23

Анонимен

преди 3 години

Това е добре, защото означава, че втора доза няма да им е необходима. Те ще са се изпълнили с антитела.

22

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Айде бе другари и другарки, само 10 минуса сте ми подарили, айде малко по сериозно молИм. Хората пари ви дават, а вие още се въргаляте у чаршафа. 10часа стана вече фАщайте се у работа тюфлеци.Хахахахаха Наздраве пиччове

21

Ваксър

преди 3 години

Това е измислица

20

ГосТ

преди 3 години

Трансджендърите в европа и саш, не разбраха че ваксината не е панацея, а помощно средство. Затова и *** яко. Великата Поднебесна, Южна Корея, Япония, Австралия и Нова Зеландия не говорят за ваксина, а да мерки за ограничаване и лечение.

19

Анонимен

преди 3 години

Така е,щото истинската ваксина срещу вируса е 19 водки..

18

Спутник 5

преди 3 години

Все пак това е турска ваксина. Ментета на Капалъ чарши колкото искаш...

17

Анонимен

преди 3 години

Абе важното е алъш-веришът да върви,те тия най вероятно са от "трите" процента на които ваксината не действа!

16

Анонимен

преди 3 години

Хаха

15

Анонимен

преди 3 години

Не четете ли, чукчи? Била е поставена само първата доза - нещо, което всички експерти казваха, че не е ефективно.

14

Фин

преди 3 години

Скоро четох една статия, че след ваксинация човек става силно заразен за околните. Ваксинираните трябва да ги карантинират поне за 40 дни.

13

Анонимен

преди 3 години

Ами хората си казаха, че трябва известни време да се задейства реакцията от ваксината и междувременно можеш да се разболееш.

12

АнонимеН

преди 3 години

ОТ ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ ОБЯВИХА, ЧЕ ИМАТ 100 ДУШИ ЗАРАЗИЛИ СЕ ОТ ВАКСИНАТА ИМ!!!МНОГО МАЛКО Е ТОВА САМО 300 ДУШИ ДА СЕ ЗАРАЗЯТ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ВАКСИНАТА НА БИОНГЕЙСТХ Е ВИРУСА В СПРИНЦОВКА ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕН!

11

ДДРОнег

преди 3 години

Мда, пак мис-ирките изсмукаха новина от пръстите си ...За каква да е ваксина трябва да си здрав предварително и поне още няколко дена след това да се пазиш !!!Та това заглавие и тази статия си я заврете знаете къде , че да не ме баннете пак, когато Ви се казва истината в очите !!!

10

Анонимен

преди 3 години

"Може да са се заразили по време на ваксинацията (ако е имало заразни непосредтвено преди тях в кабинета)"ЕЕЕ това е стимул да отида да се ваксинирам против нещо! Хаха вие проваксерчетата не сте интелигентни хора, наистина.

9

ХИХИ

преди 3 години

Харесваше ми австралийската ваксина, след тестването на която някои дадоха"ГРЕШНИ" тестове за СПИН... А сега де?? А за ПФИЗЪР ваксините, в САЩ тяхната здравна организация докладва близо 40 000 лоши ефекта при ваксинираните, сред които - 5000 случая на... ХЕРПЕС??? Проверете го сами, не е трудно... Тия ваксини ще излязат голям майтап!

8

Анонимен

преди 3 години

Това е пропаганда!При всички ваксини срещу Ковид има 2 дози, през 2-3 седмици. Не става само с първата инжекция. Трябва време човек да изработи антитела. Дори тези хора може да са били вече болни още преди първата доза от ваксината. Може да са се заразили по време на ваксинацията (ако е имало заразни непосредтвено преди тях в кабинета). Варианти хиляди! Когато има заразени лица 2-3 месеца след 2-рата доза - тогава правете новини...

7

Анонимен

преди 3 години

Значи ваксината не е ефективна и няма нужда от нея

6

Анонимен

преди 3 години

Е, то ваксината още не е подействала, а и не е ясно кога са се заразили - преди или след поставянето на ваксината. Това не е новина.

5

Патриот

преди 3 години

Ex, бедни ми неособеноумни! как само търсите сензация... Беше обяснено, че имунитет се придобива едва след поставяне на втората доза, ама на кой му пука. Важното е смут да има. За съд сте, ей! За съд!

4

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ахахахахахахаххаа баси купонааааТова е новината на деня.Както си пих кафето рЕзко ме напуши на смях.Сега шСи сипя едно сутрешно малцово.Наздраве приятели, ваксините идат, не се предреждайте,спокойно и в редица - ваксини ще има за всичкото стадо.Бона салют рагаци