмe кaк ce cпрaви! Ceгa дa видим c финaнcитe кaква пoпaрa щe ни нaдрoби!"Нямам какво да добавя!

24

Койчо

преди 3 години

Ако организацията за влизане на България в еврозоната е както направихте със здравеопазването съдебната реформа и всичко друго просто жална ни майка на нас българите

23

Анонимен

преди 3 години

"Съжалявам пенсионерите след време всички ще станем такива.......със 150 евро пенсия"За това: Не работете даром на мутрите чорбаджии,не влизайте в сивата икономика и не се съгласявайте,да вземате пари под масата,с мисълта,че пенсионирането е дачеч!

22

Анонимен

преди 3 години

Ананиев сериозни бузки е отпрал...

21

Анонимен

преди 3 години

Да не се сравняваме с Русия. Това е пропаднала държава. Да се сравняваме с Румъния. Защото помня как се подигравахме с румънците, че гладуват като кучета. А сега....Лойкоооо...

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя дедо, близък до всяка власт какво ни се обяснява?! Акъла му стига колкото да си сложи рушвета в джоба. Какви финанси, какво евро?!

19

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко години Цв.Цветанов, тогава сол та...ак на мутрата каза, че след година сме в еврозоната. Гербаджиите изпаднаха в екстаз. Всеки, който се усъмни беше обвинен, че е комунист. Хаха.След 2/3 години, излиза още един гербаджия и ни обяснява, че след още 4/5 години сме щяли да влезем в еврозоната.Мъка гербаджийска-мутренска. Вярвайте им още на тези комунистически мутри.

18

Анонимен

преди 3 години

Вземам си пуканки :))))) Ще слушаме русофилиистик-путинофилскоооо цвиленнееее :))))))) По последна информация се търсят спешно памперси за Румен Рублата :)))))))))))

17

Анонимен

преди 3 години

18- ЕХ И ТИ СЕГА- ЪМ ВИЖ В РУСИЯ МИН ЗАПЛАТА 118 ЕВРО- ТУЙ ГО НЯМА НИКЪДЕ...МИН ПЕНСИЯ И ТЯ ПО НИСКА, СРЕДНАТА ИМ КЛАСА НА НИВОТОНА МИНИМАЛНИЯ НИ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ...АЙ ПО ПОЛЕКА, ЧЕ СТАНА МНОГО ПРАВОСЛАВНО И ЗАМИРИСА НА КАФЕВО...

16

Анонимен

преди 3 години

Еййййй тогава тролската тарифа ще стане от 20 лв. на 20 евро:)))))))))))))). Пубери- а така дръжте фронта:)))))))))))))))) козирувате на Радев и лягайте на амбразурата:)))))))))- че то и без друго и за *** неставате