78

Светозар

преди 3 години

Това не е вярно. Подвеждаща информация, която не отговаря на истината. Серийната убийца Айлийн Уорнъс беше екзекутирана на 9 октомври 2002 г. Какви 70 години ? Стига лъжи и гръмки заглавия.

77

Няма справедливост

преди 3 години

Е как може бе това е жена извършила само 1 убийство и веднага смъртна присъда!

76

Анонимен

преди 3 години

До Много ми е интересноБайдън е марионетка, това е ясно на всички, дори демократите го издигнаха с откритото признание, че не очакват да изкара пълен мандат. Тръмп дори и на възраст, е много по-жизнен, да не говорим, че си има позиция и смелостта да я защитава. Но пък и точно това го направи неудобен за корпорациите и червената либерастката секта.

75

Много ми е интересно

преди 3 години

До Анонимен 88Ако за теб Тръмп е старец, то новоизбраният какъв е? Дали ще помни след година на какъв пост са го избрали, или ще го развеждат като мечка и други ще управляват задкулисно?

74

Анонимен

преди 3 години

До ЗороФункцията на правната норма е да въздава справедливост, да защитава добросъвествите граждани и да наказва онези които вредят на обществото. Така че израза "чисто юридически е много спорно" е меко казано глупост! Ако закона защитава убиец, значи това е лош закон и трябва да промени! Това че някой е луд, не му дава правото да вилнее безнаказано, следователно луд или не, престъпника трябва да се държи далеч от обществото. Какъв е смисъла напълно луд агресивен психар, да се държи жив?

73

Анонимен

преди 3 години

Инжекцията и толкоз ,полза от такива индивиди няма

72

Анонимен

преди 3 години

тръмпи дъмпи е един извратен старец обичащ убийствата.

71

Анонимен

преди 3 години

определено има изражение на побъркана, то нормален човек едва ли би могъл да направи такова зверство. Но след като на процеса са я изкарали вменяема, то инжекцията е напълно в реда на нещата

70

Анонимен

преди 3 години

До зориВсички осъдени на смърт или се изкарват ,че имали психични проблеми или имали много тежко детство ,за което се разбира ,чак като са нарушили закона.

69

Зоро

преди 3 години

До Анонимен82Вземи се поинересувай от случая и прочети малко повече. Има полицейски доклади и заключения на специалисти. Разбери ме, не я оправдавам, но да осъдиш напълно луд човек, който не знае кой е, къде е и какъв е, чисто юридически е много спорно.

68

Анонимен

преди 3 години

В България също може да се върне смъртното наказание!Поне нелегално!Достатъчно е хора заслужаващи смъртно наказание да бъдат отстрелвани,самубити,претърпели инцидент и д-р.подобни.Достатачно е да се знае ,че хора извършили тежки престъпления няма да живеят още дълго!Тази практика е има в държави в Ю.Америка,вместо да ги изправят пред съд ,където ще отърве смъртното наказание злодеят получава наказанието овреме!

67

Анонимен

преди 3 години

До ЗороИнтересно за коя древност пишеш? Иначе агресивните луди е най-добре да се евтанизират, нито те имат полза да живеят, нито близките им, да не говорим за обществото - тотални отпадъци.

66

Анонимен

преди 3 години

До ЗороТи явно си бил там през цялото време, скрит зад караваната - видеозаписи направили? Дори това което си написал да е вярно, какво още има това с бруталното убийство? Или според теб, всеки който твърди, че е изнасилен има правото да убива наред?

65

Зоро

преди 3 години

До Анонимен79Психично болни хора даже и в древността не са били екзекутирани. Има си институции за тях.

64

Зоро

преди 3 години

До караваната в която са живели, баща и направил барака, където той и негови приятели са я изнасилвали всеки ден. Не била излизала няколко години от тази барака. Всичко започнало когато е била 6 годишна.

63

Анонимен

преди 3 години

До ЗороЕ да прав си, според либерастката секта, към която се числиш явно, такива хора са луди, следователно болни, следователно трябва да не ги закачаме, даже трябва да ги обгрижваме и насърчаваме, за да ги интегрираме. Ако твой близък бъде заклан, дали ще пишеш за това колко била спорна вината на убиеца психопат?

62

Зоро

преди 3 години

Абе малко е спорна работата тук. Тая жена е била с много тежко психическо заболяване. Живяла е в горите на Вирджиния с родителите си, които са били пълни *** и от много малка възраст е изнасилвана хиляди пъти от баща си и негови приятели, буквално всеки ден. Оживяла е по чудо, но всичко оказва влияние и тя е била напълно луда, самото престъпление го показва.

61

Марта

преди 3 години

Жената е била психопат.Това не се лекува,такъв се раждаш.

60

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно, нали жените бяха висшия пол?

59

Анонимен

преди 3 години

Прилича на тъщата на младини...