178

Зозо

преди 3 години

заслужени храчки върху американския пудел. Някой хора за пари без колебание лазят и лижат. Не заслужават да се наричат хора.

177

Анонимен

преди 3 години

оценка от роско банев...на когото баце биеше чембери по главата

176

Анонимен

преди 3 години

Защо не отличен дрънка глупусти само.

175

Анонимен

преди 3 години

Когато изпадна в чувство на отчаяние и депресия,или пък получа запек,си пускам Плевнелиев как приема парада или чуждестранни делегации и всичко се оправя.

174

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев, въпреки червената пропаганда, беше добър президент. Всяка година правеше по 2 съвета за национална сигурност. Беше канен в 26 държави. Радев няма един консултативен съвет (опитът за първи такъв се провали). Беше поканен в 2 държави, Азърбейджан и Естония и от втората беше изгонен.

173

въпрос

преди 3 години

има ли право мъжът на синоптичката да пише оценки на правителството

172

Максим Ориц

преди 3 години

Самият факт, че kвазимодото дори не се кандидатира за втори мандат, говори достатъчно. А за единствения почитател на "пипето" му - колега, освен парите има и други мерила за стойността на човек, неща като достойнство и морал. Не очаквам да го разбереш, а ако си израснал с демократичните ценности - това сигурно ти звучи абсурдно

171

Зозо

преди 3 години

"не е лошо да му прочетеш на Плевнелиев биографията и да разбереш, че колкото и да се опитваш да риташ, в крайна сметка има обективни показатели, които казват колко пипе има той и какво е направил."хайде, кажи го това, дето го е направил. В личен план или обществен? Второто всички го видяха и вече го коментирах - само плюнки по Русия, късмет, че не ни докара война като в Украйна. В личен план - и милиарди да има, това е критерии само за такива като теб, кланящи се на парите.

170

ОООХ!!!

преди 3 години

ОООХ!!!

169

Анонимен

преди 3 години

Ялов бивш "президент",който беше срам за държавата ни.Един ***,на който не трябва да му се дава трибуна в българските медии.

168

Bg.

преди 3 години

На този не му давайте думата повече, че само глупости говори.

167

Михаил Вешим

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

166

Само Факти

преди 3 години

България е единствената страна, която не подпомогна по никакъв начин гражданите си и бизнесът в условията на Пандемия. Факт е!

165

Анонимен

преди 3 години

До Зозо"къде го? В злополучно прехваления му Технологичен парк?"Приятел, не е лошо да му прочетеш на Плевнелиев биографията и да разбереш, че колкото и да се опитваш да риташ, в крайна сметка има обективни показатели, които казват колко пипе има той и какво е направил. Знам, че такива като теб отричате до дупка, но също така знам, че когато не се пените по форумите ясно си давате сметка, къде са ви пропуските. От коментари по форумите можеш да се скриеш, от реалността - не.

164

Анонимен

преди 3 години

И на този човек му дават 30000 лв. от нашите джобове, защото видиш ли ни бил президент, макар и най неадекватен. Поздрави ни по телевизията на фона на чужди планини, но ние трябваше да му вярваме, че са наши, щеше да напляска Путин и какви ли не, типично "калински" излагации. Герберите реват за заплатата на Радев, а защо не се сещат за този ***.

163

Манго и Кеш

преди 3 години

този става само за следващата серия на Джони Инглиш

162

Това недоразумение

преди 3 години

Ще изчезне в заслужена забрава и след 5 -10г никой ама обсолютно никой няма да си спомня за него. Един перач на мръсни пари и нищо повече. Посредствена душа...

161

Зозо

преди 3 години

"Не всеки милионер има пипе, но тоя има"къде го? В злополучно прехваления му Технологичен парк? Лизачеството за облаги не се брои за пипе, преател

160

Анонимен

преди 3 години

До ВикиНе всеки милионер има пипе, но тоя има, тъй че коментарите ви в това отношение бият яко на ***: хем плюете Боко, че бил се обогатил незаконно, че бил *** и незнамсикакъв, хем като се появи някой културен, с акъл и богат, пак не ви понася.Истината е, че вие просто мразите хората с пари, независимо какви са и как са придобити. Защо, мисля че е ясно на всички.

159

Вики

преди 3 години

До анонимен 167Не всеки милионер има пипе. Справка:Бойко Борисов и много други дебеловрати мутри