118

Зозо

преди 3 години

"много е забавно как хора с по 1000 леа заплати, смятат за глyпав човек милионер"По твоята логика, Боцо е най-умният. Ако не беше жалък, щеще да си смешен

117

Анонимен

преди 3 години

много е забавно как хора с по 1000 леа заплати, смятат за глyпав човек милионер. Злобата ви прави цял живот бедни безполезняци, плюещи по всичко и завиждащи на успеха на други. Човека хич му не е че някви *** плюят по него. Сипете по едно и давайте смело.

116

Анонимен

преди 3 години

Даа много добри са по манипулация и с лъжите.. И ти си от същия отбор ;)

115

Анонимен

преди 3 години

Наближават избори и от всякъде започват да валят умопомрачителни похвали за правителството и тиквата. Болниците са мизерни, лекари и сестри отдавна избягаха в чужбина, образование никакво, инфраструктурата е печална. Всичко до което са се докоснали управляващите е унищожено, ограбено и съсипано. Този ухилен, жалък подлец и просто поредната *** на тиквата, който си плаща за покровителството на борисов.

114

Кармен Златарева

преди 3 години

Чехльото - дете на Сатаната

113

Мдаа

преди 3 години

Мекотело!

112

Щирлиц

преди 3 години

Неудачно.то копие на мистър Бийна отново в действие.

111

Анонимен

преди 3 години

Ама, сме, шкоооо....

110

РОСЕН-ВЕЛИК ПАТРИОТ

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПЪРВИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК, КОЙТО ОТ ТРИБУНАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ РАЗОБЛИЧИ КРЕМЪЛСКИТЕ ТИРАНИ ЗА ОКУПИРАНЕТО НА КРИМ И УКРАЙНА. ТОЧНО ЗАТОВА ОТРЕПКИТЕ НА КРЕПОСТНИЯТ КОМУНИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ /ДО ЕДИН ОТ СЕЛАТА/ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ САМО С ПЯНА НА УСТАТА. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ И БОГ ДА ГО БЛАГОСЛОВИ, ЗАЩОТО СЛЕД ПРЕВРАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КРЪВОЛОЦИ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА ПО-ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ. българин

109

селянин

преди 3 години

*** е като цвете пред румбака,може да блее като овца ,но не е злобен и себичен погражданел ***.

108

Анонимен

преди 3 години

Бе тоя със забавената мисъл да не си мисли, че още е президент.И като ни го бутате постоянно, вдигате рейтинга на Радев. Па може и нарочно да го правите, знам ли.

107

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 3 години

Няма ли Пастирката да короняса,та белким най-сетне да....миряса!?

106

Анонимен

преди 3 години

Безгръбначното вече разбира и от медицина?Дава оценки на борбата с пандемията.Всъщност, май от американското посолство са сбъркали и вместо обичайните му "мисли" са му дали листчето за министъра на здравеопазването.

105

BRAWO

преди 3 години

Най-Мразения Турчин в България след Вежди Рашид .Дори Ердоган е по-симпатичен за Българите .

104

Анонимен

преди 3 години

Този клоун постоянно критикува президента и му дава съвети, но забравя как от страх не се кандидатира за втори мандат. Ако беше толкова компетентен и харесван, как стана така, че ни лиши от честта да бъде наш президент за още 5 години? Може би защото ако се беше кандидатирал, резултатът му щеше да е по-нисък и от този на леля Цецка. Той избра да се скрие от страх и да говори пред камерите как се справял президента.

103

Анонимен

преди 3 години

Има два фундаментални фактора зад доброто представяне - ваксината БЦЖ и липсата на голям брой домове за стари хора. Кабинета няма абсолютно нищо общо с това.

102

Анонимен

преди 3 години

Тоя Мошмурок защо постоянно ни гонатрапвате.Един русофоб,предал интересите на България на чужди страни,най вече САЩ.

101

Анонимен

преди 3 години

*** о тите като тоя са винаги щастливи.

100

терапия

преди 3 години

Росенчо от кой гардероб със скелети изкочи? Вожда ти би шута ама ти продължаваш да му лижеш задните части. Ако си мислиш че той ще ти напълни и твоето шкафче много се лъжеш. Я обратно вътре в гардероба и престани да се излагаш.

99

ikar

преди 3 години

До АнонименАко и вие се броите за интелигентен, поне вижте, че в две изречения имате 2 правописни грешки. Това не е признак на интелект и ерудиция!