10

3лв/м3

преди 3 години

В Перник още ли са на воден режим?От Мега ВиК Холдинг се оляха.

9

Анонимен

преди 3 години

Живели там 20 години една предпазна ограда не сложили.Колко метра предпазни огради за ваша сметка сте построили на общински терен?

8

Анонимен

преди 3 години

Тежкото време е разбираемо и тривиално понятие, обясняващо състоянието, в което перманентно се намира народ, управляван от предвождани от зеленчук калинки.Само преди два месеца територията Тикволандия беше заплашена от небивала суша, а сега "Без ток, пълни реки, заляти домове, хора в капан...".

7

Анонимен

преди 3 години

Гледаме мизерни къщи и дворове покрай реките.Прости и озлобени хора.Живели там 20 години една предпазна ограда не сложили.--------Точно това си мислех, като гледах трагедията по телевизията.

6

Нещо?!

преди 3 години

Нещо не се прави като хората у нас. Или всичко. Само у нас ли вали дъжд и сняг? Живял съм в Холандия и Германия. Понякога вали със седмици. Тук вали два дни и започват да се давят хора. И като излязат и кажат: Такъв валеж не е имало никога. Ехе, сериозно. А ние падаме от Марс.

5

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Наследниците на БКП ор гроб ще разберат ли най-накрая защо тъпите *** правеха диги инчистеха корита на реките. Некадърно се оказаха и крадливи

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно от кога МВР има нещо общо с язовирите нали ревизоро е този който би трябвало да отговаря за тях.

3

Анонимен

преди 3 години

Един ден заваля дъжд и положението стана много тежко.Гледаме мизерни къщи и дворове покрай реките.Прости и озлобени хора.Живели там 20 години една предпазна ограда не сложили.Не са се застраховали.Кметовете дремали или немали пари.Никаква инфраструктура и пр.И едни уж журналисти търсещи сензации да занимават народа.

2

Анонимен

преди 3 години

Тулупа каза, че ситуацията е стабилна и всичко е наред. Кметицата на София се беше разстроила по телевизора, ама като окрадоха еврофондовете й беше весело, всичко е под контрол.

1

Баче Кико

преди 3 години

Кое му е толкова тежкото на времето - валя дъжд един ден?