158

Тим

преди 3 години

Абе, ***! Можеш ли да смяташ? Е, а сметни колко страни в СВЕТА имат нашата смъртност! Писна ми да ни правят всеки ден на *** с кухните си "постижения"!

157

Анонимен

преди 3 години

Ако "тоя" нямаше пипе,нямаше да бъде милионер и президент, ***!

156

Активист на БСП

преди 3 години

ТО !!! Ето това е ТО !!!

155

Оф стига

преди 3 години

пак ли тоя където няма пипе в главата си.

154

Анонимен

преди 3 години

До Ооххх КотьоооКак е да се правиш на мачо докато се криеш като мишка и и жените ти се смеят?

153

Ооххх Котьооо

преди 3 години

След като роди от Метреси Ибанова, Росьо е още по апетитен! Дай боже да го изплющят отзадзе,туй за да го не става!

152

Анонимен

преди 3 години

Кло ун....И защо не "отличен", може ли да обясни?

151

Анонимен

преди 3 години

БКП-БСП всички ''другари и другарки'' които познавам са слабо развити умственомеко казано Т....

150

Ром и Джери

преди 3 години

Тази група от хора са над два милиона гласоподаватели. Свиквай, викат му демокрация ;)

149

Малкият Рук

преди 3 години

Ако тази гнъc беше останала, не е изключено да бяхме и ние споделили участта на Украйна

148

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

За Плевнелиев ,свободното падане се нарича управление.Та България е на първо място в света по смъртност на 100000 човека ,при държави с население до 10 милиона.Правителството под "компетентното" ръководство на Борисов така се омотало в решенията си,които се вземат,а след няколко часа се отменят ,че щеше да е по хубаво да не правят нищо

147

-

преди 3 години

Не съм съгласен с генерал Радев! НЕ ТРЯБВА да пазим авторитета на бившия назначен президент, дори когато той сам не си го пази! Това същество няма реална себеоценка и хората с всички сили и средства трябва да му показват, че мястото му е "зад фикуса"! Той е позорище за нацията ведно с назначилата го партия на гробарите начело с шланговия измислен генералчик. Шо се отнася до блюдолиците възхваляващи недоразумението ГЕРБ - знайте само едно - мие сте ***!

146

Анонимен

преди 3 години

До Зозо Минусите идват от въпросната група хора: неграмотни, некултурни, комплексирани "мачовци" (какви мачовци са, жените им се смеят) с посредствен живот.Бройте си неуспехите в секунда.

145

Анонимен

преди 3 години

До Ром и ДжериРусия ни пордава прескъпо газ откакто сме се отделили от тях. Кофти опит за оправдание.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147"еално мислещ, умен човек. Питам се защо мразят нормалните хора"Не е само една причина:1) страх - всеки от критикуващите има зад гърба си по някой и друг грях и се чудят какво ще стане, ако дойдат нормалните2) комплекси - българиските мъже са толкова комплексирани от днешния свят, че мразят всеки, различен от тяхната представа за обществото3) завист - успял човек, напомня им за техните собствени неуспехи4) липса на култура - некултурните мразят различните от тях

143

Анонимен

преди 3 години

тоя кой го пусна от коневръза?!

142

Ром и Джери

преди 3 години

Този 'реално мислещ, умен' човек единственото, което направи през мандата си, беше да плюе по Русия. Нищо реално мислещо няма в това, а само опасност за страната ни. В същото време някакви kueци мрънкат, че Русия ни продава скъпо газта. С *** като този няма как да е иначе

141

Соня Ериксон

преди 3 години

Щом еднокнижника е опрял да това неполезно изкоп(ик)аемо да му оправя имиджа - значи спукана му е работата ! Заложил е на куция кон . Но какво да прави - удавникът се хваща и за сламка !

140

123

преди 3 години

Ех, този чехль.о мамин златен.Жена да беше , да са го изтърбушили за жълти стотинки

139

Беновска пипа

преди 3 години

Плевнелиев сигурно оценява по немската система - там 5 е най-ниската оценка, а 1 най-високата. Явно за него процентът на смъртните случай в България е много малък. Пълен абсурд беше "стратегията" на управляващите. Мерки се взеха когато се напълниха болниците, а не когато се увеличаваха новите случаи. Тоест те борят следствието, а не причината. Благодарение на това постигнахме най-високата смъртност в света.