139

Тонката

преди 3 години

Отлична новина.Рекордни валежи напълниха яз.Камчия:)):):):):)И Господ изкара Божия маркуч и поля противниците на Бойко:):):)Бойко с маркуча изкъпа Орловград Протест Блокада,после Джамбаза ги поля с патриотичния маркуч и сега Дедо Боже:):):)

138

Анонимен

преди 3 години

До Студент машиностр Отива към дребно манифактурно производство и ишлеме,работилнички ,дъскорезнички . Тук -там посъхранени останките на някой голям завод ,комбинат от времето на соца .Последните на пръсти се броят вече .

137

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой не е злорадствал,стига си лъгал,ние не сме врагове с гърците и нямаме конфликти от деситилетия наред с тях,даже ако можеше да преместим гърците и в европейската и част на Европа до Истамбул,щеше да е по-добре за нас да граничим с гърци,защото сме православни и по-близки в кутурно отношения с тях.

136

Анонимен

преди 3 години

София като столица на България може да помогне на бедстващите българи,ако всеки, който е кореняк софиянец или живее в София дари само по 2 ( два ) лева, ще се събере сума, която би била в помощ на хората. Нека Столична Община да обяви такава кампания на софиняци и живеещи в София, два лева ако всеки даде, ще и финансова помощ за другите българи.

135

Анонимен

преди 3 години

И понеже се случват и такива неприятни неща, какво ще стане с пострадалите и къде ще бъдат настанени и дали ще получат адекватна помощ от Българската Държава и от Българското общество, най- важното,което е в Софийското?

134

Анонимен

преди 3 години

До До просото Ами бих попитал ,КОЙ УНИЩОЖИ НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ,КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ? КОЙ НАЗНАЧИ ХАРИЗАНОВ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ,ЗА ШЕФ И ЛИКВИДАТОР НА Н.С.? КОЙ УНИЩОЖИ ДИГИТЕ ,ОТВОДНИТЕЛНИТЕ КАНАЛИ ,РАЗБИ СИСТЕМИТЕ ОТ МИКРОЯЗОВИРИ ,КОИТО БЯХА БУФЕРИ ПРИ ВАЛЕЖИТЕ . И ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ХАРИЗАНОВ И КЪДЕ Е ДНЕС ЗА БЛАГОДАРНОСТ ?

133

Студент машиностр

преди 3 години

Хора, всички вие, приятели и врагове на Бойко! Аз не обвинявам никого, всеки има право да обича или мрази! Но аз се питам непрекъснато: кога работи нашият премиер? Аз си позволявам да сравнявам с други държавни мъже или жени. Например Ангела Меркел се оттегля през есента, но тя работи денонощно с ресорните министри по стратегията на Германия за следващите десетилетия. Курц, Макрон, а рошавият Джонсън подписа важни за Англия споразумения. Накъде отива България? Индустрия? Земеделие? Цифр. управл?

132

тръгна тоя гнусляк

преди 3 години

тая мутра няма срам ***

131

Анонимен

преди 3 години

Българите злорадстваха, когато имаше земетресения и наводнения в Гърция, на, сега и ние да усетим що е то природно бедствие, жалко за хубавата ни Родина, плодородна и красива, но в нея живее просто, злобно, тарикатско, аморално, пияндурско, чалгарско, развратно булгаристанско племе, което не зачита правилата и най- вече законите, вклюително и тези на Държавата

130

Анонимен

преди 3 години

Българите злорадстваха, когато имаше земетресения и наводнения в Гърция, на, сега и ние да усетим що е то природно бедствие, жалко за хубавата ни Родина, плодородна и красива, но на нея живее просто, злобно, тарикатско, аморално, пияндурско, чалгарско, развратно булгаристанско племе, което не зачита правилата и най- вече законите, вклюително и тези на Държавата.

129

Тонката

преди 3 години

Бойко без кютек натика всички протестиращи пред компютрите:):):):)Жестока гавра:):):)

128

Анонимен

преди 3 години

До ГЕРБ=ДПС=БСП=ОПТакива атентати срещу България започнаха още преди месеци,това не са случайни инциденти,а умишлени и натиск върху правителството,аз не съм от ГЕРБ,даже мисля да гласувам за БСП,но повярвай ми,това са тихи атентати срещу България с цел да принудят правителството да подаде оставка и се намърдат едни гладни олигаси на копанята да грабят,при инцидента с животните намерика пластмасови бутилки с които животните бяха заразени,а останалото се върши чрез лъчеви оръжия и интернет

127

Анонимен

преди 3 години

Българите само мрънкат и недоволстват, винят всички, но не и самите тях. Сега пък метерологичното зимно време им е било виновно, затова че българите сме калпави хора. Заслужаваме си положението, включително и това наводнение,даже и това не е достатъчно, понеже сме прокажен, долен, злобен народец ( с много малък процент добри и нормални българи, които са изключения), така че сърдете на самите себе си. И още нещо, винете себе си и гледайте с нещо да помогнете, а не да обвинявате всички.

126

помнещ

преди 3 години

до 111...А сега Ти на свой ред "демократе"Им кажи защо всички мутри от бившето СДС се скриха и не се показват днес 31 г по късно? Софиянски примерно,гусин Костов,На времето борците против фашизма и капитализма бяха с медалите си пред мавзолея но вече не са живи! Кажи им и че един хляб струваше 36 ст..Билетчето в градски транспорт беше 6 ст! И че Белене беше създадено за рецивидисти и непоправими хора.А днес тези хора са сред нас!И още и още!! Говори им бре! Ама си траеш!Гнида "демократична"!

125

Анонимен

преди 3 години

Пак ще си купува гласове!

124

Щирлиц

преди 3 години

До До ЩирлицКогато един...премиер нарича народа си лош материал,това засяга ВСИЧКИ,дори и недоразуменията като теб.

123

Козяк

преди 3 години

за 117. Обичам и уважавам остроумните , които с малко думи казват нещо смислено. А то иначе във форума плява. колкото искаш. Готови са да легнат в краката на най-непросветения, най-плиткоговорящия, най-лъжливия.

122

До просото

преди 3 години

Айде е,просо,къде си е ?! Опънал ли си жилата ? Пулс,кръвно....как са ? Кажи сега,как ги виждаш нещата по изборите ? Кой ще е ? Мая,Слави ? Те дали щяха да спрат дъжда и да пощадят запада ? М ? Или триото ? Всъщност триото можеше и да успее.От 200хил. откраднаха 100 около протестите.Толкова са огладнели,че щяха да окрадат дъжда още във въздуха....Просо,ти какво би направил след такова бедствие ? Или поне кажи,какво би казал ?

121

ГЕРБ=ДПС=БСП=ОП

преди 3 години

Падна малко дъжд и половината държава се срути.Току-що инспектирани от премиера срутища помитат пътя до Рилския манастир.Тротоари на по-малко от година пропадат в София и Варна.Нови метростанции прокапват.Всичко това сме го платили ние, а сега ще си платим от нашия джоб и ремонтите. А крадците, окупирали властта ще си приберат по 50-60% комисионна пак и ще си карат джипките.

120

Тонката

преди 3 години

По БТВ даваха как Бойко и кметът на Перник рамо до рамо помагат на хората в тези тежки моменти:):):)Еваларката:):):)Кметът на Перник ми се издига в очите макар и да е от Бесепето:):):)