16

Анонимен

преди 3 години

"бащата се занимава професионално с бракониерство"Нищо чудно за страна, където *** се занимава прафесионално с политика

15

Бързо - бързо

преди 3 години

Айде, набързо изтриха десетина коментара, пропити от любов към мирното, почтено и трудолюбиво ромейско население. И от защо-защо коментираме защо ни занимават от началото на година с убийства, незаконно притежание на оръжие, неспазване на правилата за движение?

14

УГ

преди 3 години

Направете ме премиер и ще оправя проблема с ромите. 1.Всеки ром ще е на полето да обработва земя далеч от коренното население.2.Задължително да знае чист български устно и писмено.3.Задължителен един спорт по желание за всяко дете, спорта възпитава.

13

Оряховец

преди 3 години

На колко хора съсипа съдбите тоя измамник като прокурор, колко свестни момчета от полицията в Оряхово уволни дисциплинарно, бедна ви е фантазията. И защо не е в затвора тоя престъпник с осъдителни присъди, ами дава навсякъде интервюта също не е ясно. Явно избори идват

12

Ръка Божия

преди 3 години

Вярно гадно и зловещо,но съдбата е решила по този начин да накаже дядото за Измами,Лъжи,Корупция.

11

Анонимен

преди 3 години

Мешерето да се намеси

10

Анонимен

преди 3 години

До АзНе знаеш и не помниш, но имаш право да гласуваш. И Костов, и БСП, и ДПС имаха депутати от този етнос. Нищо ненормално и лошо. Само дето конкретните хора имаха доста спорна репутация. Я лихварство, я отвличане, я изнудване и т.н. За частното енерго в Самоков и заплахите на полицаи при изпълнение на служебните им задължения няма да говорим.

9

Коментар

преди 3 години

Къде се скри от половин година Гешефта а не прати да разпердушинят тия съмнителни типове откъде имат оръжия, къщи и имоти за милиони без да работят никъде!Вместо да крадат парите за интеграция да бяха се интегрирали ,да не са такива *** и да се стрелят!Ангалска работа!Все реват че другите им виновни!***!То хубаво че се самоизбиват ама скоро ще почнат и нас като ги гледам че вече са мнозинство и от ден на ден все по наглеят

8

Мюмюн

преди 3 години

Ади,ади,приятелски семейства сте били.Много добре знаеш за незаконното оръжие и бракониерството.А може и у вас да е криел оръжието,защото си от високата порта.

7

Анонимен

преди 3 години

И в Ловеч, и в Мездра не знаели за "арсеналите"? Но като стане белята "олеле". Всички са знели. Знаели са, че единят е и бракониер. Всички помагат да се прецака системата и правилата. После, "ама главния прокурор да ми дойде на килимчето". Подигравахте полицайте в Ловеч! Момчета веднага намериха иглата в купа сено. Фабрично оръжието не е подлежало на регистрация! Оказа се, че не е нито на полицай, нито на ловец. Някой сега да се извини? Плюете когато ви е развален рахътлъка, ама изисквате после!

6

Аз

преди 3 години

"Починалото дете е внук на бившия депутат от БСП и лидер на партия "Рома" Тома Томов."Не знаех, че БСП правят коалиция с ромски партии!Как да не гласуваш за тях?)

5

отровна гад

преди 3 години

Намерили били "арсенал от ловни оръжия и боеприпаси"!!!Тия чуват ли се какви ги плещят?!Ако е законно притежавано, кой му е издал разрешителното и кой е правил проверки за съхранението? Знаете ли колко ядове са да си вземеш разрешително за поне едно законно ловно чифте?Ако са незаконни, то самото им притежание е отделно престъпление и без да има инцидент!

4

До1

преди 3 години

Ми защото те са бъдещето на България ти не виждаш ли цели области са само с тях ние сме малцинство не те

3

баба мара

преди 3 години

ами като е командвала парада в къщи нея трябваше да приберат първо такиваса наи опасни защото са изк прости и невежи

2

Анонимен

преди 3 години

Бай Томе не реви че, и ти участва активно в изграждането на сегашната държава!И си мислеше че си от богоизбраните но,се наложи да палтиш кървав дан!Жалкото е че, за това плащат невинните деца и внуци!Но,ти по друг начин няма да разбереш какво си сътворил!

1

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера защо цялото общество трябва да се занимава с тия първобитни роми скапани. Никой не го интересува - всичките да изгинат, само ползи може да има за обществото. Тоя ако иска на Байдън да се оплаче.