100

до 3

преди 3 години

Абе то мозъкът ти е изпържен още от Октомврийската революция през миналия век. Още тогава те чипираха.

99

Мен

преди 3 години

И едновременно с това масова ваксинация, според вас случайно ли е?

98

Анонимен

преди 3 години

Тия общини да си стоят в каменната ера. Щом искат така, така. Нека да си карат с трубките.

97

БайКольо

преди 3 години

5G е много скъпа инвестиция и трите оператора в момента само правят евтини трикове за да убеждават, че имат вече такава мрежа, а иначе просто си играят с честотите. За да има инстинска 5G мрежа, всеки от тях ще трябва да налее стотици милиони в рамките на година-две. Това няма възвращаемост в България в слеващите 5-10 години, а вероятно и след това.

96

Зозо

преди 3 години

Идваааат, Сорос, Б.Гейтс, Е.Мъск, ваксините, 5G, марсианците.... :))))))))))))))))))))))))))))На крив путинист все прогнилия запад му е крив :)))))))))))))))))))))))))))))

95

Гошо

преди 3 години

По-глупави доводи не можахте ли да измислите? Как точно 5G мрежите ще доведат интернет до труднодостъпните райони, след като покритието им е в пъти по-слабо от това на 4G? Относно умните домове - единственото нещо, което може да доведе тази глупост е тотален контрол и робството, но именно това се цели тук. А самата технология е равносилна на това държавата да има насочен пистолет срещу нас, никога не знаеш кога ще дръпне спусъка, като надуе честотата в смъртоносния диапазон.

94

Подписка

преди 3 години

Да направим подписка и да не допуснем тия облъчвания. Дайте идеи, мнения - ще ги оставим ли да ни морят по всевъзможни начини?

93

До сега

преди 3 години

технологиите за връзки ги сравняваха с микровълнови фурни, а тези новите които ще въвеждат, трябва за пещи да ги смятат!? С Ковида не можаха да ни унищожат, но със свръх високи честоти ще ни довършат. Не се раднайте, всичко се плаща, най вече със здравето!

92

Т

преди 3 години

Според световни данни е безвредна колкото са безвредни ваксините и джендърите според същите данни. Здрави бъдете!

91

Анонимен

преди 3 години

Провинцията изглежда така заради крадливите локални комунисти, които крадоха като за последно. Но дойде Бойко и нещата се оправят вече, всички големи градове и много села се развиват както никога досега!

90

Анонимен

преди 3 години

5g, модерна работа. Иначе провинцията изглежда като след гражданска война

89

5Gear

преди 3 години

Пустиняците от Мездра ще се оправят и без 5G, обаче в Балчик, ако им направят финансов одит в общината, ще получат не мрежа, а решетки.

88

Анонимен

преди 3 години

И стършелцентата умират.

87

Читател

преди 3 години

5G e machine to machine технология необходима за remote автономни роботи, коли и машини. Но защо в България? На потребителско ниво е така наречения overkill ако искаш бърз нет оптичния си е идeaлен. Да можем да гледаме бързи ярости на орлов мост ама то ако си отделиш главата от телефона ще го гледаш на живо.Всеки трябва да си седи в къщи и точно тогава прекарваме 5G. Умните устройства за най- бедната държава с фалирали болници и липса на детски градини. Нас ни интересува прогреса ако сме в него

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПтиците ***, пчелите изчезват, насекомите измират, мозъците ни се пържат, обаче може да си свържем тостера и хладилника с интернет. Прогрес!-----------Да допълня,че и на морските обитатели се отразява и някои измират. Това е абсолютно вярно,заради една шепа алчни човека,страда голяма част планетата,а също и хората,децата.

85

Ангел

преди 3 години

Единственото нещо което може да ни направи безсмъртни като вид са технологиите . Браво ,нека се развиваме.Да се пукнат от яд антиваксари и конспиратори.Бедни и необразовани душици ,търсещи внимание !

84

Ko40

преди 3 години

Аз съм пас, ще се включа после със 6G.

83

Анонимен

преди 3 години

"Трудно е да се обеснява на НЕВЕЖ"Браво! С тоя правопис си много "ВЕЖ"!И с претенции да поучава, на всичкото отгоре...

82

За плоскоземните

преди 3 години

идва с алуминиева шапка.

81

инжинера

преди 3 години

Някои рептилоподобни,водят света,по на-клона към ада