52

Анонимен

преди 3 години

До еееАма много глупости ръсиш! Само ако си гледал колоездачната обилколката на Италия да видиш май предишните или октомври тази година. Променени етапи заради липса на проходимост. Да не говорим 2019-та Френската обиколка лятото. Свлачища от обилните дъждове. То морето е до колене като става въпрос за приказки.

51

Анонимен

преди 3 години

До ХХХНе знам какво те е изненадало? Става въпрос за планиниски проход! Става въпрос за мокър сняг и леден дъжд. Платното е чистог. Падат дървета! Във Франция бяха затворили пътища и магистрали преди седмица! Сега в Испания! Дали и те бяха изненадани? Не видяхте ли от снимките дърво изтръгнато с корените и се свлекло по склона на пътя! Не видяхте ли какви дървета режеха над пътя! Все още здрави, но огънати от мокрия, заледен сняг! Седнали си на ушите и очите, и отворили ей такива уста! Толупи!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Така е, два са сезоните, но по-скоро кален и прашен, така е в европейска ***!

49

ХХХ

преди 3 години

И за пореден път зимата ни изненада още на 11 Януари ........Очаквахме я да дойде около Юни-Юли месец .......

48

до 56

преди 3 години

абе трагикомик, какви алпи бе, и какви дървета на 2000м н.в.,,,,,явно географията ти куца, и не само

47

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ 10 години не са направили тунел, са за изборите ли ще го обещават. Блажени са вярващите.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Снегът е мокър. Тежък. Не е обикновен сняг. Сега пада и леден дъжд. Къса и електропроводите!!! Имаш ли поне малка идея за какво иде реч? Дърветата са над платното. Не са като в другите проходи. Не са две или три дървета. И да са подавани сигнали преди време за някои дървета сега е повсеместно и рисковано. Не са само "онези"дървета. А цялата гора.

45

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати от управлението на ГРОБ. Няма пари да се поддържат пътищата, камо ли да се секат стари и опасни дървета. Валне малко сняг - бедствено положение. Не знам преди как са живели с по метър сняг в цялата страна.

44

Анонимен

преди 3 години

тези дървета на Петрохан са готови да се срутят от две години, само че никой не ги пипашел. Да проверят колко сигнали са подавани за последните две години и какво е направено. Сега олеле снегът бил виновен. Ти да видиш СНЯГ през януари на 1500 м. н. в .

43

Анонимен

преди 3 години

До еееТи минавал ли си през Петрохан? Миналата година от двете страни в ниското бе пролет. Горе над метър сняг и истинска зима. Ако твоите бяха построили тунел досега, вмесето да крадат нямаше да го има този проблем. Сега ПАДАТ ДЪРВЕТА!!!! Няма проблем с почистващите фирми и пътя. А пътя от миналата година е слънце, защо ББ след десетки години лунен пейзаш го оправи.

42

еее

преди 3 години

къде го сега Тиквата , да се хвали как ни строи,.... Изобщо не е тежка обстановката,а ми нямаме държава! Тва да не са Алпите бе? То там на 2000 метра е по- проходимо от тука тая хълмиста местност.

41

Dp

преди 3 години

От 3 часа вали леден дъжд, дърветата се пукат, клоните са до земята, от вчера няма ток, пътя е изчистен но няма никакво движение. След малко ще се пробвам да сляза от Гинци към София, да видим дали изобщо е възможно.

40

Анонимен

преди 3 години

Хайде , хайде всяка зима вече е едно и също. Все говорят, че са готови и за най-лютия сняг, а после са изненадани и затварят пътищата вместо да ги почистят

39

Анонимен

преди 3 години

Лили - Снегорина дали пак ще лови снежинките?Или отново ще гледаме тия от пътното как си превозват дървата в кофата на снегорина.

38

Анонимен

преди 3 години

При социализма имаше четири основни врагове, които останаха и до ден днешен:ЗимаПролетЛято и ЕсенТе винаги нападат изненадващо!

37

Долема

преди 3 години

До Пътната обсановкаИ сега как ще псува българина,като му отнемат правото на думата "майка" и цялата рода?Че псуването си е български национален спорт,сега ще го отнемат.

36

К

преди 3 години

Ако кръгът "Сорос" овладее изпълнителната власт чрез Николай Младенов, ДПС ще остане в автентична опозиция като през първия мандат на Бойко Борисов.Цветелина Бориславова е ключова фигура в кръга "Сорос" и главен кадровик на първото правителство на Борисов.Експартньорката на Борисов ще бъде "премиер в сянка" в нов кабинет на "Сорос"

35

К

преди 3 години

Единствено БСП,АБВ е алтернатива,може би и ДПС донякъде,другите са навързани като черва,президента е с ЦЦ, а ЦЦ е с проекта "Прогресивни социалисти" на Красимир Янков ще участва в изборите заедно с "Републиканци за България" на Цветан Цветанов,подкрепени са от президента Румен Радев, който води битки едновременно с Бойко Борисов и Корнелия Нинова.Ако Младенов стане водещ на ГЕРБ,кръгът "Сорос" ще овладее изпълнителната власт чрез Николай Младенов,ДПС ще остане в автентична опозиция като през п

34

Времето изтича

преди 3 години

Цецо е пич.Който казва че не е,значи не е на себе си!

33

Цитат от Афера

преди 3 години

С две думи,ЦЦ иска пак да манипулира изборите!