52

Боко Бандита

преди 3 години

Ей швабите я бързо да кръстите един циклон на мен - циклона Бойко. Виж ги ти швабите, краля слънце не уважават.

51

Анонимен

преди 3 години

До Imam al-ShafiiМного си заблуден. Мислиш си, че тъй като западният свят е в отстъпление, вие ще сте победители. Крайно време е да разбереш, че всичко е предначертано от вашите врагове юдеите. Тяхната омраза към християнството е по-голяма от вашата. И вие сте използвани като маши в борбата им против християнството, която продължава 2000 години. Да не мислиш, че ако християните бъдат унищожени, за вас ще има милост? Лъжеш се, драги! Ще ви смачкат като въшки. Без никаква милост.

50

Arschloch

преди 3 години

Аз пък имам усещането, че 26% от населението в Германистан са местни, а останалите са чужденци, от които 99% са муслоиди.

49

Imam al-Shafii

преди 3 години

На какво е крепост россия? Я напиши в ютуб курбан байрам в Москва и виж за какво говорим. Целият център блокиран от молещи се. Ислямът ще победи, това е ясно. Само слепите не го виждат или отказват. Докато западното обещество се лута, Ислямът, със стройната система и ясно място на всеки, ще победи по-скоро отколкото си мислите. Тези 26% в Германия нали се сещате, че имат по 6-7 деца. Шериатът е въпрос на няколко години.

48

Ямболски цървул

преди 3 години

Скоро ще приемат исляма за официална религия хахахаха...Чичко Долфи ще се преобръща 10000000000 пъти в гроба!

47

Анонимен

преди 3 години

Не се казва Германия, а Германистан. Днес.бг, влизайте в крак с времето!

46

човек

преди 3 години

Като не са го яли 500 години...

45

ХХХ

преди 3 години

Германия отдавна е мюсюлманска държава !

44

Факт

преди 3 години

В турция силно земетресение с 5000 турци загинали. САЩ пращат хуманитарна помощ за 5 милиона долара . Русия праща 5 самолета с продоволствие. Германия праща 5000 турци.

43

Прости са тия

преди 3 години

Трябва да имат циклони като Каскета, БацЮ, фатмако и т.н.

42

Чисто ново бъдеще.

преди 3 години

Няма да стане така както се страхувате.След стотина години най-вероятно изкуствен интелект ще стигне до очевидното логично заккючение че по-голяма част от човечеството е безмислена и ненужна и следователно ще вземе мерки за прекратяване на излишната им консумация на кислород и други видове ресурси.Дали ще го направи с атомни ракети както в "терминатор" или пък чрез роботи както в "матрицата" -какво значение има? Най-вероятно ще ползва комбинация от изкуствено създадени вируси-наноботи. Спокойно.

41

Метеоролог

преди 3 години

Скоро ще има : "Хасан" , " Айше" , "Гьотверен" , " и др.

40

О хо хо

преди 3 години

РАЗНООБРАЗИЕТО ЩЕ СЕ ТОЛЕРИРА САМО ДОКАТО МЮСЛИТО СТАНЕ МНОЗИНСТВО. ПОСЛЕ - САМО АРАБСКИ ИМЕНА И БЕЗ РАЗНООБРАЗИЕ В РЕЛИГИЯТА, ЩОТО МЮЛЕР ЩЕ ЯДЕ ДЪРВОТО. БРАВО НА МЕРКЕЛ!!!

39

До ссср

преди 3 години

Забравяш, че НАЙ- ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В ЕВРОПА СЕ НАМИРА В МОСКВА. СТРОИТЕЛ - ПУТИН. ЗА КАКВО ПРАВОСЛАВИЕ ПЛЯМПАШ?!

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 31Е тук си!

37

Амиии

преди 3 години

Тя Германия отдавна е ударена от циклона " Ахмет", ама въобще не е метеорологичен!!! Скоро " Сабине" ще е екзотика, ако разреши канцлер Мехмед.

36

Левтер

преди 3 години

Този колектив от ***,дали не е еврейски?!

35

СССР

преди 3 години

Гермамия в пишете ислямска република.Русия е единствената православна крепост в Европа!!

34

Анонимен

преди 3 години

Идеята е да се развалят обществата и да има един световен господар. Като разредиш населението на една държава се губи и националният дух. От там отслабва армията и така държавата изчезва. След 20 години Германия ще е просто име на държава, но тя няма да може да защитава интересите си, защото населението няма да е германци. Всички ще станем роби на великите сили. В момента те унищожават Европа

33

Анонимен

преди 3 години

***!