18

Анонимен

преди 3 години

Средният българин... масово... 8000 месечно... обичайно... все по-високи доходи.На повечето хора едва ли не им се захваща с това, тъй като не им се занимава с такъв сериозен ангажимент и предпочитат готова къща, а по-скоро понеже не им е по портфейла. Покрай почти ежедневни такива статии от брокери и поглеждане в Евростат имам чувството, че са вземали данните от там, ала са объркали BG България с BE Белгия.

17

А теглете де

преди 3 години

те само това чакат. За бардаци от третия свят на цени ...

16

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 3 години

Теглим пари,а после цял живот на пост и молитви, докато храним банкерите и накрая умрем като клошари .Изтеглих всичките си спестявания и си купих малко жилище,което давам под наем,защото предусещам че банката "бди" над парипките ми и някой ден ще се събудя по долни ***.Примери много:Балканбанк,КТБ,банката на Веска Недиджиева. Да продължавам ли!?

15

У

преди 3 години

Банките вече не са банки, а мародери с костюми. Имах МОЙ пари в бившата Експрес и преди време закрих някои, но остана една спестовна сметка с към 150-160лв. Понеже скоро имах работа до Дск, която е наследник на закритата банка, минах да видя дали мога да закрия. И оооо,чудо-останали 15,24лв!! Значи те вземали , вземали, накрая за това че ме обслужиха, взеха 4,50лв такса. Дадоха ми 10-на лв и готово! Така, че добре мислете с кредитите!

14

Vici

преди 3 години

Къща на мечтите ? Да - в гърция на определени места, испания, франция. Къщата където и да е е скъпо удоволствие - поддръжката и е по скъпа от един апарт старо строителство ,санирано , с тец, в България. Който има доходи над 100К годишно може ако ще и басейн с крокодили да си позволи, но бедните не могат.

13

Трябва да си луд

преди 3 години

Трябва да си луд да теглиш ипотечен кредит !!!

12

Ром и Джери

преди 3 години

Това е модерното робство. Банките - стожерът на капитализма. Работещият човек прекарва живота си блъскане за ипотеката. Кой не скача е червен

11

Мутрите на Бойко

преди 3 години

В Перник има и екстри, снимат ви в как живеете на живо в собственото си жилище и селяците в кафето ви обсъждат!

10

Ямболски цървул

преди 3 години

Ъъъъъ кой със заплата между 650 и 1200 лв ще тегли заем 300 000 лв?!?! Нещо май ударихте греда с тази статия!

9

Fredi

преди 3 години

Аз съм от хората с такива доходи, но и през ум не ми минава да се впускам в подобни приключения и то точно в България към днешно време. Ипотека до 2% ГПР и ограничена отговорност до пазарната цена на имота - тогава мога да почна да се замислям.

8

MR Buch

преди 3 години

сега визаме с жена ми чисто 8к, до преди година бяха 6,5к. Е няма как да върна 300 хиляди, остават ми още 20 години и да работя, Няма да отдела 2к от заплатата си да плащам на банката. При това в момента за газ, ток , вода , сот са ми около 800 лв. Сега на месец я ми останат 1000лв , я не. през месец излиза непредвиден разход. как ги смятат тия експерти не ми е асно. Явно децата щам завършат университете и веднага им дават пане 5к заплата чисто, иначе не си го представям.

7

Багдад след

преди 3 години

бомбандировки пасти да яде пред ъази снимка!!

6

Реалист

преди 3 години

Цветанов и други придобиват имоти на най-хубавите места, било в градовете или по морето за жълти стотинки. Някои черноморски имоти са продадени за 60 лв. квадрата, а струват милиони.Масовия работещ българин данъкоплатец изплаща цял живот, отделно плаща данъци, отделно го крадът по всякакъв начин тези за които квадрат по морето е 60 лв. Демокрация е.

5

До 1

преди 3 години

Нали знаеш приказката, евтиното излиза по-скъпо. Старите къщи са строени с други идеи, които сега не пасват на съвременния живот. И аз имам една стара вила, която искам да съборя и да построя друга вила в този имот, но бюрокрацията и корупцията е огромна пречка и не ми се захваща. Разбира се, че ще ми е по-евтино да санирам старата вила, но пак няма да ми върши работа. Според мен има грешка в статията. Хората с такива доходи си събират за няколко години парите за къщата и ако има заем, то той

4

Анонимен

преди 3 години

Вече по 2 статии на ден за имоти и как трябва да купуваме сега. Във фейсбук платени статии ми излизат.... явно положението става критично

3

Анонимен

преди 3 години

Като се смени властта ще излязат косачите . И те тва искат ;) Баш тия къщи дет ги иска ,,българина ,, гербераст. Ако искате да видите мафията герб да връща имотите купени само с държавна ясла на 28 март гласувайте за други и готово .Поне ще е справедливо .

2

Пешо

преди 3 години

Кво става. тея дни яко облъчване със статии за имоти и ипотеки... кой ли е развързак кесията? Банкерите или брокерите? Явно им припарва под трътките...

1

Анонимен

преди 3 години

По-добре да се купи и санира стара къща.Ще излезе много по-евтино.