51

Кико

преди 3 години

За Европа пътуват само изрядни, нови камиони! За Гърция 90% ***! Превозвачи на нелегални, контрабанда!

50

Шофьор С Е Д

преди 3 години

А ТРАКТОРИТЕ НА ГАРЦИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ НЕ СЕ ПОМНЯТ СТАЧКУВАХА НАПУК НЕ ПУСКАХА НИКОЙ ОСОБЕНО БАЛГАРИ ЛИЧНО САМ ГИ ГЛЕДАЛ ТОВА Е БЕЗУМИЕ - - - - - - И.НИЕ ТРЯБВА ТАКА ЗАСЛУЖАВАТ С Т А Ч К А ОТ НАС И С КАМЙОНИ С ТРАКТОРИ БАЛГАРСКИ СТАЧКА ОТ БГ

49

Американ

преди 3 години

Някой да ми обясни какво точно ги засяга гърците показабието на километражите?

48

Шофьор С+Е

преди 3 години

До до 48Сложих ти +, но малко ме засегна. Аз съм бивш тираджия, и не се срамувам от годинте си прекарани на волана.

47

Щирлиц

преди 3 години

До 50Като ти чета ..рзсъжденията,ти по природа си ***,без значение какво образование имаш.

46

до 48

преди 3 години

Драги ми смехурко, разни ***, като тебе, ги третират като роби. Мене ме третират като цар по цял свят! Търси вината в интелекта, поведението си, външния си вид, социалния си статус. По цял свят общаците ги третират, като слуги. А за тираджиите- да не говорим.

45

Анонимен

преди 3 години

До 43В чужбина българите се третират като роби и граждани без права . В гърция от няколко години вече намират всякакви *** причини за да ни конфискуват колите и след това да ги продадат на търг. Явно сега искат на ни откраднат и камионите.Не смеят да конфискуват и тормозят граждани на други държави защото веднага ще им повдигнат въпроси и ще им направят проблем.А на нашето министерство не им пука и ни казва да се оправяме сами.

44

Влак GT

преди 3 години

Няма пандемия, няма особено отношение, винаги е имало разни ***, които хленчат срещу реда там, та такива били, та онакива били, я се погледнете и не заблуждавайте хората.Десетки пъти съм ходил там, никога не съм спиран от полиция, единствените нарушители по пътя , а и спрени от полиция, които съм видял, са нашенски тарикати и румънци.ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ!!!

43

ivo

преди 3 години

Няма ли да стачкуват, че митничарите ги проверяват и им пишат актове?

42

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 33 при пандемия такава българска стока както теб само се очакваше

41

Анонимен

преди 3 години

Дебелоглавите га..ци се оплакват це ги проверява полицията и освен це са пипнали тахографите лъжат за да крият от закона.марс при братята турцолята

40

Анонимен

преди 3 години

А защо тираджиите от други държави не се оплакват ?Явно нашите са правили нещо по тахографите и са ги хванали.

39

Т

преди 3 години

Имах познат тираджия, който на маркучето с помпичка му викаше крадлата , като се върнеше от курс до Нефтохим , винаги го чакаше за туба бензин съседът му - таксиметровия шофьор, друг вид представител на интелектуалния елит на българската нация.

38

Само Герб

преди 3 години

САМО ГЕРБ. НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИ ОТВЕЕМ КАТО УРАГАН ВЕСТНИК

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Като те гледам как пишеш едва ли имаш умствен багаж да направиш тези неща които казваш че си правил Ама споко, почти всички тираджии са такива.

36

Анонимен

преди 3 години

Аз като им гледам мутрите на тея потърпевшите, веднага им повервах. То струи от тях една честност, почтеност. Те магнит не са виждали през живота си.Те гърците затова искаха и големия талон, защото почтения бг тираджия никога не си претоварва талигата.

35

Анонимен

преди 3 години

От това, което съм видял - най-зле са сръбските катаджии, след тях са македонските, румънските, нашите, турските, гръцките! Гръцките май са най-читави, ама и те са хора, балканци...

34

Анонимен

преди 3 години

До светнатАко предложиш подкуп на гръцки полицай без значение каква е сумата директно влизаш в затвора, особено пък ако си чужденец. Да т е е ба и светна тия, мръщели се на 100 Евро...

33

анонимен

преди 3 години

и какво лошо има да обработваш тахографа,аз карах мерцедес тахографа се зареждаше с 7 шайби за седмица.Е извинявайте при добро време да караш по 9 часа на ден е мързел,редовно караха най малк,то 12 часа на ден.В Румъния полицайте ни проверяваха да лисме карали с повече от 60км в час и затова си бях направил подложка от цигарен филтър и стрелката не може да показва повечеот 60км.И тахографа отвивах 2болтчета и пре настройвах брояча на км на колко си искам и всичко еточно.

32

Анонимен

преди 3 години

Преди пандемията често ходех до Гърция, не са стока гърчолята! Доста послъгват и не са коректни!