159

Анонимен

преди 3 години

Бойко, излагаш се, засрами се вече,колко още ще искаш да се съсипва България и българския народ? По- добре се пенсионирай и спокойно прекарай старините си със семейството ти в Банкя.

158

Анонимен

преди 3 години

До Thomas LinkeЗа предателя Радев, който е слуга вече на ЦЦ,няма да гласувам, Радев вече не е част от БСП, а слуга на Цецоу!Не ме принуждавай да ти вадя сега статии как стоят нещата,няма да гласувам за Радев!

157

Ко става

преди 3 години

бе братчет стигна се до европейски заплати и пенсии и хоп корона милиардите се дават за хамерикански ваксини и прочие.Те ще напечатат още доларолевки и за нас пак нема.Ай стига вече мача свършва.

156

Анонимен

преди 3 години

Искаме да обявите публично,кои са рекетьорите и крадците на тръбите,които са разрушили водната система! Защо криете кои са? Обявете ги публично,Харизанов е брънка от веригата!

155

Thomas Linke

преди 3 години

БРАВО НА РАДЕВ !НА ИЗБОРИТЕ ЕСЕНТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ----РУМБАТА ЩЕ ПРЕКЪРШИ ТИКВАТА НА ТИКВАТА .А СЕГА СЛЕД ДВА МЕСЕЦА--ЗА БАРЛАМЕНТ---СЛАВИ И ИВАН КОСТОВ ЩЕ СЕ СЪЮЗЯТ СРЕЩУ МАФИЯТА ОТ ГЕРМАНСКИТЕ НЕ-***-О-ТА == ГЕРБ.!...И оня с ПАТЛАКА НА ШКАФА И ДВА МИЛИОНА ЕВРАКЯС В ДЖЕКМЕДЖЕТО = Гешефта ще е длъжен да го бутне в затвора .

154

Маг Минчо

преди 3 години

Вече и аз искам да дойдат изборите! Омръзна ми да гледам и слушам печални бг образи,събратя на Сервантесовия герой.Напоследък и всички те са брадясали,замазани или сбръчкосани.Манолова,Хр.Иванов,ЦЦ.,Р.Петков,Дончева,разни люспи, днес и един мизантроп, назовал се "поет" плачеше прочувствено при Ризова...Всички те...просто разчитат, че Витлеемската звезда ще изгрее за тях,недооценените, още веднъж.Още един път демагогия и балами ! А всичко е да направиш избор!

153

Анонимен

преди 3 години

В София положението също е под всякаква критика, уви, има хора без дом, препитание и работа, срамота, уж София е столица ,уж има най- много капитал и финанси, а в нея да има бедни, гладуващи, безимотни, бездомни и без работа българи! И сега има хора и наши сънародници и съграждани, останали без дом, прехрана и препитание, те студуват навън и се чудят как да оцеляват и това е в София!

152

Тулупа

преди 3 години

Мутри ВЪН

151

Друг Помнещ

преди 3 години

Беше по времето на Софиянски. Водата таман се беше отдръпнала и камбаната на черквата би, че пак приижда Искъра. И ние пълниме чували с пясък и подсилваме дигата. В един момент пристига черен джип и от него слиза Софиянски и неколко маймуни - охраната. Ние спираме да пълним чувалите и гледаме към кмета. До мене бай Иван ми шепне: Не си носим очилата. Ти само ми го покажи кой е, аз ще го изгърбим с лопатата и после ще го излежим... Дежавю...

150

ПроСоТо

преди 3 години

продължение:-Май си "забравил/а" че заради ПОДОБНО БЕЗСРАМНО НЕГЛИЖИРАНЕ на проблема,Перник остана без вода преди време?..Е,"обвиниха" тогава некакъв "министър" и ..ДО ТУК!..СЕГА е СЪЩОТО!!!НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ за ПРЕВЕНЦИЯТА на възможните бедствия!..НИКОЙ!-Най-малко па Тиквата!..Тоя си пришпорва ДЪРЖАВНАТА "джипка",КУПЕНА И ОСЛУЖВАНА С НАШИТЕ пари,изобщо не може и да се сети за некои неща,но дойде ли лошото,тоя "АНДРЕШКО" пръв се прави на "загрижен за хората"!..изгонването ме у малко !

149

Анонимен

преди 3 години

Радостното на тази ситуация е, че язовирите се пълнятПравилно, нека да се пълнят, не щем и не ни трябва суша и безводие. А и сега си е Зима, нека да има и сняг.

148

Анонимен

преди 3 години

Писах и преди, ще напиша и сега това мое мнение; какво ще направи Българската Държава, ако нещо (да не бъде!) се случи в София? Земетресение, което би лишило от дом хиляди или половин милион живеещи в София? Какво би направила днешната Българска Държава? Би ли им осигурила безвъзмездно нови жилища при такъв неприятен случай? И още нещо, колкото и да е добро качеството на жилищата,построени през омразния вам социализъм, то и при тях няма вечна годност, но са по- качествени от новото строителство

147

ПроСоТо

преди 3 години

До До просотонемаше да ти обърна внимание,но пусти "джентълмен" дето съм..ще ти отговоря,макар че така или иначе НЯМА да разбереш,защото си просто една Тиквенамажоретка,която "Едно си знае,това си бае"....Та:-Въпроса НЕ е какво да се прави СЛЕД такова природно СЪБИТИЕ,което на фона на това ,което става по света,си е ДЕТСКА ЗАИГРАВКА на Природата!Въпроса е какво НЕ Е НАПРАВЕНО преди !!!!!..Май си получил/а амнезия за това,че самите гробари пожертваха СВОЙ /макар и не лично техен де/

146

Бедняк

преди 3 години

"Добре е че язовирите са пълни и е добре за посевите!" И това вече знаем, че посевите се нуждаят от вода! Големи заключения, голяма глава, хитра глава...

145

Анонимен

преди 3 години

До 149,ние не сме врагове с гърцитеПрав си, прав си за всичко, което си написал, аз давам пример с Гърция.

144

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОт правилегированото малцинство са .Дано да си прав, но имаше и някои пострадали българи. Ох, сложно е , а все пак ако има и пострадали българи, би било редно да има и реална и адекватна помощ, съпричастност и човещина.

143

Студент в Гьотинген

преди 3 години

Колега 145., Не задавай наивни въпроси! Никой политик, ако не е принуден, не обича да прави реформи. Реформите обещават просперитет за обществото но са и болезнени. И те винаги крият риск да не бъдеш избран още веднаж. Ето Бойко за трета петилетки не е извършил нито една реформа и ние се движим в океана като кораб без платна. Той ще бъде избран! Това е повече от сигурно. Но това ще бъде неговото политическо харакири а България? Тя ще бъде на светлинни години от предпоследния

142

Анонимен

преди 3 години

*** , малко вална само се превзема никой не може да заблудят.

141

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаНе Богохулствай, нещастнико. Кощунството само по себе си не е смешно, а жалко за изричащия го, нищожен плъх.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Какво си се замислил за пострадалите ? От правилегированото малцинство са .Те и сега без да работят получават помощи ,пари ,топлина . Грижили са се и ще се грижат за тях !