12

Факт

преди 3 години

Тировете, летните гуми и най- вече материала зад волана е виновен, не снега нито чистенето, защото е изчистено и то добре. Купените книжки , пияните ГЕРОИ дето са тръгнали по села и паланки те са виновни

11

до 10

преди 3 години

Не може да се пътува, защото *** и пульо накупи БМВ на 15 години с по 2 зимни гуми, защото баща му едно време минавал Петрохан за Нова година с летни гуми и зимните били глупости.

10

V

преди 3 години

След като бг *** са тема по света защо не показвате този титаничен сблъсък а ни занимавате е гл.упости ??? Много интересно е кво мислят другите за нас .

9

О, да, внимавайте

преди 3 години

Като дете, преди 50+ години редовно пътувахме през Петрохан на гости на роднини за Нова година. Баща ми караше кола - от онова време - и нямаше случай да не сме стигнали. Сета не е ли е 21 век? Защо не можем да пътуваме?

8

Анонимен

преди 3 години

Мнооого е тежка обстановката! Връщам се от Петрохан, че бях до спешност до Видин. Масово разни бараки с по 2 зимни гуми. Задминавам наред, то не е влачене с 20, то не е чудо... А не съм с джип, а с 4х4 нов автмобил. Неподготвени, все едно отиват и те не знаят къде- няма гуми, няма вериги, няма нищо... Абе, селяния до шия. Ей то в Ню Йорк половин метър сняг, никой не мрънка, чисти се един път на ден. Никой не ви е длъжен да ви чисти.

7

Ха ха!!!

преди 3 години

Ама снежинките как смеят да се доближат до Пътищата МУ? Нали той ги 'строи' той дава парите (дето ги вади не от чекмедженжата - а от Нашия джоб!)Путин и Радев явно са 'зомбирали' снежинкте да му направят мръсно! ББ "заповяда" преди няколко години - 'във въздуха да ги ловят' (пролкетите снежинки). Абе 'предатели' от всякъде - и снежинките дори...

6

Иван

преди 3 години

Сега е времето да съхнат суджуците!

5

До 5

преди 3 години

Щеше да е по добре, тогава нямаше такива бури и темперетурни аномалии от 20 градуса за два дни -20Тогава беше по- добре. В цял свят сега е тегав климата кво ви виновни ората дет чистят ?

4

Нормално

преди 3 години

Епа зима е нормално, който е на зор да оди да се напива и да яде и е теъгнал у тия условия да се оправя. Моля не харчете парите на данъкоплатците , заради разни пиянкии

3

смешна история

преди 3 години

Добре, че снегът не започва като преди 25-30 години от началото на ноември до към началото на март, че тогава кодът ще е кафяв с преобладаващ аромат на акооооо....!

2

Анонимен

преди 3 години

Спете спокойно . Утре Баце на живо ще го отвори с джипката за инспекция

1

V

преди 3 години

Аве стига глупости .Що ме триете като само аз показвам нещо интересно за наще *** дето ги обсъжда половината свят. Има и отговор на руснаците .Много интересно е кво мислят те за нас ;)