179

Анонимен

преди 3 години

След изборите ще трябва да се организира нов народен съд за престъпленията на шайката Гроб!Хубаво е да се върне и смъртната присъда!

178

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Точното обратното с пандемията направи мазната банкянска тиква - пазете кръчмите, хората да ***. Само че нещо сметката не излезе и сега са ядоса адски много хора...

177

Търкулна се

преди 3 години

Гърнето и си намери похлупак. Демек всеки народ си заслужава управниците. Или казано направо " *** народ слаба държава"

176

Анонимен

преди 3 години

Тези ,които вървят срещу Бога и Природата с измамата за вируса , чрез отнемане на свобода и създаване на ограничения, на криза. Природата отвръща, като им изпраща изпитание трудност. .."Човешкият живот се обуславя от законите, в които Бог го е поставил. В Природата има ред и порядък." - ДЪНОВ

175

Нан

преди 3 години

190 Ходи се разхождай виртуално в дупката си.

174

Анонимен

преди 3 години

Д190На Боко няма да направиш впечатление, лигльо.

173

Анонимен

преди 3 години

В момента се разхождам виртуално из едно малко шведско градче на 100км южно от Стокхолм,1см.сняг а в Испаниш в Мадрид 1метър,егати аномалиите.Иначе предполагам в коментарите антиправителствените бОрци са изпаднали в делириум,винаги им се случва като видят Борисов!

172

Анонимен

преди 3 години

Еййй,върнете парите и тръбите,дигите и всичко,което унищожихте от напоителни системи,стига ми се прави на луд за връзване и на ни лук ял,ни лук мирисал!

171

Анонимен

преди 3 години

Искаме да обявите публично,кои са рекетьорите и крадците ,които са източили "Напоителни системи" и са окрали всичко,включително и тръбите,които са разрушили водната система! Защо криете кои са?Обявете ги публично,Харизанов е брънка от веригата!И не му е за първи път да краде,откраднал е и доста пари от фирма в която е работил,а тези пари са били за заплати, "ловил" е жени в нета и след това ги е рекетирал и т.н.Тоя защо не е в затвора?

170

Анонимен

преди 3 години

До хи-хи-хиАбе ние не искаме нито ГЕРБ,нито ортака му ЦЦ,защото на хората в България им писна да се страхуват и треперят от страх,страх е сковал държавата,заради тези хубостници алчни!И Радев не искаме,защото е с ЦЦ сега.

169

Анонимен

преди 3 години

До ГНЕВЕНАма парите и без това не отиват в народа,а в олигарсите и мутрите,затова България е бедна, нека крадат,халал да са,че да има и по нещо за народа,ама да краде за цял народ и цял народ да се възползва,а не само герберското обкръжение.Видяхте вчера актьора от "Момчето си отива" и любима българска звезда,умрял с 240 лева пенсия,раздели тази пенсия на 31 дни и виж колко му се пада на ден за ток,транпорт,консумативи,лекарства и храна!Срамота!

168

иво

преди 3 години

Докато Боко Тиквата е на свобода България не може да бъде нормална държава.Съд и затвор за мутрата.Това е пътят за нормализация на държавата.

167

Анонимен

преди 3 години

.........."Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цветан Цветанов и Христо Иванов са в "отбора" на президента, който след минаването на американската писта няма как да подкрепи Корнелия Нинова"Т.е. Радев и ЦЦ играят срещу БСП,ДПС,ГЕРБ и цяла България,ако не искате пак да ревете и треперите от страх от ЦЦ в страната,не гласувайте за Радев!

166

Анонимен

преди 3 години

Радев и ЦЦ играят едновременно срещу БСП и ГЕРБ,а ЦЦ иска да фалшифицира изборите,ако допуснете тази гавра."Има ли смели неподкупни политици, които да направят коалиция, с която да се премахне паралелната държавата", попита Корнелия Нинова в интервю за Радио "Фокус".Цветанов, бившият втори в ГЕРБ направи проамериканска "партия" с президента Румен Радев, който мина на US позиции."Демократична България" разчита на дясна София и ще я загуби, ако влезе в коалиция с БСП."Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цветан Цветанов и

165

123456

преди 3 години

За кой да гласувам, никой до един не става, ще опоскат България!!!!!!!

164

Активист на БСП

преди 3 години

Дано укрепванията не са като тези по пътя за Рилския манастир.

163

Анонимен

преди 3 години

Дани Каназирева е срам и позор за Пловдив и Пловдивско! Тая беше против калоферчани, тая не трябва да заема таква длъжност!

162

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за БСП и АБВ, всички останали са навързани като свински черва по един или друг начин,не гласувайте за Радев, за да не ревете след това и да се страхувате отново,защото Радев вече е кукла на конци на Цветанов и не е с БСП.

161

Андрешко

преди 3 години

Вчера всички "тежко работещи", здраво хокаха Борисов, че край Рилския манастир станало срутване!? Даже срутването било струвало 6 млн.Днес просто забравиха да Го обвинят за снеговалежа,наводненията,за загиналото дете в Лом,за бременността на дъщерята,за падналия самолет в Индонезия... А,и за преливащия пернишки язовир,какъв премиер е,да не може да предвиди, че ще дойде зима?

160

Анонимен

преди 3 години

Само НЕ гласувайте за Цв. Цв и партия Републиканци за България! В тая проамериканска и проалианска АНТИБългарска партия е и Горан Благоев - срам и позор за България!