36

Анонимен

преди 3 години

Аз съм ЗА допълнителни закони за ромските малцинства ! Разсизъм било,дискриминация било и т.н.Няма такива филми ! Щом са малцинства и не са от българския етнос,ще бъдат съдени със специални закони !Вето на Хелзингския комитет и всичко в ръцете на МВР .За помощи да се иска период на плащане на данъци и получено образование.Без право на гласуване.При криминална проява -присъдата двойна ! Да не говорим,че отдавна не са малцинства в голяма част на България,там българите са такива !

35

Анонимен

преди 3 години

Хора, помислете - полицията отива на място, вижда голо дете в локва кръв по средата на улицата и решава, че е нападнато от куче! Това е очевиден опит да се прикрие извършителя. Няма значение на кой е внук детето, преди всичко то е дете и не заслужава такава гавра. Не знаели куче ли е, пиратка ли е или е простреляно? Че това са 3 коренно различни рани, които се различават с просто око. Как изобщо е възможно такова нещо не знам.

34

Анонимен

преди 3 години

за съжаление само за някакви си 30 години демокрация и европейска интеграция всички правителства успяха да направят едно:превърнаха българия в ромски резерват.и ще става още по-зле...още повече,че ромите живеят с мисълта,че държавата е длъжна да им плаща всичко-ток,вода и т.н.те и затова не плащат.а пък масово палатите,в които се ширят дължат десетки хиляди за ток и вода и същевременно са запорирани от банки за неплащане на вноски по кредити.става въпрос за дългове трупани години,не месеци!

33

Студент юра бъдещ пр

преди 3 години

за 44. Ако ти имаш да кажеш нещо смислено, кажи го но не замесвай тези от които в случая нищо не зависи. Едно пояснение: имаме президент но той нито е над полицията, нито командва прокуратурата, следствениоргани и т.н. Ако не си наясно кой стои над държавата, питай твоите деца. Ако ти самият си малолетен, питай някой който е по-интелегентен от твоите родители. А ако все още не можеш да го разбереш върни парите на тези , които ти плащат бирата и цигарите (а може и кокса) и се откажи да се периш.

32

младен

преди 3 години

До АнонименКакъвто и да е президента, а не той е начело на държавата ами оня *** Боко, 100 пъти е по-зле какви са и поданниците - пълни *** като тебе. Докато не измрете няма да се оправиме и господ да дойде да ни управлява.

31

Анонимен

преди 3 години

Начело на държавата стои президент-фигурант. За каква държава да говорим тогава, щом самия президент иска да прави метеж. Ние сме бананова република.

30

Анонимен

преди 3 години

Този защо се опитва да влияе на следствието.Нали беше подсъдим за далавери със средства за интеграция на ромите.Жалко за детето.

29

The Real Бай Иван

преди 3 години

Сега 10 професора по медицина ще се подпишат под медицинския документ, че убиеца не може да влезе в затвора - страдал от ишиас, високо кръвно, ходи с инвалидна количка, сляп с придружител, има хроничен запек и диария, налагало се да ходи с памперс и нямало кой да му го сменя в ареста.Добре дошли в Чалгаристан. Страната на неограничените възможности.

28

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Левски и Ботев НЕподкрепени, според някои предадени(убити).Вие искате нормална държава ?!Тя се прави от нормален европейски народ, не от предателско и т.н. племе.

27

Мен

преди 3 години

Най-плашещото в случая е, че 8-годишно е имало психиката да прикрие следите си като изнесе трупа на приятелчето си и да мие кръвта с гъба и леген... Смятай на 18 години какъв социопат ще е и изобщо няма да се изненадам ако е започнало с кученца и котенца, за което близките му са си повтаряли, че е детенце и са му се радвали

26

Анонимен

преди 3 години

Този тартор на *** нали беше подсъдим.Почти всички са базработни с по 2-3 къщи(отклонявани средства за интеграцията им).Основно далавери с общински поръчки(имат си общински съветник) и зелена енергия.Жалко за детето.

25

Анонимен

преди 3 години

Некви 23 коментара ми се губят или пак съм се объркал??

24

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Защо се превръщаме в еди-каква си държава ?!2 пъти руснаците на даваха свободата.Просто българите са гола вода...

23

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Колега ние не сме нормална държава, няма и да станем.Защото населението е оскотяло, от това тръгва всичко най-малко ...

22

Дарвин

преди 3 години

Шебешки войни,кво необичайно има!?

21

Карма

преди 3 години

Ха ха ха...

20

Анонимен

преди 3 години

1-2 минути да се свестят1-2 минути да се обяснят със 11215 мин да дойде линейка (макар, че Мездра не е голям град, и сигурно с кола да дго закарат е 10-15 мин до болницата)10 мин за линейката до болницатат.е. между 15-30 мин и детето е в болницаВместо това го събличат и изхвърлят на улицата ? Умиращо дете !!!АКо бяхме нормална държава, тия нямаше да излезнат от затвора, сега чакаме да го пуснат човека, че сигурно е много болен

19

Трета версия

преди 3 години

ВСИЧКИ СА ЗНАЕЛИ ... Значи дядото - лидер пуска детето си в къща за обитателите на която "не знае" абсолютно нищо..... ама иначе бил чувал ... и не знаел ама бил сигурен ... Оня бил имал арсенал ... ама майката била виновна ... Абе дядо -лидер , що когато са открили внука ти мърртъв НЕ ГИ КАЗА ТИЯ РАБОТИ ? Ами чак сега . п.с. Познавам хора с такива антични, самоделни и бойни оръжия . ПЪРАТА РАБОТА на такива колекционери когато се запознаят с тебе е да се похвалят . Пък дядото не знаел.

18

Анонимен

преди 3 години

Жалко за детето.

17

м дааа

преди 3 години

Загиналия внук, що направо не напишете - починалия.