80

Анонимен

преди 3 години

Микровълново отопление на цели сгради. Ниски цени. Откажете се от парно, газ, ток.

79

Анонимен

преди 3 години

Операторите стават новата Топлофикация. Микровълново отопление на ниска цена. Абонатите ще получават насочен лъч микровълнова топлинна енергия.

78

3- СВ е пред портите

преди 3 години

всяка технология вредна за човека,а някой си прави на Бог и експерименти с човечеството

77

Анонимен

преди 3 години

Китайското 5Г е вредно, евроатлантическото 5Г е полезно.

76

Чалгар

преди 3 години

Само хора с айку над 200 да читат! 5G=G-Гейтс,пет или файв=плосък, флат. До края на 2021 чипираните от Гейтс ще бъдат програмирани да разберат, че Земята е плоска. По команда, в строй, чепираните ще се заведат до края на плоската Земя, където ще ги очаква голяма котка и ще ги бута към пропастта. Така Били ще си сбъдне мечтата за намаление на населението. Моля, без минуси, ако не сте разбрали, айкуту ви е под 200

75

Они

преди 3 години

За това са учили.Дошли и 5же сложили!

74

ля ля

преди 3 години

иска се тук в БГ да няма нищо! никаккъв живот не е сгоден за бъдещите завоеватели!продажници!!!!

73

мак

преди 3 години

Нормално е такива като тази Галя да твърдят, че е безопасно. Още малко и ще кажат, че е полезно за здравето, а хората са невежи и нищо не разбират и нямат право да се притесняват.

72

Анонимен

преди 3 години

Птици има но по единично и диви и градски,зашеметени,засега,не мъртви.2008-2012,много хора не се чувстваха добре,но това в статистиките го няма

71

Анонимен

преди 3 години

Що ли като ми обясняват че е безопасно ме обхващат съмнения?

70

Анонимен

преди 3 години

Решенията на колективните проблеми водят до още проблеми. но от по-друго естество. Всички вие сте чували фразата за новото поколение нещата ща са по-добри. Е, живеете ли сега по-добре от някога, когато се живееше по-просто и нямаше смартфони и всякакви съвременни простотиии ?

69

класикът

преди 3 години

Ееееййй, дано Нокията 3310 да бачка с 5г-то, че иначе трябва да се оръся за 2ра употреба...поне 50-60лв

68

Анонимен

преди 3 години

До 78Докато има истории ще има и кой да слуша. В един момент става безмислено да обяснаваш това на другите, защото и то е история. Сядай двойка.

67

Special agent Mulder

преди 3 години

Смартфоните не са това което са!!!

66

Анонимен

преди 3 години

До Аноним Понеже вие сте умни,се вижда нивото ви и това на държавата. Ниско ниво в израстването си. Бог е Любов и Свобода.Дадена ви е свобода да се изразявате както искате.Но да знаете че ще плащате за всичките си грешки.Тук сте за да се учите и изплащате!Бог е най чистата форма на енергия.Създател на душата ти.Висш разум.Няма да го видите.Бог е във всяка форма в човека и човека е в Бог.Трудно е да се обеснява на НЕВЕЖ защото няма да разбере.Малко еволюирала душа!

65

Анонимен

преди 3 години

Ке ни чипират. 5Г, ваксини за ковид, ...

64

Станислав

преди 3 години

Като минаха на 4G обхвата им е по-малък и по-голяма част от малките градове остана без 3G и 4G зашото обхвата им е по-малък и концентриран по центъра. Сега с 5G ако пак изключат старите клетки на 4G въобще извън центъра няма да има никакъв интернет.

63

Анонимен

преди 3 години

До ъъъ"зараза",може да не означава буквално "зараза", също има и значение на напаст,неприятно явление или действия,нещо негативно,нещо вредно нападнало хората или животниите и т.н.

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе,кой ще повярва,че Земята е плоска,никой не им вярва на глупостите,които пуснаха в Тубата за плоската Земя,даже и тези,които приказваха,надали вярваха,то само като погледнеш хоризонта,става ясно,че е с кръгла форма,но това не означва,че други неща не са вярни.В плоската Земя,може да повярва,някой необразован,което му е простено,защото просто не е учил.

61

Анонимен

преди 3 години

До 67Като нямаш аргументи казваш, че всичко е конспирация нали другарю *** ? Май ти харесва, че ще можеш 3 пъти по-бързо да дърпаш гейпорно.