50

Анонимен

преди 3 години

Заваля лек дъждец и настана природно бедствие. Така е когато парите са предпазване от това бедствие са в чекмеджетата.

49

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До брутален реалист"След 10 години ще има разпад на социалноосигурителната система" -- А.Семов 2018г. Една от неудобните истини, която премълчават.

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПич, само да ти кажа - сметки колко е данъчната оценка на имота, щом данъка ми е 213 лв (без такса отпадъци) на година :) Не е проблем аз да наема фадрома и да платя за нея, но защо АЗ?????Ей, хубаво искаха кмет да ме правят хората, аз отказах и сложиха един бивш шапкар, дет хал хабер си няма от нищо. Още повече че тия, които исках да ме правят кмет са от така нареченото малцинство. Викаха "Ти само се кандидатирай, ние ще те изберем." Аз отказах. Нищо, другия път ще съм аз :)

47

брутален реалист

преди 3 години

Нищо добро не го чака тоя народ. Това наводнение ни е най-малкия проблем. Управляваме се от мутри, никой не иска да инвестира в държава без читава работна ръка, народа застарява много бързо след 20-30г. няма да има кой да работи че да се плащат пенсии на пенсионерите. Липсват лекари, мед.сестри, учители, инженери и др. България вече е само София, Пловдив и Варна. Всички останали градове са пустош и мизерия. Вижте цяла Северна България каква трагедия е.А народа е овца и овца ще си остане.

46

Анонимен

преди 3 години

До Предупреждение40 дни и нощи ще го поеме. Но сега е за един ден и една нощ, колкото за 31 дни и нощи обикновенно! И на 2хил.м.надморска височина вместо сняг е било пороен дъжд. Строят къщи в дерета и свлачища. Изхвълят си *** в каналите и реките. И после олелеле! Ами олелеле! Как да им помогнем като немат акъл? Всички имаме задължения към тях. Те имат само права.

45

добре го каза

преди 3 години

До татоОсвен че е мързелив народа е и много глупав. Всеки си гледа само неговия двор и в същото време си изхвърля буклука в реката.

44

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Правете си застраховки против наводнение.Нали сме в клуба на богатите - ЕС ?!Ще получите ли прилично обезщетение ?

43

Анонимен

преди 3 години

Преди се ядосвах на светът защо е такъв паразитски,но сега се ядосвам на създателя му!!

42

Стоян

преди 3 години

Едно време при Тато като не искаме да свършим работа правихме комисия. Сега "кризисен щаб"

41

Анонимен

преди 3 години

Хванете се със съседите които също биват наводнявани и действайте! По добре цял живот да чистите един ров вместо цял живот да си чистите къщите от калта. А за плащанията не отваряй дума, че с тия сеслки къщи с данъчна оценка по 5000 лева данъците са направо смешни. Само нафтата на фадромата не може да платите...

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТози ров е широк 3 метра и опасва цялото село. За колко време мислиш че мога да го почистя? Един живот дали ще ми стигне?А той е държавно съоръжение, аз и останалите си плащаме данъци и налози на държавата. Държавата да се погрижи за съоръженията си. Иначе за какво плащаме?

39

Анонимен

преди 3 години

...ами почисти го този ров бе пич, налил все в твоята къща влиза водата? Викни и съседите да помагат...

38

Анонимен

преди 3 години

До РеалистТа какво в случая мога да направя, посъветвай ме, че взеха да ми избиват чевиите вече.1 - Да взема брадвата, да сляза в кметството и да я забия в бюрото на кмета и да го питам кога ще оправи този проблем, който е с години вече?2 - Да взема брадвата, да сляза в кметството и да я забия директно в главата на кмета и изобщо да не го питам нищо?Аз май съм за второто, ама не знам, дай съвет.

37

Анонимен

преди 3 години

До РеалистАз живея на село. И живея в края на селото. Навремето, като малък, знам имаше един ров, който поемаше цялата вода която дойде от полето. Сега ров няма, затлачен е и всичката вода първо влиза в моята къща, от там през двора и в съседите. Вече трети мандат, кандидат кметовете обещават че този ров ще бъде почистен и ще се ползва по предназначение. за 10 години, никой след изборите не се сеща кво е казал и обещал. Рова си е все така и водата си идва всеки път.БЕЗХАБЕРИЕ. Пълно.

36

Кюляков

преди 3 години

На 28-ми пак си изберете същите, тогава и у Централоафриканската република ще научат какви загубени овце сте, чакащи заколението си.

35

Анонимен

преди 3 години

Нещата се развиват бавно - мутриет още не са измислили как да ни ограбят покрай валежите.

34

Реалист

преди 3 години

Принципно е вредно и то много всеки да вземе по една лопата и да чисти. Причините са повече от ясни - така мутрите ще крадат още повече от нашите данъци, защото ще чистим безплатно, а парите от данъците ни за това чистене ще се откраднат всичките, а не само по-голямата част, както е сега. Второто е, че с лопата далеч няма да стигнеш, трябва си необходимата техника , материали и средства. И една забележка, пишещите тук едва ли живеят на село.

33

Олеле хаха

преди 3 години

Държавата е в задънена улица. Чудят се вече какво да правят. Гледат като на агнето майка му и недоумяват нищо.Гледам по ТВ-то - река Струма, заплашва да залее магистрала Струма. И какво мислите правят? Докарали един багер и насипват пръст и репортера вика "Укрепват укрепителното съоръжение."Той там за да прай сензация, някой удавен ако има - още по добре. Голям репортер... а бе ей, отиди и ги питай какво правят и защо сега правят нещо. Той - Укрепват укрепителното съоръжение. хаха

32

Анонимен

преди 3 години

Изсякоха горите мафията и още секат ,тепърва ще има много наводнения

31

Мутафчийски

преди 3 години

Важното е да носят маски и да се ваксинират другото не е важно