22

Анонимен

преди 3 години

Явно епидемията трябва да се ускори, за да могат да рекламират ваксинацията.

21

Анонимен

преди 3 години

Училището днес не е това, което беше преди, така че не е голяма загуба. Около всички училища има наркопласьори, междучасията се събират на тумби и пушат неизвестни субстрати, после в часовете превъзбудени, пият енергийни напитки, фукат се с нови gsm и парцалки, уговарят къде ще са довечера. Това е социализацията в тези полубардаци. Това им липсва, а не учебния процес.

20

До 1

преди 3 години

Теоретично много работи може, но на практика НЯМА никакви мерки в училищата - няма дезинфектанти по стаите, в маждучасията се смесват паралелки, всички са един връз друг, в транспорта също, учителите също се събират в учителската стая между часовете. Сега ще е още по-лошо, защото няма да се отварят прозорците. Цялата дандания есента беше за 1 месец присъствено, келе.шите нищо не научиха, а се разболяха и умряха хиляди.

19

Анонимен

преди 3 години

"Учениците трябва да преминат изцяло на онлайн обучение, завинаги."-----------Или нямаш свое дете, или ти си дете. Все тая.

18

Училищата!

преди 3 години

Голям зор за тия училища! А нещо за това, че повече от половината от изучавания материал е излишен,особено в горен курс? Учебниците задълбочават в подробности по всички предмети и са въведени доста високи критерии за знания. Учене заради самото учене! Тормоз с информация по 7 часа на ден по 45 минути. Часовете трябва да са макс 5 за деня.Децата се прибират в 15:00 ч. след обяд уморени и отвратени и после въпроси защо се демотивират да учат.Ами заради това,защото всеки ги бомбардира с информация

17

Хахахаха

преди 3 години

Кви са тия мухльооовци бря?

16

ГосТ

преди 3 години

Да ги пускат италианите, ама само у Италия,че от тях плъзна тая работа.

15

Анонимен

преди 3 години

Единственото хубаво на този исмислен вирус му е онлайн обучението.Ако искат да върнат децата в училище с маски целодневно ще барят меча.

14

Анонимен

преди 3 години

Всички слоеве на обществото трябва да се разбунтуват и да се върнат към нормалността. И обратното всички, които пропагандираха вируса - затвор, отнемане на имуществото, разстрел.

13

Анонимен

преди 3 години

Учениците трябва да преминат изцяло на онлайн обучение, завинаги.

12

ДА ГИ ПУЩАТ

преди 3 години

СЛЕД КАТО ГИ ВАКСИНИРАТ ТЕЗИ ДЕЦА СУПЕР ЗАРАЗИТЕЛИ.

11

Анонимен

преди 3 години

Взимайте пример. Това са ученици, които искат да постигнат нещо голямо.

10

До 9

преди 3 години

И какво предлагаш ? Доживотно онлайн ?

9

Анонимен

преди 3 години

И у нас има протести. На даскалите, за да не се върнат в училище. Хареса им да получават пари за лежане по гръб. А правата на децата и родителите не са важни, тях никой не ги пита

8

Анонимен

преди 3 години

Училищата не са само учене ! Там е средата на тийнейджърите ! Там е общуването,социализацията .Чрез училището се градят навици и режим.Там се калява психика ! Там се създава личността !! Там човек се запознава със себе си ! Самата динамика на ежедневието с училище те поставя пред различни житейски изпитания при които се самоопознаваш.Училището е труда на ученика,както местоработата е труда на родителя !

7

Мда

преди 3 години

Омръзнало им е вкъщи. Искат си кефа (подсказак: със сигурност това няма нищо общо с ученето).

6

До 5

преди 3 години

Кажи за тези,които не сме живели в Италия ?

5

Анонимен

преди 3 години

Пример с Италия, сериозно ли? Там са най-безотговорните тийнове на Европа. Който е живял в Италия знае за какво говоря. Щом италиянчетата пищят за даскало значи задължително нашите трябва да си останат в къщи. Както казах, който е живял в Италия знае защо точно си искат училището.

4

Анонимен

преди 3 години

Затова и никога няма да сме Италия и изобщо цивилизация.Обшеството ни от ранен стадий се ориентира към тарикатщина и мързел.Все на баницата мекото.Все някой друг да ни свърши работата.Все държавата ни е виновна.Все ние сме ощетените.90% от учениците злоупотребяват с онлайна и измислят всичко,за да манипулират ефиктивността му.Изключват камери,микрофони не учат,приписват,лъжат.Утре ще потърсят това и в живота и на работното място.

3

Анонимен

преди 3 години

А нашите са готови за доживотно дистанционно обучение