72

Анонимен

преди 3 години

какво кръщаат,циклон,или циклостил,не разбрах

71

слава Богу

преди 3 години

муха мед,мустуа,хас ан,мюймюн.герман.са от дявола,затуй ядоха бахура в Руските степи,тия копел--даци са от падналите ангели,дяволи

70

е нормално

преди 3 години

През 2017-та най-честото име за новородено в Лондон беше Ахмед. Населението се променя.

69

.

преди 3 години

Казвал съм и пак повтарям - Германия е пътник!

68

Анонимен

преди 3 години

Nqma veche Germaniq otdavna q nqma ima edna okupirana strana ot USA i edin sasipan narod.Poglednete i BG na kakvo zaprilicha za 30 g s USA

67

Атанас Велмазов

преди 3 години

До 2030г , Германия ще е ислямска на 1000% !!!!!!!!!!!! Фюрера се обръща в гроба.....сами си го направиха

66

Adam

преди 3 години

Хак да им е. Не само германия, а цяла европа. Избиха си интелигенцията под национал-демократичен предлог и вместо 6 милиона евреи получиха 60 милиона муслита. Аллаху Акбар!

65

Анонимен

преди 3 години

Голяма радост, варварите превзеха родината ми, ще им помагам с дарения - либерастката простотия няма край!

64

Додо

преди 3 години

Чак пък... "Германия"... Германия умря 1945 година! И така, ясно е с имената, но да не вземе някой политкоректко да именува някой циклон "Мохамед" (нека мир бъде с него), че тогава, ония, от "религията на мира и любовта" ще го приемат като подигравка с пророка и ще заколят като кокошки на улицата които си ги нарочат за курбан. А после ще има хаштаг меченце, хаштах цветенце, "това са страхливци" и "инцидента няма абсолютно нищо общо с тероризма". Само съвет.

63

Щерю

преди 3 години

Мустафа...

62

А

преди 3 години

ГЕРМАНХАРЕМ-и така и така ги клатят то поне да сменят името на държавата.

61

Анонимен

преди 3 години

Всъщност в Германия броят на мигрантите християни, вкл. от Африка, плюс този на мигрантите будисти и с други религии от Азия, е към 5 пъти по-висок от този на мюсюлманските мигранти. Много често индийци и други тъмнокожи или носещи чaлми хора са бъркани с мюсюлмани, макар че не са. От официално водещите се за мюсюлмани всъщност има и много атеисти.

60

мак

преди 3 години

Малко им е многообразие във всекидневието или по празниците и пазари, тръгнали циклони да кръщават. Съвсем да изп.ерк.али.

59

Анонимен

преди 3 години

Последната официална статистика за мюсюлманите в Германия е от 2015 - между 5 и 6%, от които само част са с немско гражданство. Броят се повиши с бежанците с 1-2%.

58

Анонимен

преди 3 години

Да не пропуснат и Ангела

57

Анонимен

преди 3 години

Малко известни факти са, че в Германия поляците гонят по брой турците, има 2 пъти повече мигранти италианци, отколкото българи, които сме над 300 000, и горе-долу точно толкова руснаци, колкото афганастански бежанци. Сирийците са почти равен брой с румънците.

56

Ямболски цървул

преди 3 години

Малко власт ми трябва и ще изпратя нашите брат'чеди на безплатна екскурзия в Черно море с кораби....

55

Ямболски цървул

преди 3 години

Настъпи времето,в което отново трябва да си обозначим народността,традициите и границите!Ако искаме да бъдем това,което сме! ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ЛОКВАТА!

54

Ro

преди 3 години

Някой метеоролог има ли тука да каже кой от двата циклона, Ахмет или Джемал, мина преди известно време през площада в Кьолн на една нова година, че нещо ми убягва...

53

Анонимен

преди 3 години

До Imam al-ShafiiА пари кой ще им дава на тия ***?До сега основно живеят на социални помощи.Та като станат мнозинство какво? Ще произвеждат високотехнологичи джаджи даващи им комфортът на съвременият живот?Като какво например-дюнери?Шериатът е удобен защото дава право на определен вид хора да дерибействат и да мързелуват.Ти ако имаш дъщеря ще си съгласен ли да е нещо средно между предмет и животно за разплод на някакъв миризлив брадат дивак който ще я бие щото мохамед му е казал така?