8

Ванга

преди 3 години

Въшкарите и никаквиците , ке си ойдат оти тако им е писано!От всеко дърво --свиркa не стае...!Ке прокопсат тия , къде им сече пипето и имат кураж у живота.

7

Патриот

преди 3 години

На този етап моите очаквания са просто ако може да оцелия и да имам още работа !

6

Ямболски цървул

преди 3 години

Политическите ми очаквания са си все същото чревно разстройство върху ското-населението!

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До Анонимен 4:Ако очакванията са...само на червените...такива,Боко ша си го...премести,ама май не е...така;и много...други имат...същите очаквания.

4

Анонимен

преди 3 години

Ох не знам, от 2009 очакванията на червените са че ГЕРБ отива в историята. Предполагам за следващата година пак са им същите очакванията, те горките не са от бързо стоплящите. Иначе моите очаквания са че ГЕРБ пак ще са номер 1 и разни църкащи смешници покрай тях.

3

SS

преди 3 години

Затова съветвам ! Не харчете пари за глупости ,а само за най необходимото.Храна,лекарства,битови сметки, погребение.Запасете се с храна,и се въоръжете с нещо.ЖИВЕЕМ В КРЕХЪК И НЕСИГУРЕН СВЯТ .

2

SS

преди 3 години

Това са мой прогнози.Пандемията няма да стихне ! Ще се появи друг по страшен щам или вирус ! Цените на храните ще скочат. Много фирми ще фалират.Ръст на безработица и престъпност.В USA или ще избухне гражданска война или ще има много размирици. Те ще престанат да бъдат световен лидер.Накрая обществото ще се срине.Ще има анархия от първичен тип.ЕС ще се разпадне.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

печелят капиталистите олигарсите обикновените ХОРА страдат