27

Кико

преди 3 години

. А носат ли *** - Да! Ясно!

26

Анонимен

преди 3 години

До "АРАБСКИ ПРИКАЗУмнико, до сега не си ли научил, че иранците са перси, арийци и нямат нищо общо с арабите? Познат си с неграмотността си, главните букви и истеричното ха-ха-хааааа.

25

До анонимен 31

преди 3 години

Иранската армия има по-слаби активи от Турската,Израелската,Сауд.арабска,Египетска....Дълбоко се заблуждаваш. Иранската армия има много по-добра техника от изброените от теб и по-голям боен опит. Разполага с най-скоростните изтребители, правени в САЩ - F-114 , с ракети, които стигат до нас, а вероятно и по-далеч, с великолепни ракети повърхност-море и почти всичко е тяхно производство. Иранската нация е много млада и образована -23 студента на 10000 души, а Израел -само 11! Не талиби, а студен

24

Анонимен

преди 3 години

До 30Ако иранците ( персийците ) не бяха мюсюлмани, влиянието им щеше да е глобално.На какво основание?Ако е заради армията им,много се заблуждаваш!Иранската армия има по-слаби активи от Турската,Израелската,Сауд.арабска,Египетска.И това е само региона!Иран няма ресурс и авторитет за световен играч.

23

Пешо

преди 3 години

Това е типичен индикатор за сбъркана държава. По-голямата част от населението живее в примитивни условия, но всеки спестен долар отива за оръжие, от което няма полза.

22

Анонимен

преди 3 години

И Садам голем го дървеше,ама после се криеше в дупки като къртица,докато американците него изкараха .А,той сирома,брадясъл с вид на клушар.Това ги чака айатоласите и техните генерали ,ако продължават ,да се дръвчат.

21

"могат да преод

преди 3 години

Ракетите можели да преодолеят средствата за електронна война на противника, но само когато средствата за електронна война на противника са наземно разположени. При Американските космически сили /USSF/ тези средства са в космоса...

20

"АРАБСКИ ПРИКАЗ

преди 3 години

СЛЕД , КАТО ГИ ЗНАЯТ КЪДЕ СА ПОЗИЦИОНИРАНИ , ЗНАЧИ СА ОБРЕЧЕНИ...ХА,ХА,ХААААААНЕ ВИЖДАМ ПОЛЗАТА ОТ ХВАЛБИТЕ!

19

Гого

преди 3 години

те са си ги направили като гледам пише на Руски :))))))

18

и кво

преди 3 години

нас това не ни влияе - да му мислят Юдеите - те мразят и се опитват да погубял Персийците, но същото може да се каже и за Европейците!

17

Анонимен

преди 3 години

Ракетите защо са с надписи на английски?

16

Анонимен

преди 3 години

Салами и Алиреза имат право да развиват оръжия за гаранция на суверенитета си, в оная част на света армията е важна част от дипломацията.

15

ДО 17

преди 3 години

Тези Ракети са Отбранителни , нямат Ядрен Заряд , могат само да потапят Самолетоносачи и Бойни Кораби .

14

МНЕНИЕ

преди 3 години

Прави са Иранците , ще си бранят територията .Я си представете че Американски Президент Полудее , или има Преврат в САЩ - ще пратят Армия или ракети да ни Избият .

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Никой, който разчита на мощ, не обявява колко е мощен, той просто прави неща.

12

toti

преди 3 години

а тия ръкети са нарисувани и нищо тъкова бярвайте няма....блъф

11

Анонимен

преди 3 години

До8 Скоро пак ще има гръмнати американски бази. Никаква защита нямат американците за тези ракети. Даже израелският железен купол не ги засече.Кога иранците пробваха израелският,,Железен купол"

10

Анонимен

преди 3 години

Стотици километри обсег на ракетите е разтегливо понятие. Ясно е, че иракчаните нямат шанс. Интересното е дали ще стигнат до Израел.

9

Анонимен

преди 3 години

Генерал Салам нищо не му пречи да каже ,че ракетите може безпроблемно да поразят и международната космическа станция.Стига да има кой да му вярва.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако това се оповестява, идея си нямам какво са премълчали. Бива си ги аятоласите.