6

Знаещ

преди 2 месеца

Ситуацията в Перник ми напомня оня виц, описващ случка с катаджии. Джитка си някакъв и го спират за колан . Бил хлабав, та го глобили 5 лева (тогава такива бяха тарифите). Тръгва нашия и ядосан натегнал колана. Катаджията се обадил на колега от друг пост с info. Спира го следващия, проверява и установява: "...ти за 5 лева ще се удушиш бе". А по темата - понеже източиха ядовира преди, сега ги е страх и от сянката си - сакън да не ги обвинят в продажба на вода на Стомана. Голямо шубе е страхът.

5

Мехуро, ходя пеша бе

преди 2 месеца

Боко тиквата пак се изтапанчва и нарежда. А всичко, което правят сега се прави ПРЕДВАРИТЕЛНО. Но банкянската тиква пари за такива неща не дава. Предпочита простичко да краде директно. Но това ще му изяде главата - защото го чака съд и затвор. Хи хи хи.

4

Анонимен

преди 2 месеца

В Япония има жертви от снеговалежите,не можаха ли японските мутри да избегнат тази трагедия??Другари,само гледайте след няколко месеца ако направите пак кабинет тип Орешарски как ОФ ще завърши безславно при всичките глупости които върши ББ главно за да угажда на психодесни болщевики.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Укрепват брегове, отпушват канали, все неща, които мутрите трябваше да направят преди да завали.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Горките, нали наскоро правИха молебен за повече дъжд?

1

СвинчоТатарлъ

преди 2 месеца

Психотрон патент
US3951134A
United States
Това е СРС и ви слухтят и гледат без никой да знае дори и Прокуратурата!
Казват им Пернишката секта, всичко докладват на ББ и Гешев!