59

Една картичка

преди 3 години

Една мечта. Една прогнила държава.

58

БАНко

преди 3 години

БРАВО ТИКВО , САМО ТИ И СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗНАЯТ .....ДО КОГА ЩЕ ВАЛИ !!!!

57

Анонимен

преди 3 години

6 милиона е само последният ремонт. Преди 3 години ремонтираха пътя за 21 милиона. Боко пак ряза лентата тогава.

56

Анонимен

преди 3 години

Съвсем сериозно някой психиатър трябва да се занимае с гербаджийския феномен - човек без видима психоза да е толкова откъснат от действителността. Това е чиста патология."нямаше как да предвидим тези метеорологични обстоятелства, които се случиха"

55

Анонимен

преди 3 години

де го оня дето инспектира пътя и ни обясняваше какво технологично чудо са сътворили,сега да вземе тези парици дето бяха в шкафчето МУ и да покрие загубите щото като го инспектира и проверява трябва да поема и отговорност,нали така,не само да се хвали...

54

Анонимен

преди 3 години

Еми мафията герб. Патите са по европроект .Направен от по кадърни от герберасите хора .От мафията герб се иска само контрол .Точно при мафията герб се чупят нещата.Няма контрол от страна на герберасите.

53

Койчо

преди 3 години

Добре е че си купих картичка на пътя за да не го забравя

52

Жалка история

преди 3 години

Толкова посредствени ли са критиците или толкова си могат? Два дни само глупости..Ако всичкото това плюене беше заради калпава или несвършена работа,да ги разбереш.Нито пътя е разбит, нито подпорната стена, свлачище - може ли да го спреш или да го отклониш?В Хърватия някой спря ли земните трусове,просто хората запретнаха ръкави да си построят наново събореното.А ние..ние сме народ от бабикяновци!

51

Шериф Джони

преди 3 години

Не се ловете заа мрежата скатата изобщо нее обрушен я вижте как висии другата част заплашително глоба за специалистите голяма трябва кви са тия геолози и т.н. глобиии

50

ДядоСтою

преди 3 години

БОКО КЕ ПАДНЕ ТОВА Е ЗНАМЕНИЕ

49

EvlogiiPedofilski

преди 3 години

И не се намери един бг монах в Рилския манастир, който да може да чуе думите на Бог, думите на Св. Иван Рилски.И не се намери един монах, който да покаже на Бог, че е трудолюбив. Няма нито един владика, дори и този младия Джоузи да даде пример и с много труд да отместят камъните, да оправят пътя.И БОГ се разгневи на Св. Патриарх Неофит, че допусна Джоузи да стане владика и да ругае срещу Радев в национален ефир. Допусна Евлогии да се сдружи със строителната МАФИЯ-ГРОБ.Мързеливи монаси!!

48

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Бойко!

47

Лойко

преди 3 години

Камините падат, падат из деретоПачка ми падна, падна в чекмеджето!

46

мак

преди 3 години

т.л.упа защо не инспектира и къде се покри? Като стане дума за нещо ново, е пръв да се перчи. Кога ще инспектира това свлачище и други некадърни строежи и ремонти? См.ешник нагъл.

45

Активист на БСП

преди 3 години

Поредната кражба на средства от АПИ доведе до този резил ! За 11 години ГЕРБ и Чекмеджан откраднаха 70 000 000 000 ? !

44

Станислав

преди 3 години

Едно време имаше геолози специалисти които ги оглеждаха и където има такъв скален фрагмент които не е хванат с планината се събаряше. Но сега само укрепват.

43

Анонимен

преди 3 години

Бе откъде да знаят хората, че ще вали дъжд? То последните 10 милиона години не е валяло. Стига сте ги критикували. Завалял неочакван дъжд и край.

42

Анонимен

преди 3 години

Тия стройтели луди ли са да се охарчват толкова2 Сложили стоманена мрежа за укрепване, я опънете мрежа от санирането. Ще ви излезе 100 000 обекта, не 200 000 като сега и ще има да разпределяте 5 900 000.

41

бааа го

преди 3 години

С тази мрежа за пилета ли ще спрат падащите камъни?!Гробарчетата наистина са ловени с капани!

40

Анонимен

преди 3 години

Явно заданието е било такова - да се направи път който да се ползва само когато не вали. То добре, че в другите държави по света не вали иначе и тяхните камъни трябва да падат според нашите експерти дето днес твърдят, че скалата е паднало щото е валяло. Ти ни взеха вече съвсем за мезе.