32

Цитат от Афера

преди 3 години

Цветанов,известен като особената форма на главата,консултира президента Радев, предлагайки смяна ротация на шефовете на ОД на МВР по места,особено в ромските райони.Същият,който назначавеше верни ченгета, за да си затварят очите пред манипулациите и фалшификациите по време на изборите,правени от него за ГЕРБ.Рече и в прав текст,че нямал доверие на Емил Кошлуков и обществената медия БНТ,обаче на обществената медия БНР имал.Датата 28 март трябвало да бъде преосмислена и променена, не защото той не бил готов за избори, а защото изпълнителната власт не била готова за избори по време на е

31

Жъст Драйвер

преди 3 години

А иначе обстановката е тежка, но не зимната. Очаква ни глад, мизерия и едри въшки :) Освен ако не се събуди....целият свят.

30

Анонимен

преди 3 години

Защо говорят за усложнена обстаковка в "страната", като сняг има само на един проход и 2 окръга.Ей тъй, съчиняваме си заглавия с ГЗа.

29

Ало-ало, 12-ти пост

преди 3 години

Колко си глупава, Едит! "Едно време" нямаше сегашните коли, но и сегашните "шофьори" ги нямаше. Нито пък сегашните чистачи на пътища. Що не помислиш малко, преди да пишеш, Едит?

28

Анонимен

преди 3 години

Къде е оня дето се хвалеше какви пътища е направил и платил. Мери кюлчетата в спалнята на някой мотел.

27

Жъст Драйвер

преди 3 години

Ами сложете нормални гуми за зимата, не си купувайте книжките и бъдете разумни. Аз с на предно с 17 годишна поддържана кола със ABS, ESC и в случая Continental нямам проблеми.

26

До 12

преди 3 години

"Не може да се пътува, защото *** и пульо накупи БМВ на 15 години с по 2 зимни гуми, защото баща му едно време минавал Петрохан за Нова година с летни гуми и зимните били глупости"Не помня дали е имало зимни гуми, бях малко дете. Тогава никой не можеше да купи БМВ. Сега има *** и пульо с БМВ. "Едно време" проходът се чистеше. Поздрави.

25

Брех

преди 3 години

Кога Искърското дефиле стигна Монтана...

24

aaa

преди 3 години

Видин и Монтана има сняг и това е. В останалата част на страната си е нормална обстановка, вали дъжд и е над нулата. Та какво точно му е тежкото не разбирам!? Преди години по това време имаше 50 см сняг навсякъде и беше тежко.

23

MaйMyнaтa

преди 3 години

До Гробокопачдобре ли си

22

Анонимен

преди 3 години

До Гробокопачдобре ли сте?

21

Гробокопач

преди 3 години

В Бойкова Гербария, малце да летне и сите гербери се опикат у гащите;))) Пичове, колите ви са западни, напраени са зимата да върват, само, ако асфалта е излизан и подсушен;))) Затва само АЗЛК и ВАЗ;))) Те са направени за зимни условия и лоши пътища;)))

20

Анонимен

преди 3 години

Мутрата откри пътя за Рилският манастир и след две седмици се срути за 6 милиона хахаха

19

?

преди 3 години

8 см сняг изненада Петрохан

18

До 16

преди 3 години

По-злобен и комплексиран коментар на толкова малък човек не бях чел... Аз пък помагам на всекиго на пътя и смея да заявя, че точно хората с нови скъпи коли са най-читави! Успели, смели, адекватни! Миналата година имах нужда от помощ и разни подобни, като тебе с Нивите, подминаваха и спря мъж с Порше Кайен последен модел и друг- с Мерцедес Е- класа на 2-3 години. Жал ми е за теб!

17

до 14

преди 3 години

Не съм написал за Ню Йорк, но нещата са така. Ходя редовно на ски в Алпите и падне ли сняг се чака поне ден да изчистят пътищата. Подобно мрънкане, като у нас, няма никъде. Относно Ню Йорк- живял съм ммного години в САЩ и по Коледа пътувах точно за Ню Йорк да се видя с родителите си. Градът се парализира за часове и после няколко дена е ужас (при последната буря 3 милиарда долара загуба. Хората си работят от вкъщи и толкоз. Който има спешна работа, кара Тойота Секвоя или огромен трък и се оправя

16

до 16

преди 3 години

Нива? За 3000лв.? Защо добави тази излишна нула?

15

до 16

преди 3 години

Скиор съм, карам редовно в сняг над метър и разни Ниви, като твоята, ги дърпам. Ама не деля хората на богати и бедни, помагам на всекиго. Не съм някакъв комплексар, като тебе, мразещ новите коли и подминаващ ги, защото са затънали. Прочее няма как да затъне която и да било нова кола 4х4 в под 30см сняг. Заявявам като рали пилот-аматьор. И не мразя такива злобари, като тебе, жал ми е за тях. Прочее, не съм написал долния коментар, но подкрепям на 100%.

14

Спокоен

преди 3 години

Най ми е забавно като разни шмиргели започнат да ми обясняват как карали 4х4 "нови автомобили" пък аз с моята Лада-Нива за 3000 лева съм им пречел като си пъпля с 50 км щото така ми е кеф. Е, не че не ги виждам с тяхното 4х4 затънали в 8 сантиметра сняг но се задоволявам да им помахам жизнерадостно :) Естествено без да спирам. ВСЕКИ с по евтин автомобил може да разчита на моята помощ!

13

До Анонимен 9

преди 3 години

До Анонимен 9 "никой не ми бил длъжен да чисти'???А тоя дето ми прибира данъка и таксата винетка - какво е 'длъжен'? Да си купи остов, самолет, Бентли и любовница? Това ли?И ако В ню Йорк падне 50см сняг - ще го затворят поне за седмица! (явно си гледал Ню Йорк през Крив Макарон...