70

dr Reptilsky

преди 3 години

Не че нещо, ама България трябва да се отърси от озлобените българофоби за да и потръгне. Просто да забранят на озлобените да стъпват в България. А тези , които са в България да се определят - ако не им понася климата, да си ходят на........ В една каца с мед само капка мръшоляк разваля всичко.

69

ПроСоТо

преди 3 години

случайно попаднах на една поредица в "Ютуб",наречена "Пульс Земли".На руски е ,но това НЕ означава,че автора е руснак!..та:-Там всеки ден се показват различни катаклизми по цялата Земя...И като я гледах последните няколко седмици,си виках:-"Брей,НИЕ направо сме късметлии!"....И ВЕРНО сме късметлии!!!..АКО поне едно от показваните там бедствия се стовари на главите ни,просто не ми се мисли как бихме могли да се справим...освен с теглене на още неколко десетки милиарда заем за "справяне "

68

До 69 Нищо лично

преди 3 години

Не е до нагласата,просто сега се прави невероятна драма от всичко,за да оправдаят некадърността и нищоправенето,да не говорим за "усвоените пари"...

67

Сега

преди 3 години

да си признае Кой прави пеперуда за дъжд!!!

66

нищо лично

преди 3 години

До АнонименВ детството ми редовно падаше сняг по 2 метра. Никой не обявяваше бедствено положение, защото всичси знаехе, че в България има 4 сезона, един от които се нарича зима. През зимата температурите са под нулата, има снеговалежи и поледици, а в котловинните полета се образуват мъгли. Сега с вноса на бананите, се настани нагласата, че тук трябва да е топло през цялата година и синоптичките изпадат в грозна истерия от снежинки, ледени висулки и обявяват температура около нулата за бедствие

65

Анонимен

преди 3 години

А сега па гербаджиите са виновни ! - като че ли преди тях не беше същото.Не виждате ли че в тая държава практически такава няма , всеки си прави каквото си иска,закони има за обикновените хора , за тези във властта и богатите няма закони.Сега па докторите я управляват , те затварят те отварят и ще им дават по 10лв да ни ваксинират. Ние изобщо усещаме на какви oлигофрени ни направиха и 10лв ли струва вече човешкият живот ?

64

иво

преди 3 години

Заваля нормален дъжд и държавата изпадна в бедствено положение.Е крайно време е да видим осъдени гербаджийски чиновници и политици.Срам и позор.

63

Мдам

преди 3 години

Магията за дъжд която правихма за да напълним язовира.....Господ дали няма чувство за хумор а? :D

62

архитекта

преди 3 години

Не че нещо , ама природата не търпи д.билизъм и за това напомня леко на нормалните хора какво трябва да правят и какво да не правят. Ама за това се иска акъл.

61

Анонимен

преди 3 години

В скандинавските страни редовно си има сняг по 1-2 метра и всичко си е нормално и пътищата са на асфалт.Тука ако падне 2м сняг и после свие един студ ще блокира живота ! - ще си умрем от студ и глад.

60

zlobarq

преди 3 години

В Костинброд и Петърч снощи всичко беше под вода благодарение на няколко частни язовира, над които естествено не се осъществява никакъв контрол. Собствениците са от нашите и нали се сещате, че никой няма да понесе отговорност, а това че съсипаха покъщнината на стотици.... важно е няколко човека да приберат едни пари...

59

Анонимен

преди 3 години

Винаги когато чета новините за БГ , винаги се радвам че се махнах от тази страна на абсурдите !

58

Анонимен

преди 3 години

А колко микроязовира бяха разрушени като "ненужни" от ГЕРБ преди няколко години и сега там стават наводнения?

57

Елементарна логика

преди 3 години

Язовирите трябва да се източват преди да започнат валежите! Всека язовирна стена + преливника имат определен максимален капацитет на източване. Когато източването е аварийно на максимален дебит надолу по течението стават наводнения както е в момента. Причината за бедствието не е че 2 дни е валял дъжд, причината е НЕКЪДЪРНОСТ и задръстени речни корита!!!

56

Соня Ериксон

преди 3 години

Винаги е имало валежи , къде по-обилни , къди по-малко обилни , със своите последствия ,къде по-малки , къде - не толкова ! Но се е мислело за елиминиране на последствията , доколкото е възможно .Но тогава не е имало ГЕРБ !Сега всичко е първосигнално , а единствената второсигнална реакция(т.е. мисъл) е КРАДЕНЕ !

55

Пунта Кана

преди 3 години

До брутален реалистАбсолютно реално,всичко написано,тъжна истина.

54

Тенгрианин

преди 3 години

Великият Чулман ливна малко дъжд и гербавото режимче се спихна. Въй, вай, изненадала ги природната стихия. А е само януари...

53

Анонимен

преди 3 години

Щото навсякъде са назначени "калинки" незнаят какво да правят, въобще не са в час, абе комична работа при 30-40 мм на квадратен метър и всичко блокира.ЦИРКАДЖИИ

52

Наблюдател

преди 3 години

Май идва Божието наказание за Костинброд - фалшификациите за изборите няма да им се размине без наказание ! Такова наказание очаква и сестра Галева !

51

Народен съд

преди 3 години

Не времето, а бремето на ГЕРБ е тежко.Не може при два дни пролетни дъждове да настъпва потоп. Цялата страна е в разруха, ГЕРБ унищожиха страната! Крадци и престъпници!