188

Зозо

преди 1 година

заслужени храчки върху американския пудел. Някой хора за пари без колебание лазят и лижат. Не заслужават да се наричат хора.

187

Анонимен

преди 1 година

оценка от роско банев...на когото баце биеше чембери по главата

186

Анонимен

преди 1 година

Защо не отличен дрънка глупусти само.

185

Анонимен

преди 1 година

Когато изпадна в чувство на отчаяние и депресия,или пък получа запек,си пускам Плевнелиев как приема парада или чуждестранни делегации и всичко се оправя.

184

Анонимен

преди 1 година

Плевнелиев, въпреки червената пропаганда, беше добър президент. Всяка година правеше по 2 съвета за национална сигурност. Беше канен в 26 държави. Радев няма един консултативен съвет (опитът за първи такъв се провали). Беше поканен в 2 държави, Азърбейджан и Естония и от втората беше изгонен.

183

въпрос

преди 1 година

има ли право мъжът на синоптичката да пише оценки на правителството

182

Максим Ориц

преди 1 година

Самият факт, че kвазимодото дори не се кандидатира за втори мандат, говори достатъчно. А за единствения почитател на "пипето" му - колега, освен парите има и други мерила за стойността на човек, неща като достойнство и морал. Не очаквам да го разбереш, а ако си израснал с демократичните ценности - това сигурно ти звучи абсурдно

181

Зозо

преди 1 година

"не е лошо да му прочетеш на Плевнелиев биографията и да разбереш, че колкото и да се опитваш да риташ, в крайна сметка има обективни показатели, които казват колко пипе има той и какво е направил."хайде, кажи го това, дето го е направил. В личен план или обществен? Второто всички го видяха и вече го коментирах - само плюнки по Русия, късмет, че не ни докара война като в Украйна. В личен план - и милиарди да има, това е критерии само за такива като теб, кланящи се на парите.

180

ОООХ!!!

преди 1 година

ОООХ!!!

179

Анонимен

преди 1 година

Тампон за запълване на новинарските дупки през уикенда.Тоя провален във всичко плазмодий за друго не става.

178

Анонимен

преди 1 година

Ялов бивш "президент",който беше срам за държавата ни.Един ***,на който не трябва да му се дава трибуна в българските медии.

177

Bg.

преди 1 година

На този не му давайте думата повече, че само глупости говори.

176

Михаил Вешим

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

175

Само Факти

преди 1 година

България е единствената страна, която не подпомогна по никакъв начин гражданите си и бизнесът в условията на Пандемия. Факт е!

174

Анонимен

преди 1 година

До Зозо"къде го? В злополучно прехваления му Технологичен парк?"Приятел, не е лошо да му прочетеш на Плевнелиев биографията и да разбереш, че колкото и да се опитваш да риташ, в крайна сметка има обективни показатели, които казват колко пипе има той и какво е направил. Знам, че такива като теб отричате до дупка, но също така знам, че когато не се пените по форумите ясно си давате сметка, къде са ви пропуските. От коментари по форумите можеш да се скриеш, от реалността - не.

173

Анонимен

преди 1 година

И на този човек му дават 30000 лв. от нашите джобове, защото видиш ли ни бил президент, макар и най неадекватен. Поздрави ни по телевизията на фона на чужди планини, но ние трябваше да му вярваме, че са наши, щеше да напляска Путин и какви ли не, типично "калински" излагации. Герберите реват за заплатата на Радев, а защо не се сещат за този ***.

172

Манго и Кеш

преди 1 година

този става само за следващата серия на Джони Инглиш

171

Това недоразумение

преди 1 година

Ще изчезне в заслужена забрава и след 5 -10г никой ама обсолютно никой няма да си спомня за него. Един перач на мръсни пари и нищо повече. Посредствена душа...

170

Зозо

преди 1 година

"Не всеки милионер има пипе, но тоя има"къде го? В злополучно прехваления му Технологичен парк? Лизачеството за облаги не се брои за пипе, преател

169

Анонимен

преди 1 година

До ВикиНе всеки милионер има пипе, но тоя има, тъй че коментарите ви в това отношение бият яко на ***: хем плюете Боко, че бил се обогатил незаконно, че бил *** и незнамсикакъв, хем като се появи някой културен, с акъл и богат, пак не ви понася.Истината е, че вие просто мразите хората с пари, независимо какви са и как са придобити. Защо, мисля че е ясно на всички.